پاسخ : دادسرای جرایم رایانه ای
سلام دوست عزیز ،
آیا در این حین سایتتون فی.لتر شده یا خیر ؟ چونکه اگر بدون فی.لتر شدن سایت اونم شکایت از طرف کارگروه مصادیق باشه ، یک قضیه عجیب و به صورت اولین بار در کشور رخ داده باشه ، کارگروه اولین اقدامش فی.لتر کردن سایت هست ، یا اگر در ساماندهی ثبت کرده بودید ایمیل ارسال میکنه تا این مطالب رو حذف کنید اگر که حذف نکردید میاد فی.لتر میکنه بعد اینکه فی.لتر کرد شمارو ارجاع میکنه به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خودش مستقیم اقدام نمیکنه هیچ وقت. ولی ، اگر مثل چیزی که میگید باشه یک قضیه جدید در سطح کشور رخ داده .
احتمالا اشتباه شده. اگر به خودت شک نداری برو حتما پیگیری کن ببین داستان چیه. ولی قاعدتا اول فتا تماس میگیره بعد با تعهد و این چیزا جمعش میکنه. خیلی کم پیش میاد کار به دادگاه بکشه مگه در موارد خاص. شما پیگیری کن انشاله که چیزی نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaishpish
دوستمون فکر کنم خیلی جوش اوردی اولا فتا به همه چیز تو نت کار داره نمونش خوده بنده هستم در خدمت بماند برای چی- دوما احتمال داره زنگ زده باشن جواب نداده باشه جرایم اینترنتی پروندش سریع رسیدگی میشه- بعدم عزیزم فیش حقوقی وثیقه ای هستش معادل مبلغ درخواستی دادگاه یعنی اون آقا یاخانم اگر نیاد تمام حقوق اون نفر + حساب های بانکیش به حساب دولت واریز میشه- اتفاقا فتا میریزه بدم میریزه وقتی 6 صبح وارد خونت شدن تو رو کت بسته بردن آبروت تو درو همسایه رفت متوجه میشی، جوری میبرن خودت نفهمی چی شد علاوه بر اون تمام سیستم های اینترنتی جمع میکنن میبرن و میچرخن
شما رو چند بار ریختن بردن که اینطور حرف میزنید؟ من تجربه خیلی بدتری دارم که دارم میگم.از رو هوا حرف نمیزنم و بر اساس حدث و گمان شما حرف نمیزنم..بنده بزرگترین مرکز پخش بازی استان بودم و کل ایران رو هم میفرستادم..اخرش اطلاعات امد دنبالم باهاشون رفتم و با زبون خوش حالیم کردند کارو بیخیال بشم..کسی نریخت تو منزلمون!
شما که اطلاعاتت قویه بگو برای ریختن تو خونه چی میخواد؟ فقط حفاظت اطلاعات انم در شرایط خاص میتونه بریزه خونه وگرنه بدون حکم قضایی که گرفتنش هم راحت نیست هیچ کسی حق ورود به منزلی رو نداره..
تمامی این حرفهایی که زده شده فقط یک امکان داره که ایشون جاسوس بوده باشه!! واسه یک سی دی یا سایت کارتون کسی نمیاد بریزه تو خونه..
پیدا کردن ایشون برای فتا و... کار سختی نیست که یواشکی تشکیل پرونده بدند براشون.یکی دو بار اخطار میدن بیا نیاد میان میبرنش!جرمش خیلی سنگین هم باشه بازم میان میبرنش بعد بازپرسی تشکیل پرونده میدن نه یواشکی!! ترس از کسی ندارن که بخوان بدون اطلاع طرف تشکیل پرونده بدن..
چندین بار بنده در خدمتشون بودم، حکم ورود به منزل با یک تلفن صادر میشه ، ایشون خودشون هم تائید کردن همه چیز رو اینجا نگفتن ، روشون نمی شد توضیح بدن ، بعدشم فکر کنم شما خیلی از جامعه دور بودی پیشنهاد میکنم یک سر به پایگاه محلتون بزنید بهشون حکم ورود به منزل هم میدن اطلاعات برای این مسائل پیش پا افتاد وارد نمیشه ، پیدا کردن فرد درسته کاری نداره شما رو پیدا میکنن و تحت نظر میگیرن و در موقعی که هیچ راه فراری نداری میان سراغت ، بازم میگم ایشون به تلفن های فتا احتمالا جواب ندادن و حکم بازداشت و جریمه یکطرفه براشون صادر شد .
تایید میشه البته فتا اول زنگ میزنه چند بار اگر جواب ندی میان سراغت . از unknown Number هم تماس میگرن یعنی شماره محرمانه می افته
این فتا چون قدرت دستشه آدم های عقده ای هستند حس کنن که ضعیف هستی هرچی عقده دارن می ریزن سرت مواظب باشید .
بعد دادسرا و قاضی و جریمه نقدی کلش همینه زندانی در کار نیست
چرا اینطوری حرف میزنید با هم شماها ؟ کلا خوشتون میاد با هم کل کل کنید ؟ :65:
ی بار نشد ی تایپیک باز بشه و درست و منطقی با هم صحبت کنین ! [-(
والا اصلا فتا زنگ نزد جاي تعجبم هم همينه گفتن شاكي همين ساماندهي هست خودم تعجب كردن سايت انيميشن ما هم فيلتر هست اما خدا ميدونه كه چيز مشكل داري توش نيست خيلي برام جاي تعجبه بعضي از دوستان ميگن شوخي بوده من ميگم رفتم پيش بازپرس پرونده را ديدم جاي تعجب هست اصلا از كسي فيش حقوقي نميخواستن اما تو مورد من خواستن خيلي عجيبه برام يه سايت انيميشن كه خيلي كم مشكل داره البته از نظر اونا مشكل داره ٤ تا عكس از سايتم نشان دادن كه هر كي ببينه خندش ميگيره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
چرا اینطوری حرف میزنید با هم شماها ؟ کلا خوشتون میاد با هم کل کل کنید ؟ :65:
ی بار نشد ی تایپیک باز بشه و درست و منطقی با هم صحبت کنین ! [-(
والا حرفتون درسته اونايي كه باور ندارن خب نميخواد توي تاپيك شركت كنن من از دوستاني كه اين اتفاق براشون افتاده راهنمايي خواستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yesmovie
والا اصلا فتا زنگ نزد جاي تعجبم هم همينه گفتن شاكي همين ساماندهي هست خودم تعجب كردن سايت انيميشن ما هم فيلتر هست اما خدا ميدونه كه چيز مشكل داري توش نيست خيلي برام جاي تعجبه بعضي از دوستان ميگن شوخي بوده من ميگم رفتم پيش بازپرس پرونده را ديدم جاي تعجب هست اصلا از كسي فيش حقوقي نميخواستن اما تو مورد من خواستن خيلي عجيبه برام يه سايت انيميشن كه خيلي كم مشكل داره البته از نظر اونا مشكل داره ٤ تا عكس از سايتم نشان دادن كه هر كي ببينه خندش ميگيره
- - - Updated - - -
والا حرفتون درسته اونايي كه باور ندارن خب نميخواد توي تاپيك شركت كنن من از دوستاني كه اين اتفاق براشون افتاده راهنمايي خواستن
آدرس سایتتون لطف کنید بررسی کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yesmovie
- - - Updated - - -
دوست عزیز دقیقا همین اتفاقی که شما گفتی بخاطر یک عکس علیه طرف اعلام جرم کردن صفحه رو پرینت کرده بودن. تایپیکشم نمیدونم در کدوم فروم دیدم ، اینجا ، pt یا شاپ کیپر ،
به هر حال جای نگرانی نیست ،
درصورتی که سو سابقه ندارید برای بار اول طرف رو روانه زندان نمیکنن !
حتی بار دوم هم جریمه نقدی میزنن ، در جرائمی مثل کلاهبرداری با مبالغ بالا یا شاکی های متعدد احتمالش زیاده برای طرف زندان ببرن !
این همه سایت پ-*ور-ن که با محتوای فارسی کار میکنه رو ول کردن چسبیدن به یه عکس ؟
در کل هر مدت ب چیزی گیر میدن ! برای نمونه این مطلب رو مشاهده کنید :
حبس در انتظار کلیک ***هاست
در قانون جرائم رایانه ای حتی یک کلمه تاکید میکنم حتی یک کلمه هم اشاره ای به تگ ، پاپ اپ و کلمات کلیدی و کلا کلیک ***ی نشده اما چنین مطالبی گفته میشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yesmovie
- - - Updated - - -
والا جناب من با دو کلمه دانلود انیمیشن و انیمیشن داخل گوگل سرچ کردم تا صفحه 7 هر کدوم رو هم نگا کردم همه سایت ها باز بودن هیچ کدوم ***** نبود
سایت شما ادرسش چی هست؟
دیگه ضعیف ترین سایتی که من دیدم 50 هزار ایران بود که فک کنم غیر از ادمینش بازدید کننده نداشته حالا نمی دونم سایت شما چرا تو نتایج نبوده