پاسخ : چه کسانی به وب سایت های ایرانی حمله کردند؟
با سلام.
یک چیزایی از یک تیم و اعضای اون منتشر شده بود که حمله زیادی به سایت های ایرانی و بزرگ زده شد.اما راست و دروغشو نمیدونم.
ولی اگه چک بشه و اینکه مدیر اون تیم,و یا تیم های دیگه,خودشون پیش قدم نشن و نیان پیگیری کنند,حالا چه نیت خوبی داشته باشند چه برعکس,با اثبات حرفتون میتونید پیگیری کنید.
یک تیم دیگم هست که کلا دخمل هستند و تیم ها و سایت های ایرانی رو فقط اسپم میکنند یا با نرم افزار های مزخرف دیداس میکنند.دوست دارند بزرگ بشن و بگن ما تیم امنیتی داریم.
تازه هم ساخته شده.
اما باید کامل پیگیری شه و لاگ ها و همچنین از همکاری طرف مقابل خیلی چیزارو میتونی پیدا کنی داداشی.
متوجه شدی منظورمو؟
یک مدتی بود که بدجور سایت های ایرانی زیر دیداس بودند.هنوزم یکم این کار انجام میشه.اما خیلی ها گیر افتادند.بدرود
پاسخ : تیم امنیتی آشیانه و حمله به سرور های ایرانی!
با شکایت و پیگیری دقیق میشه به نتیجه رسید
با سلام
جالبه یک سری از آی پی های ما نیز در لیست هست.اتفاقا یک سایت Game میزبانی میکنیم که 24 ساعته زیر حمله است! ظاهرا ما هم باید پیگیر بشیم.دوستان اگر اطلاعات جدیدی داشتند ارائه بدند.
دوستان
این گروه مال سایت vdos هستش که یکی از قوی ترین سرویس های اتک در جهان به شمار میومد و حتی تونستن گوگل رو هم داون کنن .
FBI موفق به دستگیری این گروه شده و لیست کامل یوزرهاش هم لو رفته و اتفاقا این دوتا یوزر که استارتر فرموندن از سایت آشیانه به وضوح دیده میشن توی اونها . چه تفاهمی نه؟ خیلی شبیهه ؟ خخخخ
اینم لینک یوزر لستی که ازین سایت استفاده میکردن :
http://s8.picofile.com/file/82687430..._vdos.txt.html
منبع هم برای دوستان دارای اعتبار میتونم ذکر کنم توی پی ام
از نظر من قابل پیگیری هست تا حدودی
با سلام خدمت همکاران عزیز
زیاد وقتتون رو نمیگیرم این موضوع کامل قابل پیگیری است کسی که میخواد پیگیری کنه توی پیام خصوصی با من تماس بگیره .
بنده تمامی کارها رو کردم و به نتیجه هم رسیدم .