خوب شما که میدونی از راه قانونی به جایی نمیرسی پس از جر و بحث چیه راه انداختی ؟
تنها یک راه داره ، طرف رو که مورد داری پیداش می کنی ، با دو تل قل چماق میری در خونش :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب شما که میدونی از راه قانونی به جایی نمیرسی پس از جر و بحث چیه راه انداختی ؟
تنها یک راه داره ، طرف رو که مورد داری پیداش می کنی ، با دو تل قل چماق میری در خونش :دی
داداش من با صحبتت موافقم ، میدونی چرا ؟
چون این آفتاب هاستینگ و هلی دیزاین و پار پرشیا اومدن این بحث را راه انداختن و هنوز هم ندیدم از STC Host بیان اینجا چیزی بگن
توی پست های قبلی گفتم که بهشون تیکت زدم ولی فقط گفتند رسیدگی میشه
الان که گفتی شرکت های خارجی خودشون را بالا میدونن فهمیدم چرا این شرکت نیومد چیزی بگه
اصلا به تاریخ تاپیک ایجاد شده در پی سی ول در مورد قالب اس تی سی هاست دقت کردید
کد:http://forum.p30vel.ir/thread3054.html
یعنی نزدیک 4 ماه از ایجاد تاپیک گذشته و در اون زمان این قالب روی سایت اس تی سی هاست بوده و این در حالیه که بیشتر این سایت ها تازگی ها قالب رو تغییر دادن :کد:08-23-2010
تو این قسمت می تونید عکس این چند سایت رو که ذخیره شده هست در چند ماه گذشته رو ببینید
حلی دیزاین هم که از suspend شدنش معلومه چیه .کد:http://www.whoismark.com/aftabhosting.com
متاسفانه همین افراد قالب بنده رو چند ماه پیش ریپ زدن
پی سی جواد فک کنم صاحباش افغانین دی:
شناسنامه دار=سیستمت رو ثبتش کن
چطوری فهمید روی یه سرور دیگه ران شده=با یه کدی که تو همه برنامه هاش هست پکت میفرسته به ایمیل خودش آخرین وضعیت اسکریپت روی سرور از نظر امنیت و ... رو میده بهش
جالبه که وقتی حرف حساب زده میشه کسی دیگه چیزی نمیگه
بابا لااقل بیاین و قبول کنید که کپی کردید ، قرار نیست کسی محاکمه بشه ولی همین که قبول کنید ارزشش زیاده تا اینکه دیگه جواب ندید
بازم جالبه که اسم این تاپیک یه مشت د ز ده
همون کسی هم که این تاپیک را ساخته فرار کرده :d
قصد بی احترامی به کسی نیست ولی همین کارتون باعث شد که کار خودتون لو بره و همه بفهمن که خودتون د ز د بودید
واقعا من همیشه از STC Host راضی بودم (چه طراحی ، چه پشتیبانی و چه هاستینگ)
به کسایی هم که باهاشون کار نکردن پیشنهاد می کنم که اگه می خوان هاست بخرن از این شرکت بگیرن
من خودم هم دارم و راضیم
بازم میگم که بابت این حرفا نه پول بهم میدن و نه پورسانت ، فقط نظرم را گفتم