تولدت مــــــــــبارک :51:
نمایش نسخه قابل چاپ
تولدت مــــــــــبارک :51:
تولدشم مصادف با عزاي عمومي هست ! :dنقل قول:
پ. ن : بسه دیگه هی میاید جشن جشن میکنین شب میخواید برید حسین حسین کنینا هواستون هست؟ : دی
اولا مبارك باشه عزيزم ! :x
دوما يادت باشه يك سال پير تر شدي ! L-)
سوما كيك تولدت كو ؟!!!!
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
تولدشم مصادف با عزاي عمومي هست ! :dنقل قول:
پ. ن : بسه دیگه هی میاید جشن جشن میکنین شب میخواید برید حسین حسین کنینا هواستون هست؟ : دی
اولا مبارك باشه عزيزم ! :x
دوما يادت باشه يك سال پير تر شدي ! L-)
سوما كيك تولدت كو ؟!!!!
نه کنه می خواهی کادو ندی ها ؟؟ زدی زیرش ؟ نا سلامتی تولدت هستا ، کیک و رد کن ، کادو پیشکشت .
لا اقل بیا به احساسات ملت جواب بده .
($@&^$@)
از صبح پیداش نیست!! باز فکر کنم فکرای شیطانی زده سرش!! اینبار بیاد تاپیک میزنه 1 میلیارد بیارید سودش رو بخورید!
Happy Birthday Mamad :D
کادو تولد چی می خوای ؟!! قالب می خوای ؟ :D
مثلا این :
کد:http://www.webhostingtalk.ir/f151/17984/
تا ممد کیک نده بخوریم من نمیرم تکیه شام مفتی بخورم :d
مبارک باشه:53:
از لطف و اظهار محبت تمامی دوستان متشکرم :x
فقط میگم خداتو شکر کن ;)
بعد 2 سال فعالیت یاد نگرفتین به من تیکه نندازین ؟! :دی
افغانی میخواد چیکار ؟!
10 تا افغانی خوب داره که! (لینک اثبات) + خودشم که سر کارگره :))
با عرض معذرت از اساتید :دی مقصر این آریا و وحیدن که نمیدونن به کی تیکه بندازن به کی نندازن :دی
فرجاد جان خواب تشریف داشتم :دی
شما جون بخواه :x
پ.ن: شب بیا تو یاهو اگه کادو ندادی، زوری ازت میگیرم :دی با چیز پی ان بیا مانیتور نشیم :دی
میرود :65:
به زودی :دی
هر چی شما بخواید :)
پ.ن: یکی از افغانیا بیان تاپیکو قفل کن، زیادی خوش به حالم میشه :دی
آقا ما هم با اینکه از کوچک های این انجمن بزرگ هستیم از طرف خودم و بچه های پایین و بالا و وسط و غرب و شرق و مرکز و آفتاب تبریک و تسلیت عرض می کنیم (تسلیت ===> چون 1 سال ...) :دی
پسرم محمد حسین تولد مبارک میدونی جیبام خالی کادویی نمیتونم برات تهیه کنم ولی با این حال حاضر ام شام تولدت تا کرج بیام:">
امیدوارم در تمام مراحل زندگیت وی پی اس بفروشی و اسپم بزنی
ممد جدی گفتم یه ناهاری شامی بده خیلی وقته دور هم جمع نشدیم حتی شده به حساب من از جیب تو :">
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
پسرم محمد حسین تولد مبارک میدونی جیبام خالی کادویی نمیتونم برات تهیه کنم ولی با این حال حاضر ام شام تولدت تا کرج بیام:">
امیدوارم در تمام مراحل زندگیت وی پی اس بفروشی و اسپم بزنی
ممد جدی گفتم یه ناهاری شامی بده خیلی وقته دور هم جمع نشدیم حتی شده به حساب من از جیب تو :">