پاسخ : [ توکانت ] سرورهای مجازی ~ آمریکا و اروپا ~ پهنای باند نامحدود ~ ویژه سایت های دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
از نظر افضای فضای هارد مشکلی نیست
همون پلان با هارد 150 گیگا بایت رو میتونم 35 هزار تومان حساب کنم
هنگام سفارش حتما در قسمت توضیحات ذکر کنید ;)
پس حتما یک جای خالی برای من نگه دارید تا آخر هفته منتقل می کنم...
یه سوال دیگه من الان از آمریکا از شما سرویس دارم آپتایم 100% هستش سرویس آلمانتون هم همینطوره؟ چون برای من خیلی آپتایم مهمه...
پاسخ : [ توکانت ] سرورهای مجازی ~ آمریکا و اروپا ~ پهنای باند نامحدود ~ ویژه سایت های دانلود
آپتایم 100% که کسی نداره !
ولی 99% رو تضمین می کنیم
یک سرور خریداری شد ، عالیــه :)
وی پی اس آلمان دارین الان؟ چون من اون دفعه سفارش دادم پرداخت هم شد ایمیل زدین آلمان ندارین امریکا دادین که بلا استفاده 1 ماه ولش کردم
به توررنت چه قدر حساس هستند؟ واسه vپی-ان هست
بله ، دفعه پیش متاسفانه ظرفیت سرور تکمیل بود
و تهیه سرور جدید به دلیل تعطیلات سال نو کمی طول کشید
به هر حال خوشحال هستیم که در خدمت شماییم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
از نظر افضای فضای هارد مشکلی نیست
همون پلان با هارد 150 گیگا بایت رو میتونم 35 هزار تومان حساب کنم
هنگام سفارش حتما در قسمت توضیحات ذکر کنید ;)
سلام
من سفارش دادم توی سایت لطفا فاکتورو اصلاح کنید تا پرداخت کنم...
با تشکر
من از ایشون دوتا سرویس دارم که یکی ویندوز و usa که خوبه و مشکلی نداره .... یکی دیگه هم لینوکس و آلمان که اونم به جز یکی دو روز اول که مشکلات کنترل پنل داشتم الان خوبه و مشکلی نداره...
با تشکر از شما