پاسخ : عدم پاسخگویی زرین پال
منم از کاربران پی لاین بودم البته اکانتی اوایل که زرین پال اومده بود روی کار زده بودم و چند باری استفاده کردم .
الان چند روزیه که برگشتم روی اون اکانت باید بگم زرین پال زرین پال سابق نیست خیلی تغییر کرده
تا قبل از عید زرین را توصیه نمی کردم ولی الان انتخاب من زرین هستش
در ضمن تو کار هاست هم انحصار بدتری هست ... الان شرکت های isp انحصاری کردند خدمات میزبانی ایران رو و از طریق مصرف ترافیک پول های سوپرملیاردی درمی ارند ... یک نفر هم صداش در نیومده.
هر دو فروشگاه من از زرین پال سرویس دارند و خیلی راضی هستم
بله متاسفانه بنده هم
همین الان تهدید شدم !!!!
http://up.iran-talk.ir/uploads/14605769221.jpg
سلام
از کاربران چندین ساله زرین پال هستم . زرین کارت دارم و تقریبا تراکنش هام تا 5-6 ماه پیش بدک نبوده!
سرویس دهیشون عالی بوده . کارمزد صفر . زرین کارت . یو اس اس دی و... ولی متاسفانه پشتیبانیشون رو هنوز فکری براش نکردن . البته برای من تیکت ها معمولا زیر 36 ساعت پاسخ دادند ولی خوب 36 ساعت خیلی خیلی زیاد هست!
امیدوارم خوب بشه این وضعیت
شب شیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام
از کاربران چندین ساله زرین پال هستم . زرین کارت دارم و تقریبا تراکنش هام تا 5-6 ماه پیش بدک نبوده!
سرویس دهیشون عالی بوده . کارمزد صفر . زرین کارت . یو اس اس دی و... ولی متاسفانه پشتیبانیشون رو هنوز فکری براش نکردن . البته برای من تیکت ها معمولا زیر 36 ساعت پاسخ دادند ولی خوب 36 ساعت خیلی خیلی زیاد هست!
امیدوارم خوب بشه این وضعیت
شب شیک
حدودا چقدرتراکنش داشتید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
حدودا چقدرتراکنش داشتید!
پارسال حدودا 7-8 تومن کلا داشتم . البته درگاه اصلیم رو مدتی هست به خاطر پشتیبانیشون که کمی ضعیف شده عوض کردم ولی به محض اینکه خوب بشه برمیگردم به زرین پال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
۸ میلیون ماهیانه؟
نه کلا 7-8 تومن داشتم , تقریبا از اردیبهشت تا اواخر سال
۷-۸ هزارتومان ؟
الاناز کجا درگاهدارید؟