پاسخ : آپلودسنتر دواس دات کام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
billing.ground
سلام
سرویس جدید Free URL leech برای رپیدشیر آغاز شد
Register User : 200MB Per Day
Premium User : 5000MB Per Day
موفق باشید
ممنون پلاگیبن های دیگه رو ادد نمیکنید؟
دقیق بگید کدوم ها رو میخواید که روشون برنامه ریزی کنم
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
billing.ground
میشه دقیق بگید
Not Register : 1GB UPLOAD
Register : 2GB UPLOAD
Premium : 4GB UPLOAD
Davvas - Easy way to share your files
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
شما روز اول پریمیوم بودید 4 گیگ بوده
بعدا شدید معمولی 2گیگ بوده
الان هم یوزرتون رو لاگین کنید میشه 2 گیگ
عزیز کاش میشدم 1 گیگ!! میگم وقتی آپلود میکنم بیشتر از 100 مگابایت رو ارور میندازه. با لاگین که اصلا ارسال نمیکنه میگه فایلهات پر هست خالیش کن.وقتی میخوام فری یوزر همان 1 گیگ رو استفاده کنم هر فایلی بیشتر از 100 مگابایت میزارم آپلود شه خودش ارور میندازه میگه بالاتر از 100 مگابایت نمیتونید آپلود کنید.!!
Davvas File Catalogue: page 1
سلام
لطفآ لینک بالا رو نگاه کنید.
فایل با حجم بالا زیاد اپلود شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
billing.ground
دقیق بگید کدوم ها رو میخواید که روشون برنامه ریزی کنم
ممنون
مثلا مگا آپلود هات فایل دیپوزیت فایل فایل سرو و اونایی که معروف هستن به نظر من اینا خیلی میتونه به معروف شدن و پیشرفت یه آپلودر کمک کنه:53:
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
عزیز کاش میشدم 1 گیگ!! میگم وقتی آپلود میکنم بیشتر از 100 مگابایت رو ارور میندازه. با لاگین که اصلا ارسال نمیکنه میگه فایلهات پر هست خالیش کن.وقتی میخوام فری یوزر همان 1 گیگ رو استفاده کنم هر فایلی بیشتر از 100 مگابایت میزارم آپلود شه خودش ارور میندازه میگه بالاتر از 100 مگابایت نمیتونید آپلود کنید.!!
من که موردی ندارم همیشه فایل هام تا 150 مگابایت هست به بالا ریموت آپلود شما رو نمیدونم :53:
سرویس بسیار خوبیه . براتون آرزوی موفقیت می کنم
سرویس خوبیه! ولی زبان فارسی رو کم داره!
موفق باشید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
سرویس خوبیه! ولی زبان فارسی رو کم داره!
موفق باشید...
من با خودشون حرف زدم تمایل نداشتم ولی اگر فایل های زبان رو بدن من براشون ترجمه میکنم چون واقعا خوشم اومده از دواس دیگه بخوام به کسی لینک دانلود بدم از دواس میدم! فقط سرعت سرور ها یه کمی پایین هست که فکر کنم به خاطر ترافیک باشه
سلام
با عرض معذرت بابت چند روز افت سزعت بدلیل پاره ای تغییرات امروز 90 درصد مشکل رو بر طرف کردیم. امیدواریم تا پایان این هفته به کیفیت اصلی برسیم
موفق باشید