پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
شما باید به خود سایت مربوطه درخواست نوشتن پلاگین رو بدید
انجا هم گفتم
گفتن شما باید اوکی کنید
پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
انجا هم گفتم
گفتن شما باید اوکی کنید
مستندات ارسال کنید
سلام خسته نباشید امکانات خیلی خوبی داره اما قالب هنوز کار داره به نظرم، کاش براش یه قالب زیبا تر هم طراحی کنید - قبلا نسخه 3 خریداری کرده بودیم تخفیف میدید برای خرید یا فرقی نمیکنه برای همه یه قیمت هست ؟ - برای نسخه 3 یک قالب دیگه هم طراحی کرده بودید اونم رایگان میزارید ؟ تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
سلام خسته نباشید امکانات خیلی خوبی داره اما قالب هنوز کار داره به نظرم، کاش براش یه قالب زیبا تر هم طراحی کنید - قبلا نسخه 3 خریداری کرده بودیم تخفیف میدید برای خرید یا فرقی نمیکنه برای همه یه قیمت هست ؟ - برای نسخه 3 یک قالب دیگه هم طراحی کرده بودید اونم رایگان میزارید ؟ تشکر
حتما دوست عزیز بله تخفیف داره - گزینه اخر هم خیر
موفق سر بلند باشید
این اسکریپت خیلی خوبه
اما یه مشکل خیلی بزرگ داره که افزونه زیادی براش نیست.....
پلاگین درگاه پرداخت واسطه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
دایرکت پی اماده نشد؟
اطلاع رسانی میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b0z0rgmehr
این اسکریپت خیلی خوبه
اما یه مشکل خیلی بزرگ داره که افزونه زیادی براش نیست.....
پلاگین درگاه پرداخت واسطه...
باید درخواست بدید دوست عزیز
2 فایل پیوست
سلام دوستان
درگاه بانک پاسارگاد در ورژن 2 نصب میشه من ماژول نصب کردم بعد کد پذیرنده / کد ترمینال / کلید / وارد کردم ولی کلید شناسایی نمی کنه
در یه اسکریپت دیگه ماژول بانک پاسارگاد کلید برای تست حذف کردم همین خطا داد فکر میکنم مشکل از کلید باشه داخل پنل کارت استور درست مسیر داده نشده شناسایی نمی شه
بعد از پرداخت خطا : فروشگاه ارسال کننده اطلاعات قابل شناسايي نيست.
فایل پیوست 31817
این خط کسی میتونه ویرایش کنه : $processor = new \RSAProcessor( $module['rsaKey']['value'], \RSAKeyType:: XMLString );
که بجای ['rsaKey']['value'] از اینجا دریافت کنه : /certificate.xml از فایل دریافت کنه
مثال :
$processor = new RSAProcessor("certificate.xml",RSAKeyType::XMLFile );
مستندات درگاه بانک پاسارگاد
فایل پیوست 31859
کسی رو کارت استور درگاه پاسارگاد استفاده میکنه ؟
دوست عزیز ب دلیل برداشتن کپی رایت پشتیبانی براتون انجام نمیشه