پاسخ : یاهو مسنجر ۱۵ مرداد تعطیل میشود !
خدا نکنه سرویس ایمیلو تعطیل کنن که بیچاره میشیم
خبر تعطیلی یاهو مثل خبر مرگ حبیب غیر باور هست
طبق تاریخی که اعلام کردن تمامی سرویس هاشون غیر فعال میشن و سرورهاشون تخته میشه شرکتی که با دادن یک ریپورت زرتی ایمیلی رو دیکتیو میکنه همون بهتر بره به جهنم و نباشه یه ایمیل داشتم با دادن یک ریپورت بسته شد حتی تماس با شرکتشون گرفتیم از بس ما رو امروز فردا کردن که دیگه بیخیالش شدیم همون بهتر بره به جهنم
دوستان قرار بود یاهو مسنجر بسته بشه اما امروز نسخه جدید داده یاهو !!!
http://soft98.ir/software/40-yahoo_messenger.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
درود ، شاید واقعاً قصد دارند یاهو مسنجر رو تعطیل نکنند که نسخه جدید ارائه دادند ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
عجب!
شاید Verizon قصد داره همین اسم یاهو رو ادامه بده. اگر اینطوری باشه که خیلی خوبه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
عجب!
شاید Verizon قصد داره همین اسم یاهو رو ادامه بده. اگر اینطوری باشه که خیلی خوبه!
من با یاهو میل وصل هستم مسنجر را پاک کردم شما این جدیده را نصب کنید ببینید چطوریه احتمالا 15 مرداد یاهو مسنجر قبلی بسته میشه و این جدیده جایگزین میشه و فکر کنم امکان اپگرید را قرار بدند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
من با یاهو میل وصل هستم مسنجر را پاک کردم شما این جدیده را نصب کنید ببینید چطوریه احتمالا 15 مرداد یاهو مسنجر قبلی بسته میشه و این جدیده جایگزین میشه و فکر کنم امکان اپگرید را قرار بدند .
الان نصب کردم، پیشنهاد میکنم اصلا نصب نکنید! شبیه مسنجر تلگرام کامپیوتر شده. اون یاهو مسنجری که ما دوست داشتیم دیگه نیست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
الان نصب کردم، پیشنهاد میکنم اصلا نصب نکنید! شبیه مسنجر تلگرام کامپیوتر شده. اون یاهو مسنجری که ما دوست داشتیم دیگه نیست ...
درود ، میشه شات قرار بدید ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
وقتی بسته بشه مجبوریم چون مشتری در ادد لیست داریم خلاصه بتونند پیام بدند . اما اگر بدتون میاد شما یاهو میل مثله من لاگین کنید نیاز به مسنجر برنامه نباشه .