پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
دیروز یک سرورخریداری شده تا حالا تحویل ندادن
و.تحویل نخواهند داد
پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !
سلام
منم صبح یکی از دوستانم برام خرید کرده هنوز تحویل ندادن
تلفن هاشون جواب نمیدن
تیکت هم جواب نمیدن
دوستان لطفا خرید نکنید تا اطلاع ثانوی تا روشن شدن ماجرا
:102::102::102::102::102::102::102::102::102::102:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
8110829
و.تحویل نخواهند داد
با یک روز تاخیر ملاک نیست . شخصا چندتا سرور گرفتم ازشون و بد نبوده . باید صبر کرد شاید مشکلی باشه. زود قضاوت نکنیم بهتر است
دوستان من باهاشون در تماس بودم
سرورهای جدید رو تحویل ندادن و منتظر هستن.
خود بنده 10 سرویس فعال از ایشون داشتم و راضی هستم.
لطفا صبور باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zimaserver
لطفا صبور باشید
یعنی 5 روز باید صبوری کنیم بنده خیلی صبوری کردم اما کارشون بسیار زشته که حتی بهشون گفتم از هر سرور ازاد دارید بهم سرویس بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
با یک روز تاخیر ملاک نیست . شخصا چندتا سرور گرفتم ازشون و بد نبوده . باید صبر کرد شاید مشکلی باشه. زود قضاوت نکنیم بهتر است
حداقل تلفن بردارن بگن مشکل داریم صبر کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zimaserver
لطفا صبور باشید
شما که درتماس بودید
بی زحمت بهشون اعلام کنید
این شماره تیکت من هست بگید
571941
من شماره حساب بانک ملت و شماره کارت گذاشتم
مبلغ سرور رو برگردون
باتشکر
سلام
ما هم اشتباهی سفارش دادیم.
توانایی تحویل ندارید برگشت بزنید !!
ایشون یه کلاهبردار و *** به تمام معنا هستند،
وب هاستینگ یه ناظم نداره این تاپیک رو پاک کنه
با سلام
حداقل جواب بدید ببینیم تکلیف خودمون رو
الان از پرداخت 3 روز میگذره ولی نه تیکت جواب میدید نه تلفن جواب میدید نه به این پست ها جواب میدید
جواب بدید لطفا
با سلام خدمت عزیزان ، با گذشت نزدیک به 10 روز ایشون پول بنده رو برگشت نزدند و پرونده ایشون از طریق پلیس فتا در حال پیگیری هست،چون مشخص هست عزیزان زیادی درگیر این قضیه هستند ازشون میخوام که رسید پرداختی که واسشون ایمیل شده رو برای بنده بفرستند تا به پلیس فتا تحویل بدم و با توجه به شاکیان زیاد رسیدگی با سرعت بیشتری انجام بپذیره.
ایضاً امکان شکایت در دادگستری تبریز هم وجود داره و هرچی پرونده سنگین تر باشه رسیدگی سریعتره.
پس عزیزان حتمن رسید پرداختی که بهشون ایمیل شده رو برای بنده به ایمیل mehdi.boveiri@gmail.com ارسال یا تصویرشو به بنده پیام خصوصی کنند.
چون میدونم به اینجا سر میزنند،برای روشن شدن ایشون باید بگم که من و چند دوست دیگه محمود خورسند چهارده رو فرستادیم زندان شما که عددی نیستی.