پاسخ : فروش ویژه سرور های اختصاصی آلمان و فرانسه ، فرانسه بدون هزینه ست آپ | آلمان ست آپ اقساطی
سلام سرور مورد نظر سفارش داده شد
منتظر تحویل و راه اندازی هستم
تیکت هم ارسال بشه؟
پاسخ : فروش ویژه سرور های اختصاصی آلمان و فرانسه ، فرانسه بدون هزینه ست آپ | آلمان ست آپ اقساطی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DaNiaL.RiCaRoS
سلام سرور مورد نظر سفارش داده شد
منتظر تحویل و راه اندازی هستم
تیکت هم ارسال بشه؟
سپاس از اعتماد سرور شما سفارش داده شد و منتظر دریافت هستیم
تیکت ارسال کنید در خدمتیم
یک لایسنس کلاد لینوکس به صورت رایگان بر روی سرور شما ارائه خواهد شد
به دلیل نوسان بالای نرخ ارز ، قیمت کلیه سرور ها ویرایش شد و قیمت به روز محاسبه خواهد شد
جهت دریافت قیمت هر سرور اعلام فرمایید ااعلام میشه خدمتتون
سرور تحویل شد ، همه موارد طبق گفته لایسنس رایگان هم تحویل دادن
پیشنهاد میکنم خرید کنید
در صورت خرید هر سرور فرانسه 1 تا 5 ای پی رایگان به صورت رندوم به کاربر ارائه خواهد شد
یک آفر ویژه از آمریکا موجود میباشد
Ram : 64 Gb
Hard : 500 Gb SSD OR 2 Tb Sata
Cpu : Intel Xeon E3-1220 V5
Transfer : 100 TB
Ip : 29 Usable
PRice : 320 Tomans
موقعیت سرور لس آنجلس میباشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
در صورت خرید هر سرور فرانسه 1 تا 5 ای پی رایگان به صورت رندوم به کاربر ارائه خواهد شد
دوست عزیز شرایط سرورهای فرانسه به چه صورت هست؟ با تورنت مشکل دارن؟ تورنت ها عمومی هست ولی مورد مصرف برای مستقیم کردن لینک های دانلود مصارف شخصی خودم هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I'm
دوست عزیز شرایط سرورهای فرانسه به چه صورت هست؟ با تورنت مشکل دارن؟ تورنت ها عمومی هست ولی مورد مصرف برای مستقیم کردن لینک های دانلود مصارف شخصی خودم هست
سلام خدمت شما ، مشکلی تا بحال با تورنت نداشتیم ، در حال حاضر قیمت سرور ها بروز محاسبه خواهد شد + هزینه کارمزد
مشکلی با این مورد مصرف نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
یک آفر ویژه از آمریکا موجود میباشد
Ram : 64 Gb
Hard : 500 Gb SSD OR 2 Tb Sata
Cpu : Intel Xeon E3-1220 V5
Transfer : 100 TB
Ip : 29 Usable
PRice : 320 Tomans
موقعیت سرور لس آنجلس میباشد
امکان اضافه کردن هارد هست؟ هزینه ای پی اضافه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DaNiaL.RiCaRoS
امکان اضافه کردن هارد هست؟ هزینه ای پی اضافه؟
سلام خدمت شما ، بله 4 عدد هارد برروی سرور قابل اضافه کردن هست
61 ای پی اضافه 40 دلار!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
سلام خدمت شما ، بله 4 عدد هارد برروی سرور قابل اضافه کردن هست
61 ای پی اضافه 40 دلار!
ممنون از شما ، سرعت و کیفیت سرور به چه صورت هست؟
سرور مجازی تست موجود دارید از این سرور اختصاصی؟