-
پاسخ : پشتوار سرور - 40 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
اقا کسی نیست جواب بده من یک سرور سه روزه خریدم تحویل نگرفتم هرچی تیکت میزنم کسی جوابم نمیده چرا اینطوریه؟
-
پاسخ : پشتوار سرور - 40 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ap63
لطفا قيمت سرور با حداقل 8 هسته سي پي يو با كنترل دايركت ادمين رو بفرماييد
درود بر شما
8 هسته قابل ارائه نیست و همان دو هسته ای که دارید آنلیمیت هست قیمت سرور هم طبق آفر و نصب اولیه دایرکت هم رایگان هست.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedjet2004
اقا کسی نیست جواب بده من یک سرور سه روزه خریدم تحویل نگرفتم هرچی تیکت میزنم کسی جوابم نمیده چرا اینطوریه؟
درود بر شما
عذرخواهی میکنم بابت تاخیر سرورها پر شده بود که سرور جدید خریداری شد و ارسال شد.
البته اطلاع رسانی شده بود احتمالا شما اطلاعیه را نخواندید.
-
متاسفانه از دیروز بعد از ظهر پاسخ گو نیستن ، نه توی تیکت نه تلفن هارو پاسخ میدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
drhannibal
متاسفانه از دیروز بعد از ظهر پاسخ گو نیستن ، نه توی تیکت نه تلفن هارو پاسخ میدن
درود بر شما
لطفا تیکت کنید مشکلاتتون را مشکل در خط تلفن منطقه هست.
شما باید بدانید در تاپیک فروش و پیام خصوصی هیچ گونه ساپورتی انجام نمیشود.
-
یک تشکر ویژه بابت سرویس دهی خوب و با کیفیت شما.
سوال من این هست چرا سرورها با هارد SSD NVMe با کد تخفیف قابل سفارش نیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gholam6666
یک تشکر ویژه بابت سرویس دهی خوب و با کیفیت شما.
سوال من این هست چرا سرورها با هارد SSD NVMe با کد تخفیف قابل سفارش نیست؟
درود بر شما
کد بر روی اون دسته هم فعال شد .
-
با توکل به خدا خرید زدیم.
امیدوارم سرویس ها مناسب باشند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasleweb
با توکل به خدا خرید زدیم.
امیدوارم سرویس ها مناسب باشند.
با آرزوی شادمانی
احترما سرور ها اکثرا تحویل آنی هستند و سرور شما هم ارسال شده است.
-
من چندین سال هست مشتری پشتوار هستم و همیشه از خدمات پشتیبانی عالی راضی هستم تیکت ها حتی شبانه هم جواب داده میشود.
الان یک سوالی که برای من ایجاد شده فرموده بودین طبق افر وب هاستینگ سرور جدید nvme فرانسه ایجاد میشه چون قبلی پر شده بود ایا هنوز ایجاد نشده است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghfarhad2
من چندین سال هست مشتری پشتوار هستم و همیشه از خدمات پشتیبانی عالی راضی هستم تیکت ها حتی شبانه هم جواب داده میشود.
الان یک سوالی که برای من ایجاد شده فرموده بودین طبق افر وب هاستینگ سرور جدید nvme فرانسه ایجاد میشه چون قبلی پر شده بود ایا هنوز ایجاد نشده است؟
سلام خدمت شما
خوشحالیم که از خدمات راضی هستید و به اطلاع شما میرسانم سرور جدید با هارد NVMe خریداری شده است و هم اکنون در سایت قرار داده شده است.