پاسخ : میزبان نیک - سرور مجازی با 50 درصد تخفیف - 13 کشور مختلف! - دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps - تست قبل پرداخت - ماهانه 1000 تومان! - گارانتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
trrxreza
سلام
ببخشید کانال تلگرام هم دارید ؟
تلگرام : @mizbannic
پاسخ : میزبان نیک - سرور مجازی با 50 درصد تخفیف - 13 کشور مختلف! - دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps - تست قبل پرداخت - ماهانه 1000 تومان! - گارانتی
سلام
متاسفانه کد تخفیف رو نتونستم پیدا کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new24
سلام
متاسفانه کد تخفیف رو نتونستم پیدا کنم
با سلام
نیازی به کد تخفیف نیست و همیشه با همین قیمت قابل سفارش میباشد.
قیمت سرورها همیشه به همین ارزانی هست
رم 1 گیگ برای همیشه و دائمی فقط 10.000 تومان
با کیفیت عالی و تضمین عودت وجه به مدت 30 روز
برای درخواست سرور تست در سایت میزبان نیک عضو شوید و تیکت برای دریافت سرور تست بزنید.
پاسخ : میزبان نیک - سرور مجازی با 50 درصد تخفیف- 13 کشور مختلف!- دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps- تست قبل پرداخت - ماهانه 10000 تومان! - گارانتی عو
برای سرور تست تیکت ارسال کردم ولی الان یک روز گذشته خبری نیست !!
پاسخ : میزبان نیک - سرور مجازی با 50 درصد تخفیف- 13 کشور مختلف!- دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps- تست قبل پرداخت - ماهانه 10000 تومان! - گارانتی عو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
black.p
برای سرور تست تیکت ارسال کردم ولی الان یک روز گذشته خبری نیست !!
براتون ارسال شد
سلام
یه سرور دیگه هم لازم دارم fr-sb تخفیف هم داره واسه ماه اول و ماه های بعد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freeacounting
سلام
یه سرور دیگه هم لازم دارم fr-sb تخفیف هم داره واسه ماه اول و ماه های بعد؟
بله درصورتی که از ما سرور مجازی داشته باشید برای خرید های بعدی تخفیف ویژه ای داده میشود.
همچنین امکان مدیریت سرور مجازی از طریق ناحیه کاربری و نصب مجدد سیستم عامل برای کاربران فعال میباشد.
پاسخ : فروش سرور مجازی دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps- نصب مجدد سیستم عامل توسط کاربر - شروع از ماهانه 5000 تومان! - گارانتی 30 روز عودت وجه - تحو
پشتیبانی افتضاح ، دیروز ظهر داخل سایت تیکت زدم، تلگرام هم پیام دادم اصلاً جواب نمیدن...
سرویس هم دیر تحویل میدن.
در کل پیشنهاد نمیشه...
پاسخ : فروش سرور مجازی دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps- نصب مجدد سیستم عامل توسط کاربر - شروع از ماهانه 5000 تومان! - گارانتی 30 روز عودت وجه - تحو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sito
پشتیبانی افتضاح ، دیروز ظهر داخل سایت تیکت زدم، تلگرام هم پیام دادم اصلاً جواب نمیدن...
سرویس هم دیر تحویل میدن.
در کل پیشنهاد نمیشه...
با سلام خدمت شما
دوست عزیز پشتیبانی ما موردی نداره
دیروز کل اینترنت منطقه ما قطع بود به این دلیل نمیتوانستیم جوابگوی اینترنتی داشته باشیم
در ضمن سرویس ها تحویل آنی هستن
چطوری شما میگید دیر تحویل میدن !
سلام
قیمت سرویس هاستون خیلی مناسب هست.
در صورت پرداخت ۳ ماهه امکان ارائه تخفیف وجود داره؟
برای پلان FR-SA چقدر پردازنده را محدود فرمودید؟
مورد استفاده من DNS Server هست.
ممنون