پاسخ : افر عجیب سرور مجازی انگلیس رم 4 گیگ تا 32 گیگ با هارد بالا حداقل 500 گیگ تا 10 ترابایت
متاسفانه خیلی افراد هستن تو این وب هاستینگ نه دانش کافی برای کار کردن دارن نه رفتارشون مشخص هستش اون زمانی که بنده برای اولین بار ویرچیوالیزور کار میکردم هیچ کسی نبودش الان همه شدن کی وی ام با پنل ویرچوالیزور نال باورتون نمیشه من سایت سرور دارم ولی قیمت اصلی من رم 256 25 تومان رم 512 30 تومان رم 1 گیگ 35 تومان رم دو گیگ 55 تومان ولی چون اصلا این افر مربوط نمیشه به اون روال قبلی ما سایتنمون معرفی نمیکنیم البته با سرچ کردن پیدا میشه ولی خوب این قدر ماشالله یوزر ها اماتور هستند حتی زحمت سرچ کردن نمیدن فقط منتظر یا کل کل هستن یا خراب کردن تاپیک ای کاش درست بشه این روال هر کسی به کار خودش کار داشته باشه و تو کار دیگران دخالت نکنه همه یاد بگیریم با هم سال جدید جای تعریف گذشته ها واسه هم دیگه اینده درست بسازیم نه با خراب کردن تاپیک و کل کل بی مورد
پاسخ : افر عجیب سرور مجازی انگلیس رم 4 گیگ تا 32 گیگ با هارد بالا حداقل 500 گیگ تا 10 ترابایت
دوست عزیز (محمد حسین نجیمی!) با سرچ شمارتون که انقدر بهش می بالید جز نرم افزارهای فیک برای عضو گیری تلگرام (که یک نرم افزار به درد نخور و فیک هست!) به قیمت 75 هزار تومان ثبت کردین.
به غیر از این موارد بنده حداقل رزومه ای از شما نه در زمینه سرور و نه در زمینه ی ویرچوالایزر ندیدم!!!
من نمی دونم شما چند سالتون هست ولی واقعا برای کسی که 35 میلیون واسه کلوکیسشن کردن سرور داده افت داره که فقط نرم افزار فیک تلگرام بفروشه!!!
انقدر هم بقیه رو بی سواد فرض نفرمایید و نگین اولین اولین بودم... همه زیاد حرف می زنن.
ما از شما فقط یک هویت و یا یک سایت خواستیم که بدونیم برای چند ماه میشه روتون حساب کرد و یا با یکبار پرداخت سرویس دهی قط میشه و شما میرین باز پی خرید 35 میلیونی دیگه یا نه همین!!
به هر حال منطق، ادب و با متانت جواب دادن یکی از اصول بیزینس هست که انشالله سن شما هم به قدری باشه که این رو متوجه شده باشین.
موفق باشین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netfa
دوست عزیز (محمد حسین نجیمی!) با سرچ شمارتون که انقدر بهش می بالید جز نرم افزارهای فیک برای عضو گیری تلگرام (که یک نرم افزار به درد نخور و فیک هست!) به قیمت 75 هزار تومان ثبت کردین.
به غیر از این موارد بنده حداقل رزومه ای از شما نه در زمینه سرور و نه در زمینه ی ویرچوالایزر ندیدم!!!
من نمی دونم شما چند سالتون هست ولی واقعا برای کسی که 35 میلیون واسه کلوکیسشن کردن سرور داده افت داره که فقط نرم افزار فیک تلگرام بفروشه!!!
انقدر هم بقیه رو بی سواد فرض نفرمایید و نگین اولین اولین بودم... همه زیاد حرف می زنن.
ما از شما فقط یک هویت و یا یک سایت خواستیم که بدونیم برای چند ماه میشه روتون حساب کرد و یا با یکبار پرداخت سرویس دهی قط میشه و شما میرین باز پی خرید 35 میلیونی دیگه یا نه همین!!
به هر حال منطق، ادب و با متانت جواب دادن یکی از اصول بیزینس هست که انشالله سن شما هم به قدری باشه که این رو متوجه شده باشین.
موفق باشین.
دوست خوبم که مشخصاتش به عنوان یک مشتری اصلا مشخص نیستش با یک اکانت ساخت 2012و با وارد شدن به قسم فعالیت من در پروفایل شما هیچ چیزی جز گله کردن از افراد مختلف از شما چیز دیگری وجود ندارد
روزمه کاری بنده به شرح زیر هستش :
ساخت اولین نرم افزارتبلیغات در تلگرام فقط کافی سرچ کنید در تاریخ Jun 21, 2015
به مکرر نرم افزار های مختلف Jul 22, 2015 و .....
https://www.youtube.com/channel/UC4CFiai2lFg4xFTzwAX0oEw
که حدود 11 برنامه ساخته شده من هستش از 29 اردیبهشت سال 1394 تو زمینه تبلیغات در تلگرام تا به الان و اخرین برنامه من برنامه عضوگری ممبر فیک بودش که اون رو شما برنامه بدرد نخور خطاب کردید ایا شما چه رزومه ودانش کافی برنامه نویسی دارید که برنامه های که جزو اولین برنامه های ساخته شده تو کل دنیا بوده رو برنامه ای به درد نخور خطاب کردید ایا شما دانش برنامه نویسی دارید ؟ ایا شما تجربه یک خط کد نوشتن رو دارید ؟ و ایا شما اولین نفری بودید که تبلیغات در تلگرام رو در ایران باب کردن
متاسفانه احتمال میدم شاید سن شما کم نباشه ولی تجربه ای اصلا تو زمینه کار کردن با موتور جست و جو ها رو ندارید یا یک فروشنده ساده وی پی ان.... هستید چرا که همون طور وارد فعالیت من در سایت وب هاستینگ تالک بشید به راحتی افر مختلف بیو گرافی های مختلف ما رو خواهید دید
اخرین افر بنده و
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...763&highlight=
اولین افر من در سال 2013 با پنل ویرچوالیزور که کل وب هاستیگ رو شما سرچ کنید تا قبل از شروع فعالیت بنده کسی با این پنل مدیریت سرور و مجازی سازی فعالیت نداشته
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...951&highlight=
اولین فردی که درسال 2014 نمایندگی سرور مجازی رو باب کردش
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...e=2&highlight=
و ......
اگر کمی دانش این رو داشته باشید و به جای این که یک سرچ ساده داشته باشید جامع تحقیق کنید راحت در در زندگی روز مره اتون بازخورد خوبی از مردم خواهید داشت
دوست خوبم اصول انتقاد به این صورت هستش که وقتی افری ذکر میشه و ساخته میشه شما باید ابتدا سوال که در ذهن شما نقش بسته شده رو به صورت پیام خصوصی یا تماس تلفنی مطرح کنید یا در تلگرام اگر به احترامی دیدید شروع به کل کل کنید شما از فعالیت گذشته اتون مشخص هستش که فردی هستید که به دنبال تخریب فروش افراد وب هاستینگ تالک فعالبت میکنه چرا که نه پست از شما در فعالیتتون در این اکانت دیده میشه نه فعالیت
پس این مشخص میشه یا شما یکی از فروشنده های این سایت هستید که مولتی یوزر فعالیت میکنن که افر من باعث رنجش خاطرش شده یا نه که از سال 2012 تا به الان رو با کل کل کردن با دیگران به بطالت گذرونده ولی خوب شخص بنده با افراد مثل شما خیلی زیاد مکالمه داشتم
دوست خوبم کسی که 35 میلیون تومان سرور خریداری کرده و کلوکیشن کرده قطعا به فکر سایت و خیلی مورد دیگه بوده ولی به دلیل سیاست فروش ما ترجیح داده شدش که سایت معرفی نشه شما از ان دسته از افراد هستید که باید همون طور که همین چندی پیش یکی از همکاران تو همین سایت با شرکت ثبت شده با داشتن نماد دو ستاره با داشتن سایت بسیار رنگی و قشنگ متاسفانه سرویس مشترکین رو بدون اطلاع قبلی قطع کرده و دچار بحران مالی شدش و نه تنها نتونست بکاپ مشترکین رو بهشون برگردونه نیمی از مشتری ها نتونستن هزینه خودشون رو پس بگیرند
با کمی درک در این موضوع که سرور کلوکیشن شده مالکیت سخت افزاری فردی رو در کشور دیگه اثبات میکنه میشه خیلی راحت متوجه شدش که دیگه بحران مالی وجود نخواهد داشتش
دیگه قطعی به دلیل عدم پرداخت ادمین سرور وجود نخواهد داشت همچین دیگه های زیادی که شما از فکر کردن بهش به دلیل کل کل های بی موردتون عقب خواهید بود
مگر در یک مورد خاص اون هم خراب شدن سخت افزار هستش و هارد ها...
پس بهترین برداشت من با شما و این دوستان که درحال تخریب هستند این هستش که قبل سخن گفتن با کمی تامل کردن در گفتارتون با کمی فکر کردن عمیق و دلیل این روش فروخته شدن به خیلی مورد دیگه دست پیدا خواهید کردش چرا که مشترکین که در وب هاستینگ تالک به دنبال سرور هستند به دنبال ارزانی با قدرت بالا و پایداری هستند ایا شما به دنبال پرداخت دائم هستید ؟ چرا به شرکت های خیلی بزرگ تر از مجموعه ما مراجعه نکردید که با پرداخت 30 ات 40 تومان در ماه یک سرور رم پایین دریافت کنید و مداوم تمدید و تمدید تا زمانی که دوست داشته باشید در این جا هستید تا از افر های دوستان از افت قیمت های دوستان استفاده کنید پس باید به روال فروش فروشنده ها احترام بگذارید از پرس و جو های بی مورد خودداری کنید یا در خصوصی یا در تماس تلفنی سوالاتتون رو مطرح میکنید و پاسخ رو از من خواهید شنید یا نه هزینه پرداخت مکالمه تلفنی رو ندارید از طریق تلگرام سوالاتتون رو مطرح میکنید این جوری هم احترام گذاشتید به تاپیک فروش هم دیگران رو در این تاپیک ناراحت نمیکنید با کل کل کردن
انشالله که تونسته باشم با این چند خط شمارو به راه راست هدایت کنم و از شما تقاضا دارم اگر سوالی مشکلی هر چیز دیگری هستش تو تلگرام یا خصوصی من بی صبرانه منتظر شما خواهم بود
هیچ وقت فراموش نکنید بعضی افراد که به دنبال ضرر زدن به دیگران هستند گاها باعث پیشرفتشون خواهد شد چه بسا قطعا شما این منظرو رو ندارید ولی خوب با این که دوست نداشتم در یک تاپیک خلاصه ای از رزومه کاری ام رو بیان کنم ولی این چنین شدش و این همون اعتباری هستش که از سال 2011 تا 2017 ما جمع کردیم و خیلی از دوستان امثال مثل شما اعتبار رو نمیتونن با چهار خط برای منحرف کردن تاپیک از بین ببرن چرا که رزومه کاری هیچ وقت پاک نخواهد شد
و حال قدرت فروش به این میگن که در 5 روز این تاپیک فروش 1500 تا بازدید داره این نشون میده استقبال بی نظری با همین روش فروش چقدر عالی بوده تشکر میکنم از همه دوستان
موفق باشید دوست خوب انشالله که تونسته باشم شما رو به سمتی هدایت کنم که دیگران هم ازش درس بگیرن و سر منشا زندگی قرار بدن و از کل کلو تخریب به زندگی و اون جایگاه خودشون هستند احترام بگذارن
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
یک عدد رم 16 هارد یک ترا خالی شده دوستان جهت سفارش تلگرام پیام بدن فقط دقت کنید افر محدود هستش ما بقی افر ها همچنان پر هستش تشکر
سلام عزیز
تلگرام چک کنید
سلام
یک اسکرین از پینگ و تست سرعت لطف میکنید؟؟
و در مورد ابیوز ها هم یک توضیحی بدید
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali1232
سلام عزیز
تلگرام چک کنید
پاسخ داده شدش تشکر
امکان داره آدرس سایتتون رو بدید؟
رم 4گیگ هم خالی دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
امکان داره آدرس سایتتون رو بدید؟
رم 4گیگ هم خالی دارید؟
سلام تلگرام پيام بديد تشكر
سلام خدمت همه همکاران گرامی یک عدد افر سرور رم 16 موجود هستش در صورت نیاز تلگرام بزنید تشکر
سلام دوستان افر پر شده جهت رزرو تلگرام پیام بزنید تشکر