پاسخ : سرور مجازی آلمان هارد SSD - Enterprise - کیفیت و آپتایم تضمینی
با سلام خدمت شما دوست عزیز سرور با هارد ساتا کی موجود میشه ؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
سلام وقت بخیر ، 40 هزار تومان قابل ارائه میباشد
ولی در حال حاضر سرور فقط با هارد اس اس دی موجود میباشد
قیمت هاتون خیلی خوبه. یک سفارش جدید ثبت شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
با سلام خدمت شما دوست عزیز سرور با هارد ساتا کی موجود میشه ؟؟؟؟
درود خدمت شما ، فعلا ظرفیت تکمیل هست ، در هفته آینده سرویس موجود خواهد شد
از سایتتون http://client.ovh-web.in
با آفری که اینجا گذاشته بودید سرور خریداری کردم
ram4
hard 200
بعد از چند وقت دیدم فضای هاردش پر شده که متاسفانه فایل شخصی گذاشته بودید توش و گفتید اشتباه شده
و بعد از اون سرور رو بدلیل مشکلات از فرانسه به آلمان منتقل کردند (که چون من در ماموریت کاری بودم و اطلاع پیدا نکردم از این تغییر سرور همه اطلاعاتم پاک شد) و بعد از اون سرور آلمانی که بهم دادیدبا ram 2gig !!! چرا؟؟؟ گفتید اضافه میکنیم منم پسورد رو تغییر ندادم
امروز خواستم وارد سرور بشم و ببینم رم 4 گیگابایت شده که وارد نشد. تیکت دادم و در کمال تعجب گفتید کاری از ما ساخته نیست باید پسورد رو تغییر میدادین!!!
این مشکلات رو کجا باید پیگیری کنم. یک ساله سرور خریداری کردم با کلی مشکلات و الان که فقط چند ماه گذاشته اصلا سروری در کار نیست و میگین کاری از ما ساخته نیست؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hhm_2911
از سایتتون
http://client.ovh-web.in
با آفری که اینجا گذاشته بودید سرور خریداری کردم
ram4
hard 200
بعد از چند وقت دیدم فضای هاردش پر شده که متاسفانه فایل شخصی گذاشته بودید توش و گفتید اشتباه شده
و بعد از اون سرور رو بدلیل مشکلات از فرانسه به آلمان منتقل کردند اما اینبار به من ram 2gig دادید!!! چرا؟؟؟ گفتید اضافه میکنیم منم پسورد رو تغییر ندادم
امروز خواستم وارد سرور بشم و ببینم رم 4 گیگابایت شده که وارد نشد. تیکت دادم و در کمال تعجب گفتید کاری از ما ساخته نیست باید پسورد رو تغییر میدادین!!!
این مشکلات رو کجا باید پیگیری کنم. یک ساله سرور خریداری کردم با کلی مشکلات و الان که فقط چند ماه گذاشته اصلا سروری در کار نیست و میگین کاری از ما ساخته نیست؟!!!
دوست عزیز و گرامی مشکلی دارید ، تیکت پیگیری باشید ممنون میشیم
به بخش مدیریت تیکت جدید ارسال بکنید جهت بررسی مشکلتون ، لطف بفرمایید از تیکت پیگیری بکنید مشکلتون رو در وب هاستینگ به درخواستی رسیدگی نخواهد شد ، زمانی که سروری به شما واگذار میشه شما موظف به تغییر رمز دیفالت سرور هستید ، بایستی اطلاعات سرور رو در جای ذخیره بکنید ، و اگر مشکلی دارید در درجه اول از طریق تیکت در ارتباط باشید مشکل حل خواهد شد
تشکر از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
دوست عزیز و گرامی مشکلی دارید ، تیکت پیگیری باشید ممنون میشیم
به بخش مدیریت تیکت جدید ارسال بکنید جهت بررسی مشکلتون ، لطف بفرمایید از تیکت پیگیری بکنید مشکلتون رو در وب هاستینگ به درخواستی رسیدگی نخواهد شد
تشکر از شما
همین کار رو کردم از ابتدا... اونجا تیکت ارسال کردم پاسخ مناسبی نشنیدم .. اومدم اینجا چاره جویی کنم ...مگر اینکه از این طریق مشکلم حل بشه
بسیار خوب مجددا تیکت ارسال کردم. امیدوارم اونجا هم مثل اینجا پاسخگویی مسیولانه داشته باشند و نیازی به طرح مشکل اینجا بوجود نیاد
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hhm_2911
همین کار رو کردم از ابتدا... اونجا تیکت ارسال کردم پاسخ مناسبی نشنیدم .. اومدم اینجا چاره جویی کنم ...مگر اینکه از این طریق مشکلم حل بشه
بسیار خوب مجددا تیکت ارسال کردم. امیدوارم اونجا هم مثل اینجا پاسخگویی مسیولانه داشته باشند و نیازی به طرح مشکل اینجا بوجود نیاد
سپاس
تشکر میکنم از شما بخاطر فهم بالای شما دوست عزیز ، سرویس شما در حال اماده سازی دوباره میباشد ، از طریق تیکت در ارتباط باشید پاسخگگو هستیم
آفر ها فقط با هارد اس اس دی موجود میباشند
با هارد اس اس در موجوده؟>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak--host
با هارد اس اس در موجوده؟>
با سلام خدمت شما ، هم هارد SSD va SATA هم موجود هستش
یک سرور مجازی سفارش داده شد.