پاسخ : سرور مجازی ماهانه 7 هزار تومان ، تحویل آنی ، مجازی ساز kvm , آمریکا kvm ، ایران ، فرانسه ، آلمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahsat.ir
درود
بنده از ایشون سرویس دارم سرویس فوق العاده با کیفیتی به من دادند و پشتیبانی فوق العاده ای دارن...
واقعا ارزش داره ازشون سرویس بگیرید..
فقط سوالی داشتم این که این تخفیف ها دایمی هست:؟
با تشکر
سلام وقت بخیر ، تشکر از شما از سرویسی رضایت کامل دارید دکمه تشکر استفاده بکنید خودش بیانگر هست ما نمیخوایم خلاف قوانین کار کنیم
خیر کلیه تخفیف ها ماه اول میباشد ، و برای بررسی کیفیت سرویس ها این تخفیف رو گذاشتیم تا کاربران بدون مشکل خرید بکنند ، راضی بودن با قیمت اصلی میتونن به تمدید برسونن سوالی بود در خدمتیم
پاسخ : سرور مجازی ماهانه 7 هزار تومان ، تحویل آنی ، مجازی ساز kvm , آمریکا kvm ، ایران ، فرانسه ، آلمان
منم یه سرور ایران بصورت تستی می خواستم ببینم کارتون چطوریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golro
منم یه سرور ایران بصورت تستی می خواستم ببینم کارتون چطوریه
سلام مشکلی نیست ارائه میشه ، سیستم عامل مد نظر ، مورد مصرف ، ای پی اینترنت نیاز هست یا اینترانت اعلام کنید این موارد رو تشکر
سلام خسته نباشید ، سرعت اینترنت سرور ها چقدر هست ؟ ( در idm ) المان فرانسه یا امریکا کدوم بیشتره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi9292
سلام خسته نباشید ، سرعت اینترنت سرور ها چقدر هست ؟ ( در idm ) المان فرانسه یا امریکا کدوم بیشتره ؟
سلام خدمت شما ، سرعت دانلود شما بستگی به لینک مقصد شما خواهد داشت نمونه لینک بدید بهتون اعلام بشه سرعت چقدر خواهد بود
از هر سه لوکیشن
امکان ارسال پیام خصوصی رو ندارم !
http://web4host.net/100MB.zip
لینک خدمت شما ، حدودی هم بگید مشکلی نداره ، چون کاربری من از vps دانلود و اپلود هست ، اگر یه speedtest بگیرید هم خوبه بقیه دوستان هم میتونن با اطمینان بیشتری خرید کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi9292
امکان ارسال پیام خصوصی رو ندارم !
http://web4host.net/100MB.zip
لینک خدمت شما ، حدودی هم بگید مشکلی نداره ، چون کاربری من از vps دانلود و اپلود هست ، اگر یه speedtest بگیرید هم خوبه بقیه دوستان هم میتونن با اطمینان بیشتری خرید کنن
تشکر از شما ، ای دی تلگرام ارسال کنید ، یا بنده در تلگرام پیام بدید تشکر
@Ovhwebs
کلیه سفارش های موجود تحویل داده شدن ، دوستان در هنگام سفارش سرور در آمریکا از پسورد های اسان استفاده نکنید در غیر این صورت سرور انی تحویل نخواهد شد
سلام و درود
هارد هاتون تو آفر فرانسهوکمه
هارد اضافه میدین؟قیمت؟
هدیه مثل آفرهایی که دارم ازت میدین؟
راستی،میخوام نماینده فروشتون بشم.قبول میکنید؟
دیروز (شنبه) خریداری کردید؟ کی به شما تحویل داده شد؟