پاسخ : آینده وب از آن asp.net یا php یا جاوا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Matplotlib
نظرتون راجع به تعصب درسته ولي برعكس مثالتون من تو ايران بيشتر تعصب روي .net ديدم تا php.
علتش هم به نظرم همينه كه شما ميگيد طرف خودشو راحت ميكنه از امكانات اماده استفاده ميكنه. ببينيد اين به خوديه خود خيلي هم خوبه كه ادم بره به سمتي كه كارش اسونتر بشه اما برنامه نويس ديگه بهش نميگن. ميگن يوزر (استفاده كننده) مگه اينكه مثل شما بدونه پشت اون ابزار چي هست. كه اگر زماني مجبور شد خودش بنويسه اون ابزار رو (به هر دليلي) كاسه ي چه كنم چه كنم دستش نگيره.
اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشيد
دقیقا!
من هم از اول تاپیک صحبتم همین بود
یه استادی داشتیم،میگفت سعی کنید همیشه کارهاتون رو refactor کنید.
وقتی دارید یه کاری رو انجام میدید،فکر کنید ببینید چه روشی برای راحت تر و سریعتر انجام دادن اینکار هست.
دوتا نجار یکی دستی تنه درخت رو میبره.یکی با اره برقی.هردو یه کار رو انجام میدن امافرقش اینه دومی کمتر عرق میریزه
یکی با vs کد میزنه اون یکی با نوت پد.فرقی نمیکنه،اما اولی دروزه کارو انجام میده دومی دوهفته ای!اما این دلیل نمیشه اولی نتونه با نوت پد کار کنه.
درمورد تعصب دات نت هم موافقم،اغلب دانشگاه ها دات نت تدریس میکنن.بحث الان هم نیست.قدیم هم همین بود.چون همیشه بین مردم شناخته تر بوده.
یه نتیجه از بحث های شما عزیزان گرفتم. اگه اشتباه میکنم میتونید بهم بگید
آینده جایی نمیره! بلکه ما باید آینده رو به سمتی هدایت کنیم!
وقتی همه زبان ها یک خروجی دارن٬ پس اگه امروز من به عنوان برنامه نویس php بتونم بهترین فروشگاه ساز رو بسازم٬ آینده رو به سمت php میبرم و اگه بتونم با asp.net بسازم٬ آینده رو به سمت asp.net می برم...
پس نتیجه میگیرم که فعلا باید زبان C++ رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم تا بعد بتونم زبان های دیگه رو انتخاب کنم و یاد بگیرم (چون پایه اکثر زبان ها هست)
پایتون هم خیلی برام جالب بود و حتما باید به فکر یادگیریش باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
وقتی همه زبان ها یک خروجی دارن٬ پس اگه امروز من به عنوان برنامه نویس php بتونم بهترین فروشگاه ساز رو بسازم٬ آینده رو به سمت php میبرم و اگه بتونم با asp.net بسازم٬ آینده رو به سمت asp.net می برم...
پس نتیجه میگیرم که فعلا باید زبان C++ رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم تا بعد بتونم زبان های دیگه رو انتخاب کنم و یاد بگیرم (چون پایه اکثر زبان ها هست)
خیلی هم عالی.
اما قبلش یه 20-30 صفحه در مورد الگوریتم نویسی و فلوچارت اگر تاکنون مطالعه نداشتین انجام بدین.
پایتون هم بزارید بعدا در موردش تصمیم بگیرید(یکی از ضعفاش اینه که برای نصب اسکریپتهای نوشته با اون بر روی سرورها نیازمندی هائی داره که اکثرا سرورها بصورت پیشفرض ندارند)
پ.ن:
نقل قول:
نرم افزارهای تحت وب به زبان پایتون همانند همه ی زبان های دیگر مانند پی اچ پی برای اجرا شدن روی سرور نیاز به نصب و پیکربندی نرم افزارهای مورد نیاز خود را دارند؛ اما اگر در بین سرویس های میزبانی وب اشتراکی ایران گشتی بزنید، متوجه خواهید شد که اغلب آن ها هاست مخصوص PHP یا ASP ارائه می کنند و یا اگر اسمی از Python هم در پلن هایشان درج شده باشد، مربوط به نصب بودن پیشفرض پایتون روی سرورهای لینوکس است و خبری از سایر بسته ها و فریم ورک های مورد نیاز برای اجرای یک وب سایت پایتونی نیست.
نصب بسته ها
کد PHP:
برای نصب پایتون ۳:
sudo apt-get install python3 python3-dev python3-setuptools
نصب وب سرور آپاچی و ماژول mod_wsqi برای ارتباط پایتون ۳ با آپاچی:
sudo apt-get install apache2 libapache2-mod-wsgi-py3
اگر می خواهید از سیستم پایگاه داده ی Postgresql اسفاده کنید:
sudo apt-get install postgresql postgresql-server-dev-9.3 libpq-dev
پکیج های متدوال دیگر که در صورت استفاده از کتابخانه PIL برای تولید تصاویر و ... مورد نیاز خواهند بود:
sudo apt-get install libfreetype6-dev libjpeg-dev
pip
برای نصب، به روزرسانی و حذف بسته های پایتون به جای دانلود و نصب دستی آن ها که زمان زیادی می برند و همچنین حذف و به روزرسانی آن ها هم مشکل خواهد بود از بسته ی pip استفاده می کنیم.
نسخه ی آخر آن را اگر در repository خود سیستم عامل برای پایتون ۳ موجود نبود، به شیوه زیر نصب می کنیم:
cd /tmp
wget https://pypi.python.org/packages/source/p/pip/pip-xxx.tar.gz
tar xzvf pip-xxx.tar.gz
cd pip-xxx
sudo python3 setup.py install
به جای xxx جدیدترین نسخه آن درج شود
فضاهای مجازی پایتون virtualenv
در این مرحله می توانیم نصب بسته های مورد نیاز پایتون و نصب سیستم وب سایت خودمون رو انجام بدیم ولی برای داشتن امکان استفاده از چندین وب سایت مستقل با پایتون های مستقل روی یک سرور استفاده از virtualenv به شدت توصیه می گردد. با نصب این بسته امکان داشتن محیط های پایتون ایزوله و نصب بسته ها و کتابخانه های خاص در محدوده ی یک محیط پایتون مجازی بدون تداخل با محیط پایتون دیگر داشته باشیم که علاوه بر افزایش امنیت و عدم دسترسی یک محیط به محیط دیگر، امکان استفاده از دو نسخه مختلف از یک بسته در دو محیط متفاوت رو میسر می کند.
برای نصب آخرین نسخه این بسته برای پایتون ۳ آن را به صورت زیر نصب می کنیم:
cd /tmp
wget https://pypi.python.org/packages/source/v/virtualenv/virtualenv-xxx.tar.gz
tar xvfz virtualenv-xxx.tar.gz
cd virtualenv-xxx
sudo python3 setup.py install
به جای xxx جدیدترین نسخه آن درج شود
پس از نصب برای ایجاد محیط ها به شکل زیر عمل می کنیم:
اگر از کاربر root استفاده نمی کنید و یا می خواهید محیطی مختص کاربری به جز root ایجاد کنید ابتدا با دستورات زیر به عنوان کاربر وارد شوید:
su jalil
پس از ورود رمز عبور و ظاهر شدن علامت $ برای تبدیل به حالت عادی دستور زیر را وارد کنید:
bash
برای ایجاد یک محیط مجازی پایتون جدید در مسیر دلخواهی مانند home/www/jalil:
virtualenv /home/www/jalil
سپس وارد دایرکتوری مورد نظر شده:
cd /home/www/jalil
و برای فعال کردن پایتون این محیط در خط فرمان:
source bin/activate
اکنون هر دستوری وارد کنیم مخصوص این محیط مجازی پایتون عمل خواهد کرد. برای مثال می خواهیم با دستور pip چند بسته ی پرکاربرد رو در این محیط نصب کنیم:
pip install psycopg2
pip install mysql-python
pip install pytz
pip install Pillow
همچنین برای نصب سیستم فریم ورک مانند Savang یا Django:
pip install django
برای غیرفعال کردن پایتون محیط مجازی در خط فرمان و بازگشت به پایتون اصلی هم از دستور زیر استفاده می کنیم:
deactivate
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
بله دقیقا به نتیجه گیری خوبی رسیدید.
اینکه بیشتر سایت ها با فلان زبان نوشته شدند،پس برم اونو یادبگیرم اصلا مقیاس درستی نیست
ما تو خیابون پراید رو بیشتر از بنز میبینیم.این دلیل نمیشه که بنز ماشین خوبی نیست !
یا مثلا خیلی ها بخاطر اینکه وردپرس با php نوشته شده،میرن سمت php !!! که بعدا اگه تو وردپرس به مشکل خوردند خودشون بتونن رفع کنن.که این هم اصلا خوب نیست.ما برنامه نویسی یاد میگیریم که بتونیم وردپرس رو خودمون بنویسیم نه اینکه باز بیایم ازش استفاده کنیم!
C++ هم اگر رفتید سمتش.یکمقدار که یادگرفتید برید سراغ فریمورک بسیار قدرتمند QT
همین فریمورک برای پایتون هم هست.به نام pyQT.
پایتون رو اگر یادبگیرید اپلیکیشن ها و وبسایت هایی به قدرتمندی یوتیوب و گوگل میتونید بنویسید چون اینا تمامشون با پایتون هست.
python یعنی اژدها و واقعا هم اژدهاست.متخصص پایتون کم داریم تو ایران.یعنی کلا تو حوزه it خیلی متخصص کم داریم از هر 1000 نفر که از دانشگاه میان بیرون 3 نفرشون متخصص واقعی ان.
و کسی هم که متخصص باشه بیکار نمیمونه.مبلغ چک حقوقشم خودش مینویسه منتشم میکشن...فرقی هم نمیکنه رو چه زبان و پلتفرمی کار میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
بله دقیقا به نتیجه گیری خوبی رسیدید.
اینکه بیشتر سایت ها با فلان زبان نوشته شدند،پس برم اونو یادبگیرم اصلا مقیاس درستی نیست
ما تو خیابون پراید رو بیشتر از بنز میبینیم.این دلیل نمیشه که بنز ماشین خوبی نیست !
یا مثلا خیلی ها بخاطر اینکه وردپرس با php نوشته شده،میرن سمت php !!! که بعدا اگه تو وردپرس به مشکل خوردند خودشون بتونن رفع کنن.که این هم اصلا خوب نیست.ما برنامه نویسی یاد میگیریم که بتونیم وردپرس رو خودمون بنویسیم نه اینکه باز بیایم ازش استفاده کنیم!
C++ هم اگر رفتید سمتش.یکمقدار که یادگرفتید برید سراغ فریمورک بسیار قدرتمند QT
همین فریمورک برای پایتون هم هست.به نام pyQT.
پایتون رو اگر یادبگیرید اپلیکیشن ها و وبسایت هایی به قدرتمندی یوتیوب و گوگل میتونید بنویسید چون اینا تمامشون با پایتون هست.
python یعنی اژدها و واقعا هم اژدهاست.متخصص پایتون کم داریم تو ایران.یعنی کلا تو حوزه it خیلی متخصص کم داریم از هر 1000 نفر که از دانشگاه میان بیرون 3 نفرشون متخصص واقعی ان.
و کسی هم که متخصص باشه بیکار نمیمونه.مبلغ چک حقوقشم خودش مینویسه منتشم میکشن...فرقی هم نمیکنه رو چه زبان و پلتفرمی کار میکنه
تشکر از توضیحات خوبتون
درمورد بند آخرتون سوالی داشتم اینکه گفتید متخصص پایتون از 1000 نفر 3 نفر هستن یعنی چی؟ زبان سخته یا مطلب زیادی داره؟
یکیم اینکه یکی در حد دانشگا سراسری مراکز استان ها نرم افزار بخونه و علاقه شدید داشته باشه به کامپیوتر و پیگیرش باشه میتونه به کجاها برسه؟
- - - Updated - - -
و اینکه بعنوان صاحب تجربه کودوم درسای دوران دبیرستان رو تو دانشگاه برا کامپیوتر(نرم افزار - برنامه نویسی) مناسب میدونین که اونارو بیشتر بخونیم؟ ( درسای پیش دانشگاهی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
تشکر از توضیحات خوبتون
درمورد بند آخرتون سوالی داشتم اینکه گفتید متخصص پایتون از 1000 نفر 3 نفر هستن یعنی چی؟ زبان سخته یا مطلب زیادی داره؟
یکیم اینکه یکی در حد دانشگا سراسری مراکز استان ها نرم افزار بخونه و علاقه شدید داشته باشه به کامپیوتر و پیگیرش باشه میتونه به کجاها برسه؟
نه منظورم متخصصین پایتون نبود.
کلا دانشجو های رشته it رو گفتم.
از 1000 نفری که میان بیرون از دانشگاه،بین اینا یه عده خیلی محدودی هستن که متخصص و با سواد واقعی هستند.برای اونا همیشه کار هست.بقیه ول معطلن!
این اصلا فرقی نمیکنه شما کدوم دانشگاه تحصیل کنی.یکی میبینی اصلا دانشگاه هم نمیره.صاف میره سراغ مدارک تخصصی از آموزشگاها.یا مدرک بین المللی میگیره.
هیچ جای دنیا هیچ چیز رو 100 درصد به شما یاد نمیدن.باید خودت پژوهش کنی،پیگیرش باشی.یادبگیری،تمرین کنی،به کتابخونه ها سر بزنی کتابهای مختلف رو مطالعه کنی،منابع خارجی رو مطالعه کنید و..و...و...و...
و در کنار اینها اگر علاقه و خلاقیت هم باشه،قطعا به درآمد خوبی هم میرسید.چرا نرسید؟؟
خیلیا میگن IT اشباع شده و توش کار نیست ولی دقیقا برعکسه.لیسانسه ی it خیلی خیلی زیاد داریم اما متخصص IT خیلی کم داریم.
نقل قول:
و اینکه بعنوان صاحب تجربه کودوم درسای دوران دبیرستان رو تو دانشگاه برا کامپیوتر(نرم افزار - برنامه نویسی) مناسب میدونین که اونارو بیشتر بخونیم؟ ( درسای پیش دانشگاهی)
درس های ریاضی رو باید خیلی خوب یاد بگیرید
همراه با زبان انگلیسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
دوست عزیز بنده به دلایلی در مورد زبانهای برنامه نویسی و تخصصها نظری نمیدم اینجا ولی اگر پیشدانشگاهی هستی و میخوای ببینی چه درسی به کارت میاد یه توصیه میتونم بهت کنم که اگه عمل کنی آینده خیلی خوبی میتونی داشته باشی:
شبانه روز زبان کار کن، زبان انگلیسیت رو تا جایی که میتونی تقویت کن ...
تشکر از دوستان ریاضی و فیزیکمو جدی میگیرم اما باقی درسام مث عربی شیمی ادبیات دینی اصلا جدی نمیگیرمشون ... فقط در حد پاس کردن
زبانم جدی میگیرم چون اکثر اموزشایی که نگا میکنم از سایتای خارجیه
تشکر از همتون
درود دوستان....
من برنامه نویس وب php و وردپرس هستم...
می خوام برنامه نویس نرم افزار بشم که بخوام برای لینوکس و ویندوز و مک و همچون آندروید و ویندوز فون و ای او اس برنامه بسازم و سایز سیستم عامل ها همین طور...
برای برنامه نویسی نرم افزار چه پیش نیازی یاد بگیرم؟