پاسخ : فاجعه ای بنام وردپرس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiava
شما همه چیز رو متاسفانه باهم قاطی میکنید .
بنده نگفتم برنامه نویسی اعتقاده مگه دین هست؟ بنده میگم هرکس تو روش کاریش یه روشی یا اعتقادی داره . کسی که طراحی سایت نمیدونه یا کسی که وقت نمیکنه اسکریپت بزنه میاد از وردپرس استفاده میکنه
اگر بخواد نه سایت خودش واقعا امکانات بیشتر داشته باشه میاد اختصاصی میزنه نمیاد اسکریپت بزنه خود بنده سایت وبلاگیم سایت خبری سایت موزیک بنده وردپرس هست ولی سایت که حالا من نمیتونم مطرح کنم .
سایت اختصاصی بنده به صورت فریم ورک zend نوشته البته وقت کاریشو داشتم . حق با شماست برنامه نویسی علمه
که بعضیا ندارن و در نظرشون اینه وردپرس یک چیزیس برای سایت که بتونن هر سایتی راهندازی کنند . امکاناتشم در حد کمه بر اساس اون میتونه کار کنه
متاسفانه کلا از وقتی که cms اومد برنامه نویسان خود بنده و شما مشکل ساز شده . نه وردپرس از وقتی هم whmcs , drupal , joomla
6 سال پیش اینا نبودن که حالا شاید تاریخشو اشتباه بگم ولی خوب همه سایت ها بیشتر اختصاصی بود یا وبلاگی بود . امروزه اینطوری شده و نهایت عمر این ها 10 ساله بیشتر نیست چقدر میخوان چیزی اضافه کنند . ؟؟؟
برای چی رایگان هست چون چیز خاصی نداره مثل وبلاگ هست دیگه .
اگر مشتری برای سایتش ارزش قائل بود یه اختصاصی میزد بهتر از این باشه
در هر صورت هم ایشالله این اسکریپت ها عمرشون به پایان برسه :-w
هم چیز جدیدی نیاد ولی بهتره اگرم چیزی قراره بیاد بهتر از این بسازید و با یه هزینه متناسب به فروش بزارید که کاربر جذب اون شه تا وردپرس
این مورد رو موافقم
البته بنده نمیگم رایگان بده - خیر حتی خود بنده خیلی موارد رو بصورت متن باز منتشر میکنم
در حال حاظرم خیلی سیستم های رایگان هستند که هر خط کد نویسیشون وردپرس رو میشوره میزاره کناره
بشخصه حاظرم سیستم هایی مثل http://easyiicms.com یا http://www.getfuelcms.com یا حتی https://pyrocms.com رو واسه مشتری فارسی سازی کنم اما از ورپرس استفاده نکنه در اینصورت شک ندارم 1 سال بعد که در خصوص CMS ها یک دانش نسبی بدست بیاره قطعاً از بنده تشکر میکنه
اصلاً مهم نیست که من شما به عنوان برنامه نویس بخاط وردپرس چقدر پروژه و کار رو از دست میدیم مهم اینه که امثال بنده و شما در این خصوص توانایی اینو داشته باشیم که چالشی ایجاد کنیم که حداقل از 100 نفری که این تاپیک رو میخونه 10 نفرشون خودشون برن در مورد واقیت پشت پرده این سیستم تحقیق کنن و حتی اگه نمیخوان هزینه کنن برن سراغ پروژه های رایگان و متن بازی که واقعاً ارزش وقت گذاشت رو داره نه وردپرسی که یک شبه با یک آپدیت میتونه کل هست و نیست یک سایت رو به باد بده
سلام، پنج سال پیش یک برنامه نویسی با نام scotty نقدی از استراکچر دیتابیس وردپرس در وبلاگش منتشر کرد در مورد دیتا تایپ های وردپرس و چند وقته میبینم برنامه نویس های ایرانی هم دارند همان صحبت 5 سال پیش را میکنند! و در دهان همه افتاد که چرا از وردپرس از همچین تایپ هایی استفاده میکند و برای تخریب معمولا این بهانه دم دست بود الان هم جدیدا میبینم وردپرس را با پراید مقایسه میکنند، پس لازمه یک توضیح مختصر در مورد استراکچر وردپرس بدم، اول اگر دقت کنید تیبیل های ذخیره داده با meta شروع میشوند، مثل metaposts, metausers و غیره.. این نام ها از metadata گرفته شده است در فارسی "فراداده" معنی میشوند، و اگر اشتباه نکنم در سال 2004 این یک استاندارد معرفی شد و این متا دیتا ها باید در خود دیتا های دیگر و حجیمی ذخیره کنند و همیشه باید برای آنها حداکثر حجم در نظر گرفته شود و وقتی شما از یک استاندارد یا معماری در سیستم خود استفاده میکنید باید قواعد اون استاندارد را رعایت کنید، در مورد معماری من در آوردی وردپرس هم صحبتی ندارم اما واقعا برای خود بنده جالب هست چه پلاگین هایی هروز برای این سیستم نوشته میشه و شما در هر لحظه بخواهید میتوانید سایت فروشگاهی، شبکه اجتماعی، سایت خبری، وبلاگ و .. راه اندازی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام، پنج سال پیش یک برنامه نویسی با نام scotty نقدی از استراکچر دیتابیس وردپرس در وبلاگش منتشر کرد در مورد دیتا تایپ های وردپرس و چند وقته میبینم برنامه نویس های ایرانی هم دارند همان صحبت 5 سال پیش را میکنند! و در دهان همه افتاد که چرا از وردپرس از همچین تایپ هایی استفاده میکند و برای تخریب معمولا این بهانه دم دست بود الان هم جدیدا میبینم وردپرس را با پراید مقایسه میکنند، پس لازمه یک توضیح مختصر در مورد استراکچر وردپرس بدم، اول اگر دقت کنید تیبیل های ذخیره داده با meta شروع میشوند، مثل metaposts, metausers و غیره.. این نام ها از metadata گرفته شده است در فارسی "فراداده" معنی میشوند، و اگر اشتباه نکنم در سال 2004 این یک استاندارد معرفی شد و این متا دیتا ها باید در خود دیتا های دیگر و حجیمی ذخیره کنند و همیشه باید برای آنها حداکثر حجم در نظر گرفته شود و وقتی شما از یک استاندارد یا معماری در سیستم خود استفاده میکنید باید قواعد اون استاندارد را رعایت کنید، در مورد معماری من در آوردی وردپرس هم صحبتی ندارم اما واقعا برای خود بنده جالب هست چه پلاگین هایی هروز برای این سیستم نوشته میشه و شما در هر لحظه بخواهید میتوانید سایت فروشگاهی، شبکه اجتماعی، سایت خبری، وبلاگ و .. راه اندازی کنید.
شما حاظری خودت با این استاندارد کد بزنی و تحویل مشتری بدی ؟