پاسخ : واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی
با سلام
من الان ثبتنام کردم و دامنه (برای تست اولیه 1100sms.ir را وارد کردم) را نیز در بخش مدیریت اضافه کردم.
من الان 5 تا از کاربرهامو میخوام به این سامانه منتقل کنم، باید چکار کنم؟
با تشکر
پاسخ : واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
firstline
با سلام
من الان ثبتنام کردم و دامنه (برای تست اولیه 1100sms.ir را وارد کردم) را نیز در بخش مدیریت اضافه کردم.
من الان 5 تا از کاربرهامو میخوام به این سامانه منتقل کنم، باید چکار کنم؟
با تشکر
سلام
صفحه لاگین شما بر روی دامنه اختصاصی تون فعال شده و قابل استفاده است.
کاربران رو میتونید بصورت دستی و یا از طریق ثبت نام آنلاین به پنل جدید انتقال بدید.
تعداد 38500 پیام میخاییم ارسال کنیم
میتونید تخفیف بدید ؟ا
لطفا قیمت کلی برای 38500 پیامک رو اعلام کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
namesis R
تعداد 38500 پیام میخاییم ارسال کنیم
میتونید تخفیف بدید ؟ا
لطفا قیمت کلی برای 38500 پیامک رو اعلام کنید
در خدمتتون هستیم.
پنل رایگان در اختیارتون قرار میدیم میتونید ارسالتون رو انجام بدید
جزئیات براتون ارسال شد.
آپدیت 95/4/6 اضافه شدن خط جدید خدماتی 5000
یک پنل دریافت شد لطفا تعرفه ی سیلور رو برای ما فعال کنید
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kavoshco
یک پنل دریافت شد لطفا تعرفه ی سیلور رو برای ما فعال کنید
باتشکر
سلام
تعرفه 93 ریال ( 103 ریال با مصوبه مجلس) برای شما فعال شد.
در صورت بروز هرگونه مکل و سوال از طریق تیکت با ما در ارتباط باشید.
شما در هر زمان میتوانید پنل سیلور خود را به پنل گلد ارتقاء دهید.
سلام. ثبت نام برای نمایندگی سیلور انجام شد. لطفا تعرفه جدید را برای من اعمال کنید
نام کاربری:
jofat
با تشکر
سلام. ثبت نام برای نمایندگی سیلور انجام شد. لطفا تعرفه جدید را برای من اعمال کنید
نام کاربری:
mhrokni
با تشکر
با سلام
من با نام کاربری FirstLine ثبتنام کردم.
لطفا تعرفه های جدید را برای این شناسه کاربری اعمال نمایید
با تشکر