پاسخ : سرور مجازی فرانسه - رم 1 با هارد 100 فقط 6 هزار تومان - شرکت ثبت شده و نماد 2 ستاره
خب اینجا که نمیتونم مدارک شخصی بزارم عزیز جان. تغییر اساس نامه شرکت و اافه کردن بند هم چیز سختی نیست.
شما اگر واقعا قصدت چیزی که فکر میکنیم نیست میتونی پیام بدی به بنده تا صصحبت کنیم. اگر هم قصدت همون چیزی که مشخصه، هیچ.
امیدوارم موفق باشید
--
ما بدون عنوان شرکت هم میتونیم فعالیت موفق داشته باشیم.
تمامی اطلاعات حقوقی خیلی وقت پیش از سایت حذف شده بود و در صورت سوال کردن کردن یوزرها، نه مثل دوستان فعلی، اعلام شده فعالیت حقیقی هستش. فقط مونده داخل انجمن. اونم قرار بود تاپیک های جدیدی که زده میشه این مورد دیگه ذکر نشه و تاپیک ها هم اصلاح بشه.
فعالیت حقوقی فقط برای موارد خاص خواهد بود و فعالیت عادی به صورت حقیقی.
این هم برای توجیح شما
پاسخ : سرور مجازی فرانسه - رم 1 با هارد 100 فقط 6 هزار تومان - شرکت ثبت شده و نماد 2 ستاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadlover
خب اینجا که نمیتونم مدارک شخصی بزارم عزیز جان.
شما اگر واقعا قصدت چیزی که فکر میکنیم نیست میتونی پیام بدی به بنده تا صصحبت کنیم. اگر هم قصدت همون چیزی که مشخصه، هیچ.
امیدوارم موفق باشید
آقای عزیز، کسی از شما نخواست مدارک شخصی رو اینجا بگذاری. شما روی کلمه شرکت ثبت شده و نماد الکترونیکی داری جوری القا میکنی که ما معتبریم (البته این تشخیض بنده است چون توی هر پست که میخواید سرویس هاتون رو معرفی کنید این مشخصات رو میگید) بنده هم گفتم این هم نماد اعتبار شما. شرکتی با این شماره ثبت شرح وظایفش رو در روزنامه رسمی اینطوری نوشتن. نماد الکترونیکیتونم برای شخص صادر شده نه شرکت و این یعنی شما با یک پروانه کسب خدمات کامپیوتری میتونی بری این نماد رو بگیری. عین عبارت نماد الکترونیکیتونم که آدرس قرچک ورامین هست رو گذاشتم که یه وقت خدایی نکرده کسی فکر نکنه توی جردن یا میرداماد شرکت دارید. بنده جز واقعیت چیزی نگفتم. حالا شما میفرمایید اینطور نیست بفرمایید من اصلاح میکنم و حتی پست رو حذف میکنم و معذرت خواهی میکنم.
پیغام خصوصی من هنوز باز نشده و اینکه حتی در فرم تماس با ما ساییتونم جواب پیغام خصوصیتونم گذاشتم.
شما هم موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadlover
ما بدون عنوان شرکت هم میتونیم فعالیت موفق داشته باشیم.
تمامی اطلاعات حقوقی خیلی وقت پیش از سایت حذف شده بود و در صورت سوال کردن کردن یوزرها، نه مثل دوستان فعلی، اعلام شده فعالیت حقیقی هستش. فقط مونده داخل انجمن. اونم قرار بود تاپیک های جدیدی که زده میشه این مورد دیگه ذکر نشه و تاپیک ها هم اصلاح بشه.
فعالیت حقوقی فقط برای موارد خاص خواهد بود و فعالیت عادی به صورت حقیقی.
این هم برای توجیح شما
شما هیچ جای سرویس هاتون اعلام نمیکنید ما فعالیتون حقیقی است و همه جا دارید عبارت شرکت ثبت شده و ... رو میگید. قراربود در تاپیک های جدید دیگه ذکر نشه که ذکر شده و منم دارم توی تاپیک هایی که ذکر کردید میارم و نه جایی که این موضوضع عنوان نشده. منم برای موارد خاص روشنگری کردم که برای فعالیت حقوقی با این شرکت شرح وظایف اون شرکت نظافت منازل و ... است. اونایی که میخوان حقیقی کار کنن که با این مسایل کاری ندارن.
سلام. وقتتون به خیر
مطمئن باشید ما به ضرر خودمون کار نمیکنیم و به اصطلاح از جیب هم نمیدیم. مطمئنا برای ما هم سود ده هستش.
ترکیب بندی سرورها هم مطمئنا جوری هستش که هیچ فشار و اورسل روی سرور نداشته باشیم.
تا همین الان که خدمت شما هستم حتی 1 مورد نارضایتی نداشتیم.
مابقی اطلاعات هم که علت این قیمت و .. میشه جزو سیاست کاری هستش.
هر اسکرینی هم نیاز داشتید داخل تلگرام بفرمایید تا بنده در خدمت شما باشم.
موفق باشید