پاسخ : کدوم هاستینگ رو برای میزبانی سایتم انتخاب کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialinejad
داش گفتم که فقط از لیستی که دادم میخوام یه هاستینگ انتخاب کنم و ازش هاست بخرم . اونم از نت افراز یا ایران سرور بخرم به احتمال زیاد، تنعا مشکلم اینه نمیدونم هاست دانلودم رو از یوگیگ بخرم یا نه؟
بیش از دو ساعته دارید وقتتون رو صرف میکنید
به نظر من با خود پشتیبانیشون صحبت کنید و سرویس یک ماهه بخرید
یادتونم باشه نت افراز دایرکت ادمین داره نه سیپنل
میتونید با خود بخش پشتیبانیشون صحبت کنید
هر کسی اینجا کامنت میذاره مال همون شرکت هست
کسی از یک نفر تعریف میکنه میگه من مشتریشم و فلان در اصل مدیر همون شرکت هست
پس بهتره وقتتون رو زیاد هدر ندید
سرویس تست بگیرید یا یکی ماهه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
حرف خوبی زدین. سپاس
حرف خوبی زدید واقعا.سپاس
تازه میخواستم همین رو بگم، و البته یه اشاره هم در پست قبلیم بهش کرده بودم که ایشون گفتن
سرویس یک ماهه از اون شرکت هایی که دوست دارید بخرید (نه پول زیادی صرف میکنید برای یک ماه و نه چیز دیگه) و بعدش اگه خوب بود که خب ادامه میدید همکاری تون رو و اگرم نه که تکلیف مشخصه دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
به شدت تایید میشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
البته من بقیه رو نمی دونم ولی بعضی ها مثل من هم هستن که در قبال کیفیت خوبی که از یه شرکت گرفتن خودشون رو موظف می دونن که اون شرکت رو به رایگان به بقیه معرفی کنن.
الان من خودم همه جا نت افراز، پارس پک، سرورپارس و میهن وب هاست رو برای اهداف مختلف معرفی میکنم و نه لینک زیر مجموعه گیری خودم رو میدم و نه کارمند اون شرکت هستم که برام فرقی داشته باشه که ازش خریداری بشه یا نه.
این حرف شما برای هاستینگ هایی که در این انجمن یوزر دارن بیشتر صدق میکنه نه هاستینگ های معروفی که دیگه نیاز به بازاریاب ندارن.
بعدش خود پشتیبانی هر سایتی مسلماً از سرویسش تعریف میکنه و سرویس سایر شرکت ها رو بد نشون میده پس پرسیدن از خود شرکت برای اینکه بدونید کیفیتش چطوره یا اینکه از اونا بخرید یا شرکت دیگه واقعاً کار غیرمنطقی است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
البته من بقیه رو نمی دونم ولی بعضی ها مثل من هم هستن که در قبال کیفیت خوبی که از یه شرکت گرفتن خودشون رو موظف می دونن که اون شرکت رو به رایگان به بقیه معرفی کنن.
الان من خودم همه جا نت افراز، پارس پک، سرورپارس و میهن وب هاست رو برای اهداف مختلف معرفی میکنم و نه لینک زیر مجموعه گیری خودم رو میدم و نه کارمند اون شرکت هستم که برام فرقی داشته باشه که ازش خریداری بشه یا نه.
این حرف شما برای هاستینگ هایی که در این انجمن یوزر دارن بیشتر صدق میکنه نه هاستینگ های معروفی که دیگه نیاز به بازاریاب ندارن.
بعدش خود پشتیبانی هر سایتی مسلماً از سرویسش تعریف میکنه و سرویس سایر شرکت ها رو بد نشون میده پس پرسیدن از خود شرکت برای اینکه بدونید کیفیتش چطوره یا اینکه از اونا بخرید یا شرکت دیگه واقعاً کار غیرمنطقی است.
اما کسی که دوست داره در مشاوره دادن به بقیه، حق رو نگه و صرفا بگه بقیه اَخ هستن و ما خوبیم رو چطور توجیح میکنید؟
استارتر فقط گفته بین اون چن تا کدوم ها رو انتخاب میکنید. خب بعضی ها نقاط ضعف و قوت رو گفتن، اما
.
.
.
تاپیک آفر نیست که آخه
- - - Updated - - -
خب این #غلط_است_دیگر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
اما کسی که دوست داره در مشاوره دادن به بقیه، حق رو نگه و صرفا بگه بقیه اَخ هستن و ما خوبیم رو چطور توجیح میکنید؟
استارتر فقط گفته بین اون چن تا کدوم ها رو انتخاب میکنید. خب بعضی ها نقاط ضعف و قوت رو گفتن، اما
.
.
.
تاپیک آفر نیست که آخه
درسته اما بازم میگم هستن کسایی که بدون دریافت حتی یه قرون پول اقدام به پیشنهاد و معرفی هاستینگ هایی میکنن.
این که بگیم همه شون پول گرفتن و این کار رو میکنن دیگه تهمت حساب میشه.
درسته که بعضی ها قوانین رو رعایت نمیکنن و در این تاپیک آفر میدن اما همه رو به خاطر اشتباه یه نفر که سرزنش نمیکنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سوء تفاهم نشه منظور من شما نیستید
و اینکه دوست عزیز من نگفتم که بره از پشتیبان بپرسه خوبید یا نه؟
به هر حال ایشون قراره وبمستر باشه
وبمستر میدونه چه مقدار سی پی یو چه توابعی چه مقدار رم چه نوع پشتیبانی برام مهمه
میتونه از سیستم سوال کنه
شما میخوای موبایل بخرید میرید زنگ میزنید شرکت سامسونگ میگید سلام من از شما بخرم یا از سونی؟
نه میرید سایتش موادر رو میبینید مدلهارو میبینید قدرتها رو نوع گارانتی رو و انتخاب میکنید
یا حتی گاهی وقتا گوشی رو میخرید ولی میبینید بده دیگه سمت اون برند نمیرید
اینجوری بهتره تا اینکه چهار ساعت وقت رو صرف کنید و مثلا توی یه گروهی که مدیر سونی و سامسونگ هستند بپرسید کی خوبه
مدیر سونی میگه من مدیر سامسونگ میگه من و شما گیج تر میشید
والا نمیخوام ریسک کنم .دوستان هم پیشنهادشون نت افزاره .مشکل هاست دانلودمم هنوز حل نشده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialinejad
والا نمیخوام ریسک کنم .دوستان هم پیشنهادشون نت افزاره .مشکل هاست دانلودمم هنوز حل نشده
بیا داداش من
هم هاست هم هاست دانلود رو بهتون رایگان میدم
توو این یک ماه یه جا برای خودتون پیدا کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سلام و درود.حرفتون کاملا تایید میشه.کلا همیشه همینطوری بوده و هست.
اول برای هاست دانلود,من پیشنهادم اینه که vps بگیری که کانفیگ هم میکنن رایگان.دسترسی های زیاد و بهتری هم داری.
اما اگر نمیتونی یا نمیخوای,باید هرکدومو که میخوای تیکت بدی.دوستمون گفتن.تیکت بده و اون تیکتشون حرف الیشون باشه که هرچی میخوای میگی و توهم شرایطتت رو میگی.اگر خواستند و قبول کردین,برید ازش بخرید.
اما یک سوال,من با حرف Ashkankamangar.ir موافقم.
اما من که گفتم,سعی کردم اون چیزی رو که سنیدم بگم.اما میتونید بگید من جزو کدوم یکی از دسته هایی که گفتین هستم؟این تیکه حرفتون که گفتین هرکسی واسه خودش تبلیغ میکنه یا ... قبول دارم.
اما خدارو شکر واسه من نیست.چون من فروشنده,مدیر و .... نیستم.هههههههههههه.
بازم در کل درست گفتین.بجز من :D فدایی دارری دادا
با iHSG موافقم.
آقا علی,نت افراز هاستینگش دایرکت ادمین داره.اما سرویش خوبه.
واسه دانلود فقط یوگیگ مد نظره یا اینکه میتونم چند نمونه دیگه بگم؟البته اول میگم vps . همون حرفی که واسه اولین بار همینجا توی همین فروم بهم گفتن.اولش سخت بود.اما بعدش واقعا دعاش میکنم که گفت این کارو بکن.چون دیگه راحتم.
حالا شرکتای دیگه من مد نظره؟یا نه؟
من اینطوری که دیدم.فقط یوگیگ مدنظرتونه.چون فقط همونو میخواید.پس اگه سایت دیگه هم بگیم,بازم یوگیگ رو میگید.ههههه.درسته؟
پس به قول دوستمون تیکت بزنید و صحبت کنید.
علی جان,میتونم روی هاستم بهتون در یک حدی بدم.روی سرور iedb.ir . اما تا زمانی که خریدتونو بکنید.چون روی این سرور ریسک نمیکنم که هاست ببرم روش.با اینکه مشکل امنیت نداریم.اما هاستینگ نباشه بهتره.سایت های مهم روشن.هاستتون رو میتونم پشتیبان باشم اگه نگرفتین.اما گرفتن هاست و هاست دانلود,اگر پول داشته باشید چند دقیقه وقت میخواد.
اما اگه بازم مشکل داری و تردید داری و هر مشکلی,هاستت رو رایگان ساپورت میکنم.توهم از نت افراز یا هر سایتی که دوست داری بگیر.فق کارت راه بیفته.
خدانگهدار