سلام دوست عزیز اسیر سروری شدم که میخوام از اونجا در برم اسمشو نمیارم :114:
پس کی سروری معرفی میکنید که چیز پی ان ساپورت باشه؟
قیمت هارو نفرمودید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز اسیر سروری شدم که میخوام از اونجا در برم اسمشو نمیارم :114:
پس کی سروری معرفی میکنید که چیز پی ان ساپورت باشه؟
قیمت هارو نفرمودید
این افر ها هنوز موجوده ؟
با سلام
دوست عزیز طبق سیاست کاری که در پیش گرفتیم حدود 1 سال هست که کلا سرویس جهت اکانتیگ ارایه نمیدم (کسانی هم که قبلا سرویس گرفته بودن و متوجه شدیم که برای اکانتینگ هست کلا باشون هماهنگ کردیم که سرویسشون را منتقل کنند به جاهای دیگه پیش دیگر همکاران )
مگر مثل دانلود اپلود و موارد دیگر برای موارد دیگر بجز چیز پی ان
طی روز هم از طریق پیام خصوصی هم ایمیل هم تماس تلفنی روزانه چندین سرویس را که برای اکانتینگ هست و در خواست وی پی اس دارند رد میکنیم و شرمنده دوستان هستیم
شرمنده هستم که کمکی در این زمینه از دستم برنمیاد دوست عزیز
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
این افر همچنان پا برجا هستش البته ظرفیت سروهامون تکمیل هست و اینشاله توی هفته اینده یک سرو جدید داریم سفارش میدم اگر مایل هستید و 100% میخواهید که یکی برای شما کنار بزارم
و البته احتمالش زیاد که افر بجای رم 1 گیگ با 1.5 گیگ رم بشه و بصورت فورش ویژه و مدت محدود باشه افر
من یه سرور مجازی با پهنای باند 3 ترابایت برای تورنت میخوام شما سرویسی برای کار من دارید استفاده من فقط ترکرهای خصوصی هست چطور باید سفارش داد چطور باید تحویل گرفت تو سایت شما که من ایمیلی ندیدم در ضمن دوست عزیز من برای تورنت میخوام سید کنم.
قبل از سفارش قبلش از طریق پیام خصوصی و یا تماس تلفنی شرایط خودمون میگم همچین میگم و هماهنگ میکنم که مشکلی نباشه بعداز توافق مشخصات جهت پرداخت اعلام میکنم
در مورد تورنت با توجه به اینکه امرکیا هست سرور و کپی رایت رعایت باید بشه تورنت در حالت معمول ممنونع هست
ولی چنانچه بعداز دانلود استوپ بشه و اجازه سید کردن داده نشود خیلی کم ممکنه که مشکلی پیش بیاد
با توجه به اینکه مگید تراکر خصوصی هست و بصورت پابلیک نیست احتمالش کمه که مشکل پیش بیاد باید یکسری تست کنیم ببنیم وضعیتچطور هست
اگر شکایت شد که استوپ میشه سرویس هزینه جریمه کسر میشه و مابقی پول برگشت زده میشود اگرهم مشکلی نبود که تا هر زمانکه خودتون مایل باشید میتوانید سرویستون تمدید کنید
دوست عزیز من باید سید کنم وگرنه جلوی دانلود من گرفته میشه این قانونش هست حتی اگر چیزی نخوام بگیرم باید فعال باشم تا ریتو همیشه بالا بمونه من فکر نکنم که مشکلی روی ترکرهای خصوصی باشه چون عمومی نیست که بخوان پگیری کنن الان اکثر سرویس دهنده های خارجی که سیدباکس ارائه میدن سرور از امریکا از سافت لایر میگیرن برای نمونه یکیشون که معروفه بین تورنت باز های معروف این هست که از سافت لایر هم میده feralhosting.com کلا من به سید نیاز دارم حالا هر جور شما صلاح میدونید راهنمایی کنید.
همانطور که در پست قبلی گفتم یه تستی میکنم چنانچه مشکلی یپبیاد استوپ میکنیم و مابقی هزینه را برگشت میزنیم
امشب اینشالله یه سرور دوال سیپو دارم سفارش میدم که تا سشنبه اینشاله اماده هستش و از سشنبه به امید خدا سروییسها را ارایه میدم
ممنون پس تا سه شنبه صبر میکنم.
سلام من حدود دوسالی هست با آقای کیانی کار می کنم و خیلی راضی هستم هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت، البته پشتیبانی تو ارائه اینجور کارها خیلی مهم هست که آقای کیانی پشتیبانیشون خیلی خوب هست و مشتری خیالش راحته. کیفیت سرور هاشون عالی هست و قیمتش هم نسبت به جاهایی که من سرچ کردم عالی هستش.
به پلانهای فوق os لینوکس هم اضافه شد یکسری از دوستان سرویس لینوکس میخواستن که گفته بودیم فعلا موجود نیست و فقط ویندوز هست
کسانی که به پلانهای فوق و سیتم عامل لینوکس نیاز دارند این سروییسها هم موجود میباشند
با تشکر