خیلیم عالی ممنون از راهنماییتون :53:
- - - Updated - - -
از همه بزرگوارانی که تو این تاپیک شرکت کردن و منت گذاشتن رو سر بنده و راهنمایی کردن نهایت تشکر رو دارم،واقعا از بلاتکلیفی در اومدم دمتون گرم
خیلی ممنون
موفق باشید:x:53:
نمایش نسخه قابل چاپ
دنیا با کسی تعارف نداره
دید من اینه که
رشته های ریاضی و فنی اگر سواد داشته باشی عالی هستند
همین رشته کامپیوتر اگر کمی تلاش کنی و در کنارش چندتا زبان برنامه نویسی پر کاربرد رو یاد بگیری
و سر کلاس از استاد درس بخای و سرت تو گوشی و تلگرام و ... نباشه و حواست جاهای مسخره نباشه و بعد کلاس مطالب اون روزو مرور کنی و با خودت رو راست باشی و ازینجور چیزا و در اخر هدف داشته باشی
حنما شغل مناسب با درامد خوب خاهی داشت الان هر چقدر مهندس با سواد باشه بازم کمه
وقتی میری سر کلاس همش سرت تو گوشیه و همش بخای کلاسو بپیچونی معلومه هیچی یاد نمیگیری استادم وقتی میبینیه چه دانشجوهایی داره چه انرژی برای درس دادن داره؟
برو خدمت..بیا..یک چند میلیون جمع کن برو خدمات کامپیوتری بزن.:-| تمام
فارغ التحصیل (کارشناسی) / دارای کارت پایان خدمت / استخدام شدم.
- بعد از تموم شدن دوره متوسطه (گرفتن دیپلم) بهتره بری دنبال خدمت وظیفه البته اگه معافیت پزشکی و کفالت نداری ، بعد از خدمت دنبال کار باش (حتی اگه خصوصی هم باشه سابقه کار داشته باش) همراه با ادامه تحصیل در دانشگاه
- بعد از اتمام دانشگاه هم برای استخدام اولین چیزی که نیازه پارتی هست بعدش شانس تا به کاری که علاقه داری برسی و اونجاست که هم از تحصیلاتت میپرسن و هم از سابقه کار
- تحصیلات زمان استخدام جزء موارد پایه هست که مثلا حتما لیسانس باشه ، بعدش سابقه می خوان که اگه پارتی داشته باشی که مشکلی نداره در صورت نداشتن
-- بعد از خدمت و همراه با دانشگاه رفتن اگه سرکار بری خوبیش همینه که سابقه هم داری
من که ازم گذشته و اینچنین نبوده برام ، به دوستان دیگه به همینصورت پیشنهاد می کنم...
به هر حال مهمترینش اینکه تلاش داشته باشی ، خدا کمکت میکنه...
موفق باشی
خوب خداروشکر حداقل حرفام بدردت خورد . الان 18 سالته مثل من 25 سالت بشه پشیمون نمیشی که چرا نکردی
بهترین کار ممکن رو می کنی . برید دانشکده افسری . چهار سال درس می خونید بهتون حقوق میدن بعد چهارسالم با درجه ستوان دوم وارد یک پادگان میشید و جالب اینجاست که تا 20 سال بعدش به درجه سرهنگی میرسید
خوب آخه چی بهتر از این ؟ کدوم کار رو سراغ دارید اینقدر خوب و جامع بدون هیچ دردسری صبح تا ظهر با سرویس بیان دنبالت با سرویس ببرنت . نهار و شامت آماده . کلی سرباز و درجه پایینتر از خودت در اختیارت ؟
حالا شما که به کامپیوتر واردی توی نظام خیلی از کامپیوترت استفاده می کنند . اصلا در کنار دانشکده افسری کلاس های شبکه یا برنامه نویسی رو کامل برو و تخصص های کامل کسب کن و علاقه داشته باش و یاد بگیر
خود همون نظام ببین چطور از تخصصت استفاده میکنه اگر پشتکار داشته باشی
و موضوع مهمتر در تمام این سالها تا قبل ازدواج سعی کن از حقوقت پس انداز کنی موقعی که به سن ما رسیدی یک پس انداز داشته باشی راحت ازدواج کنی . بعد از ازدواج هم به صورت پاره وقت میری دانشگاه آزاد یا علمی کاربردی یا چیزی آروم آروم درستو میخونی و مدرک لیسانس کامپیوترتم میگیری ( برای گرفتن مدرک هیچ عجله ای نیست )
وقتی مدرکت رو گرفتی و سر خونه زندگی خودت بودی یه شرکت یا یه مغازه میزنی بعد از ظهر ها سرگرم اونجا باشی
موفق باشی و امیدوارم در آینده هم همسرت هم بچت خوشبخت باشن و در رفاه واسه اینکه امروز که جوون بودی عاقل بودی و به حرف ها و تجربه های دیگران اهمیت دادی
به نظر من نظام خیلی هم بده،اونایی که میرن نظامی میشن عشق نظام دارن اگر دقت کرده باشین بیشتر مردم لُر زبان تو نظام هستن خیلی هاشون.
خود من تازه خدمت رو تموم کردم تو تهران پدافند هوایی خدمت میکردم والا الان میگن خونه سازمانی کمه برا نظامیا،یه بار رفتیم خانه سازمانی،دیدیم فرمانده ما هم اونجا زندگی میکرد باور نمیکنید یه طویله از اونجا بهتر بود برا زندگی امکاناتشون از آسایشگاه ما هم کمتر بود و 10 نفری تو یه اتاق زندگی میکردن...
اگر خواستی خدمت بری سعی کن با دیپلم نری حداقل فوق دیپلم رو بگیر برو...البته کلا بستگی به جایی که میفتی داره شاید مثل من که دیپلم داشتم ولی شاهانه خدمت کردم...
اگه عشق نظام داری با دیپلم هم میتونی نظامی بشی فکر کنم 9ماه آموزشی داره ولب به نظر من فکر نظامی شدن رو از سرت بیار بیرون
موفق باشید
به نظر من کسی که می خواد وارد نظام بشه و نظامی بشه
بهتره قبلش 21ماه خدمت وظیفه رو انجام بده
بعدش دوباره فکر کنه به اینکه نظامی بشه یا نه!
تازه متوجه حال و هوای روابط بین شما و ارشدتر از شما میشین
متوجه محدودیت ها میشین
متوجه اینکه در کنترل هستین و برای رفتن به جایی و انجام کاری نیاز به اجازه هست حتما...
و ... (من تجربه بودن در کنارشون رو داشتم که نمیشه بیشتر بحث کرد)
ولی خوب باید هم در کنار این همه محدودیت یک سری از مزایا رو براشون فراهم کنن!
شاید بگین مشاغل اداری در شرکت ها هم همینطوره ، اما نه ، نیست!
سلام، در مورد دانشگاه افسری به این راحتی ها نمیتونید وارد بشید، نمره قبولی بیارید مرحله سختش تازه شروع میشه، ازتون مصاحبه میشه که از جواب های شما خوششون نیاید رد میشید، معاینه دکتر دارد از معقد گرفته تا دستگاه تناسلی شما را چک میکنند، اگر دکتر تایید کند شما زیاد استمنا میکند رد میشوید، اگر به اندازه یک انگشت دو زانو شما فاصله داشته باشد رد میشوید، اگر چشمتون ضعیف باشد رد میشوید، تست ورزش دارد و هزاران فاکتور دیگر که با دقت خیلی زیاد چک میکنند، در کل به این راحتی نمیتونید وارد دانشگاه افسری بشید، در هر بخشی هم استخدام شوید نمیتوانید از کشور خارج شوید فقط سفر های زیارتی آزاد هستید.
ممنونم از همه دوستان
از ادمین عزیز درخواست قفل تاپیک رو دارم