پاسخ : کدام درگاه پرداخت واسط را نتخاب کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
این سایت که عمرش بیشتر از سه ماه نیست (هویز دامنه) کاملا الگو برداری و کپی برداری کرده وبسرویسش رو از جهان پی
حتی کد خطاها
و حتی اسکریپت آسان پرداخت جهان پی رو برداشته (که باهاش برخورد میشه)
حالا قضاوت با خودتون ، سایتی که داره ***ی میکنه از سایتهای دیگه ، به نظرتون چقدر میشه بهش اعتماد کرد و اجازه دادکه پولهاتون بره توی حسابش !!!
شدیدا و اکیدا اعلام میکنم ، مواظب درگاههای تازه راه اندازی شده باشید ، حتما شخصی که پشتش هست رو مطمئن باشید ازش
با سلام خدمت همه دوستان
اینکه شما مخالفت داشته باشید با واریزی امری طبیعی است.
دلایل :
1. تاریخ پست شما برای 3 روز پیش است و تاریخ ثبت دامنه برای 15 ماه پیش است و نه 3 ماه پیش/
2. شما هم در حال فروش اسکریپت های مشابهی هستید و چون این سایت از شما اسکریپت نخریده و تخصصی کد نوشته برای شما سنگین است و دوست دارید نابودش کنید/
3. سایتهایی که نوشتید چند تاشون توی سئو برتر بودند و خیلی قوی روشون کار شده بود. لیست کنید دوستان از تبلیغات شما لذت ببرند.
و...
در انتها به شما دوست عزیز بعنوان یک دوست و همکار در زمینه برنامه نویسی ( نه بابت درگاه پرداخت واریزی) ، پیشنهاد میدهم ، لطفا اگر دوست دارید کمک کنید به دوستان ، اشکالی ندارد ، کمک کنید اما بواسطه کمکتان ، خودتان را معرفی نکنید.
//////////////
درباره سایت واریزی خدمت تمامی دوستان عرض کنم که ما هیچگونه تبلیغاتی نداریم و هیچ سرویسی به سایتهای خلاف قانون نمیدهیم. هدف از ایجاد سایت واریزی ، کمک به افرادی بوده که محصولی برای فروش دارند اما برای دسترسی به درگاه ، پروسه طولانی را باید طی کنند، ما حتی به بسیاری از کاربران خود ، درگاه با کارمزد صفر درصد میدهیم ، نیازی هم نداریم که ***ی کنیم. خدا رو شکر سابقه تیم برنامه نویسی ما نه برای شما ، حداقل برای مشتریان ما بسیار روشن و طلایی است ( ماست فروش نمیگه ماستم ترشه;)) .
تا حالا هم سرویس به مشتریان درگاه دادیم. نه تو بوق کردیم 30 هزار تا کاربر داریم و نه دوستانی که با ما کار کردند ناراضی هستند.
دوستانی هم که از ما ناراضی هستند ، یا رقیب هستند ، یا سایتی مخالف قوانین سایت دارند.
تمامی پولها و تراکنش ها در لحظه صفر(حداکثر یکساعت) میشود .
در خدمت تمامی دوستان هستیم.
مدیر درگاه پرداخت واریزی
موفق باشید (انشالله)/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varizy
با سلام خدمت همه دوستان
دلایل :
1. تاریخ پست شما برای 3 روز پیش است و تاریخ ثبت دامنه برای 15 ماه پیش است و نه 3 ماه پیش/
2. شما هم در حال فروش اسکریپت های مشابهی هستید و چون این سایت از شما اسکریپت نخریده و تخصصی کد نوشته برای شما سنگین است و دوست دارید نابودش کنید/
3. سایتهایی که نوشتید چند تاشون توی سئو برتر بودند و خیلی قوی روشون کار شده بود. لیست کنید دوستان از تبلیغات شما لذت ببرند.
و...
در انتها به شما دوست عزیز بعنوان یک دوست و همکار در زمینه برنامه نویسی ( نه بابت درگاه پرداخت واریزی) ، پیشنهاد میدهم ، لطفا اگر دوست دارید کمک کنید به دوستان ، اشکالی ندارد ، کمک کنید اما بواسطه کمکتان ، خودتان را معرفی نکنید.
//////////////
درباره سایت واریزی خدمت تمامی دوستان عرض کنم که ما هیچگونه تبلیغاتی نداریم و هیچ سرویسی به سایتهای خلاف قانون نمیدهیم. هدف از ایجاد سایت واریزی ، کمک به افرادی بوده که محصولی برای فروش دارند اما برای دسترسی به درگاه ، پروسه طولانی را باید طی کنند، ما حتی به بسیاری از کاربران خود ، درگاه با کارمزد صفر درصد میدهیم ، نیازی هم نداریم که ***ی کنیم. خدا رو شکر سابقه تیم برنامه نویسی ما نه برای شما ، حداقل برای مشتریان ما بسیار روشن و طلایی است ( ماست فروش نمیگه ماستم ترشه;)) .
تا حالا هم سرویس به مشتریان درگاه دادیم. نه تو بوق کردیم 30 هزار تا کاربر داریم و نه دوستانی که با ما کار کردند ناراضی هستند.
دوستانی هم که از ما ناراضی هستند ، یا رقیب هستند ، یا سایتی مخالف قوانین سایت دارند.
مدیر
درگاه پرداخت واریزی
موفق باشید (انشالله)/
با سلام خدمت مدیر سایت واریزی
بنده نه دشمنم نه رقیب بلکه فقط یک مشترک معمولی هستم و میخواستم با سایت شما کار کنم ولی یک مشکل کوچیک داشتم با درگاهتون که اونم تیکت زدم و جوابش رو هم نگرفتم
نقل قول:
ا سلام خدمت همه دوستان
دلایل :
و...
//////////////
درباره سایت واریزی خدمت تمامی دوستان عرض کنم که ما هیچگونه تبلیغاتی نداریم و هیچ سرویسی به سایتهای خلاف قانون نمیدهیم. هدف از ایجاد سایت واریزی ، کمک به افرادی بوده که محصولی برای فروش دارند اما برای دسترسی به درگاه ، پروسه طولانی را باید طی کنند، ما حتی به بسیاری از کاربران خود ، درگاه با کارمزد صفر درصد میدهیم ، نیازی هم نداریم که ***ی کنیم. خدا رو شکر سابقه تیم برنامه نویسی ما نه برای شما ، حداقل برای مشتریان ما بسیار روشن و طلایی است ( ماست فروش نمیگه ماستم ترشه) .
مدیر درگاه پرداخت واریزی
موفق باشید (انشالله)/
نقل قول:
:)
نقل قول:
حق باشماست من دقت نکردم
ولی توی این یک سال فعالیت اولین باره اسم سایتتون جایی مطرح میشه اگر فعالیتتون خیلی زیاد هست چرا هیچ اسمی ازش نیست ؟
نقل قول:
اینو اگه میتونید ثابت کنید :)
در ضمن اسکریپتهایی که من نوشتم رو شما دارید بدون اجازه استفاده میکنید
http://varizy.com/plugins/asan_pardakht_varizy.zip
میتونید ثابت کنید اینو شما نوشتید ، ثابت کردنش برای من خیلی راحته :)
حتی میتونم ازتون شکایت کنم صرفا جهت اطلاع !
نقل قول:
اخطار دادن در مورد سایتهای نامطمئن و آگاهی دادن به دوستان ، بهترین کمکه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varizy
با سلام خدمت همه دوستان
دلایل :
و...
//////////////
مدیر
درگاه پرداخت واریزی
موفق باشید (انشالله)/
مواردی که شما فرمودین بیشتر مصداق کار شما و تیمتون هستش ! بهتره اندکی تحقیق کنین که طرف مقابلتون کی است و چه شخصیتی داره.
آقا رضا نه نیاز به معرفی داره نه چیزی...
این شما هستید که کد های ایشون را سرقت کردین :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farari
با سلام خدمت مدیر سایت واریزی
بنده نه دشمنم نه رقیب بلکه فقط یک مشترک معمولی هستم و میخواستم با سایت شما کار کنم ولی یک مشکل کوچیک داشتم با درگاهتون که اونم تیکت زدم و جوابش رو هم نگرفتم
با عرض سلام و تقدیم احترام/
دوست عزیز اصلا مخاطب بنده شما نبودید ، و اگر در استفاده از درگاه مشکلی دارید ، لطفا نام کاربری ( نام و نام خانوادگی) خود را بفرمایید تا چک کنیم مشکل در چه موردی بود و اگر از دست ما کمکی بر می آید در خدمت باشیم.
ارادتمند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
مواردی که شما فرمودین بیشتر مصداق کار شما و تیمتون هستش ! بهتره اندکی تحقیق کنین که طرف مقابلتون کی است و چه شخصیتی داره.
آقا رضا نه نیاز به معرفی داره نه چیزی...
این شما هستید که کد های ایشون را سرقت کردین :)
بله چون کد نویس شماست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varizy
با عرض سلام و تقدیم احترام/
دوست عزیز اصلا مخاطب بنده شما نبودید ، و اگر در استفاده از درگاه مشکلی دارید ، لطفا نام کاربری ( نام و نام خانوادگی) خود را بفرمایید تا چک کنیم مشکل در چه موردی بود و اگر از دست ما کمکی بر می آید در خدمت باشیم.
ارادتمند.
با عرض سلام دوباره
همین الان مجددا براتون تیکت ارسال کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
:)
حق باشماست من دقت نکردم
ولی توی این یک سال فعالیت اولین باره اسم سایتتون جایی مطرح میشه اگر فعالیتتون خیلی زیاد هست چرا هیچ اسمی ازش نیست ؟
اینو اگه میتونید ثابت کنید :)
در ضمن اسکریپتهایی که من نوشتم رو شما دارید بدون اجازه استفاده میکنید
http://varizy.com/plugins/asan_pardakht_varizy.zip
میتونید ثابت کنید اینو شما نوشتید ، ثابت کردنش برای من خیلی راحته :)
حتی میتونم ازتون شکایت کنم صرفا جهت اطلاع !
اخطار دادن در مورد سایتهای نامطمئن و آگاهی دادن به دوستان ، بهترین کمکه :)
دلیل اینکه ما نیاز به معرفی نداریم. ( مگر بعضی درگاههای واسط تبلیغات گسترده داشتند و البته ***ی به جایی رسیدند؟)
بابت آسان پرداخت من همینجا میگم که این کار اشتباه بوده ولی نگران نباشید. اسکریپت جدید و بهتر از اون چیزی که شما در انتظارش رو دارید در راهه و تمامی این موارد برطرف شده است.
اینکه ما سایتی نامطمئن باشیم ، کاربران ما نشان میدهد که هستیم یا نه .
موفق باشید
نقل قول:
بابت آسان پرداخت من همینجا میگم که این کار اشتباه بوده ولی نگران نباشید. اسکریپت جدید و بهتر از اون چیزی که شما در انتظارش رو دارید در راهه و تمامی این موارد برطرف شده است.
خیلی چیزهاتون کپی جهان پی هست :)
http://varizy.com/plugins/soap.zip
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1547908
نقل قول:
بابت آسان پرداخت من همینجا میگم که این کار اشتباه بوده
یه خبر توی سایتتون درج کنید معذرت خواهی کنید پس :)
پس منظور شما اینه که سورس جهان پی رو داریم؟
پس بزاریمش واسه فروش
دوستان عزیز تاپیک داره از موضوع خودش خارج میشه
لطفا رعایت کنید وگرنه مجبور به بستن تاپیک میشیم
با تشکر