مخاربرات داره 100 گیگ رو میده 80 تومان !
گیگی 800 تومان ....
حالا در کل مصرفی هم نداشته باشیم یا باشه؛ باز هم اینترنت های بی سیم گران هستند ؛ در بهترین شرایط دو برابر اینترنت های adsl هزینه دارند و در بدترین شرایط پنج برابر هزینه دارند !
نمایش نسخه قابل چاپ
هزینه ی تجهیزاتش چند هست مخابراط ؟
به چه صورت داره 100 گیگ رو میده 80 هزار تومان ؟
مخابراط : یعنی بسته ی یک ماهه 100 گیگ حجم : 80 هزار تومان + فقط یک نقطه در کل این کشور
و ایرانسل : بسته ی شش ماهه 100 گیگ حجم : 175 هزار تومان + اینترنت داشتن در تمام نقاط کشور
در ضمن فرمودید بی سیم جا نیافتاده! مخابراط داره مثلا واسه فیبرنوری هزینه ی تجهیزات رو از کاربر میگیره ولی بی سیم هیچ هزینه ی اضافی واسه کاربر نداره امروزه هم که همه یک موبایل داره با قابلیت HotSpot و... بی سیم داره فقط هزینه ی جزئی تجهیزاتشو بین کل کاربران تقسیم میکنه
از لحاظ قیمت که 4g ایرانسل تقریبا مفت درمیاد.من هر وقت دانلود داشته باشم یه بسته شبانه 3 ساعته نامحدود میگیرم 2 تومن و تو این 3 ساعت هم 60 گیگ دانلود میکنم.سرعت دانلودم هم 7 مگ میشه.یه بسته 2 ماهه 30 گیگ هم گرفتم 60 تومن واسه مصارف عادی.ولی بحث من رو پینگ بود واسه بازیهای آنلاین.چون بقیه نت ها کیفیتشون پایدار نیست و پینگشون هم بالا هستش.این هفته گفتن نت رو وصل میکنن اونوقت دقی میام راجب کیفیت فیبر توضیح میدم.در ضمن مودم فیبر فرق میکنه؟نحوه نصبش و راه اندازیش؟
ایران اینترنت گرون هست واقعا . من که وب مستر هستم برام نمی صرفه .
3 هزار گیگی !! روزی من حداقل 10 گیگ مصرف دارم .
باید فکری به حال وب مستر ها بشه .
برای دانلود ک باید شب زنده دار موند:-&
اون دوستی که گفتن اینترنت ایران اگه حجمی نباشه یک ماه هم دووم نمیاره..
در خارج کشور هم اکثر سرویس ها به صورت حجمی ارائه میشه.در همین کشور امارات سرویس های 15 روزه با حجم 50 گیگ عرضه می کنن یا 30 روز 80 گیگ یا ... و حجمی بودن اینترنت فقط خاص ایران نیست.
بله ما ایرانی ها خیلی دانلود می کنیم اما حجم مصرفی اکثر کاربران اینترنت در ایران در مقایسه با کاربران خارجی بسیار ناچیزه.اونجا نرم افزار و فیلم دانلود نمیشه،اما فیلم های حجیم با کیفیت بلو ری رو به صورت آنلاین مشاهده می کنن،موسیقی رو آنلاین گوش میدن و .... که اگر شما همین کارها رو بخواید در ایران انجام بدید اولا باید یک سرویس با پهنای باند بالا خریداری کنید ثانیا حجم مصرفیتون آخر ماه سر به فلک می کشه!
ما اینجا نهایت فیلمی که دانلود می کنیم باکیفیت 1080 حدودا 1.5 گیگ حجم داره.در صورتی که فیلم اصلی شاید بیش از 4 گیگ حجم داشته باشه.که الان هم دیگه دانلود فیلم به صرفه نیست.وقتی یک فیلم رو می تونید از سی دی کلوپ یا کافی نت به قیمت 500 تا تک تومانی خریداری کنید دیگه دلیلی نداره حجمتون رو بابت دانلود فیلم از دست بدید.
فایل پیوست 35441
http://beta.speedtest.net/result/6112263498
تست سرعت اینترنت فیبر نوری با سرور خود اصفهان
تست با سرور هر شرکت دیگه ای هم زدم مینیمم 300 مگ بود بجز شرکت هایی که خودشون پهنای باند کمی داشتند
سرعت دانلود از دیتاسنتر آسیاتک تهران هم بین 48 تا 52 مگابایت بود. معادل 384 تا 416 مگابیت