پاسخ : اسکریپت xPay - درگاه پرداخت واسطه با امکانات کامل - ۲۰٪ تخفیف به مدت محدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secureconfig
این که شما گفتید رو ندیده بودم. خوبه که نظرتون رو عوض کردید
ولی دنیای کامپیوتر.. تازمانی که سورس باز نباشد نمی شه مطمین بود از بابت هیچ چیز.. خودتون بهتر می دونید.
پاسخ : اسکریپت xPay - درگاه پرداخت واسطه با امکانات کامل - ۲۰٪ تخفیف به مدت محدود
میلاد با سعادت منجی عالم بشریت ، مهدی موعود (عج) راه تبریک عرض میکنم.
قابلیت گزارش گیری از تراکنش های هر درگاه و مشاهده میزان و تعداد تراکنش های موفق و نا موفق ، به سیستم اضافه شد.
قیمت پیشنهادی اسکریپت درگاه واسط در چه مقدار هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TCIHost
قیمت پیشنهادی اسکریپت درگاه واسط در چه مقدار هست ؟
هزینه ی این اسکریپت با ۲۰ درصد تخفیف ، ۱.۶۰۰ تومان میباشد.
- ویرایش :
درحال حاضر قیمت اسکریپت ۲ میلیون میباشد.
درود
فروش اقساطی نیز دارید؟
جهت فروش اقساط در ارتباط باشید باهاش
ای دی تلگرام سازنده اسکریپت
@mahdi_fakhrabadi
سلام.
بله امکان فروش اقساطی هست.
ضمنا در حال حاضر تخفیف ۲۰ درصد به پایان رسیده و هزینه ی اسکریپت ۲ میلیون هست.
وبسایت اسکریپت : xpayment.ir
باتوجه به اتمام تخفیف و بالا اوردن وبسایت اسکریپت، از مدیران عزیز درخواست بستن این تاپیک رو دارم.
درود ، دوست عزیز میشه بفرمایید پرداخت اقساط به چه صورت خواهد بود ؟
ماهانه چقدر هزینه باید پرداخت شود ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
درود ، دوست عزیز میشه بفرمایید پرداخت اقساط به چه صورت خواهد بود ؟
ماهانه چقدر هزینه باید پرداخت شود ؟
لطف کنید داخل تلگرام پیام بدید. شرایط اقساط توافقی هست و بسته به شرایط هر فردی متفاوت هست.
لینک دمو که کار نمی کنه، در واقع ساسپند هست، دمو بدین