من ۱ ماهو نیمه از ایشون سرور گرفتم (یک ترا مخصوص سایت دانلود)
پشتیبانی خوب و سریعی دارن و کیفیت سرویس هم تا به این لحظه عالی بوده
تلگرامم حتی نصف شبا آنی جواب میدن
امیدوارم بتونیم بیشتر با هم همکاری کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
من ۱ ماهو نیمه از ایشون سرور گرفتم (یک ترا مخصوص سایت دانلود)
پشتیبانی خوب و سریعی دارن و کیفیت سرویس هم تا به این لحظه عالی بوده
تلگرامم حتی نصف شبا آنی جواب میدن
امیدوارم بتونیم بیشتر با هم همکاری کنیم
باسلام
مثل تمام سرویس دهندگان که البته در تمام مارکت ها نیز وجود دارد
هاست نامحدود در بحث میزبانی به گونه ای خواهد بودکه کاربر قادر است وب سایت خود را گسترش داد
البته نه به عنوان فضای نگهداری فایل یا هاست دانلود
دو نکته ای که قابل عرض هست
این فضا فقط برای میزبانی در نظر گرفته شده است
که با توجه به حجم اطلاعات در مدیریت و وب سایت
در حدود ۱ تا ۱.۵ ترابایت درنظر گرفته شده استکه البته بخاطر این حجم اطلاعات هاست بر روی هارد ساس میزبانی خواهد شد
ولی دیتابیس آن بر روی سرور با فضای ssd می باشد
و مورد دومی که لازم هست عرض کنم در حال حاضر به دلیل فروش آزمایشی در ایران فقط سرویس رایگان و استارتر ارائه خواهد شد وبه مرور زمان دیگر پلن ها نیز قابل سفارشمی باشند
در صورتی که طرفیت اطلاعات یک کاربر از ۲ ترابایت بیشتر شود در زمینه میزبانی به سمت سرورمجازی هدایت خواهد شد
سوالی داشتید بنده درخدمتم
موفق باشید
با سلام
بنده از ایشون سرویس دارم و راضی هستم و هیچ مشکلی برای بنده پیش نیومده
سلام
موردی که عرض می کنم یک موضوع کلی هست در این تاپیک نیز یک بار دیگر تکرار می شود !
1- عنایت فرمائید برای اعلام رضایت خود ، تشکر ، تعریف و تمجید از کیفیت سرویس تنها دکمه تشکر موجود در زیر پست اول را کلیک فرمائید ! زیاد بودن تشکرهایی که توسط کاربران فعال و با سابقه ارسال شده است ( و نه کاربران مالتی و فیک تازه ایجاد شده) خود می تواند نشان منتقل کننده مفهوم این موضوع ( تعریف و تمجید ارسال شده در پستها) باشد !
2- مکالمات پشتیبانی مانند : تیکت ارسال شد پاسخ دهید ، وارد سایت شدیم ارور داشت ، رنگ سایت خوب نیست ، تیکت جواب دهید ، سرویس من کی آماده می شود؟ و ...... را لطفا تنها و تنها در سایت فروشنده پیگیر باشید !
بدیهی است بی توجهی به موارد بالا سبب برخورد و مسدود شدن اکانت شما خواهد شد !
سلام و درود داوود جان.
نمایندگی 50 گیگ با بهترین کیفیت,امنیت,پشتیبانی,با تخفیف ماه اول,چقدر حساب میکنید؟
یک نمایندگی میخوام که خوب و ارزون و کیفیت خوب باشه.چقدر حساب میکنی.
اگر نمایندگی میدی,مشخصات رو مثلا وب سرور,کلادلینوکس یا نه؟بازدید هر سایت حداکثر تا چقدر؟لایت اسپید یا اپاچی؟و ............
با تخفیف کامل برای من ارسال کن.منتظر هستم.تخفیف ماه اول هم هست یا نه؟
همرو کامل برام بفرست.
من کلا با سایتت مشکل دارم.داخل سایتت فقط یک whmcs هستش و یک دوتا آفر.دیگه هیچی نداره.اصلا هیچی مشخص نیست.
حتی همین آفر که میگی کجاست؟هیچی مشخص نیست.
باسلام
متاسفانه سرویس های نمایندگی در این لحظه ارائه نخواهد شد
سرویس ها دروب سایت موجود می باشد
ولی به جهت حفظ کیفیت قبل از تهیه سرویس باکاربرمربوط مشورت خواهیم نمود بههمین جهت سرویس ها برای عموم جهت ثبت سفارش نمایش داده نشده است و توسط ما ثبت نهایی خواهد شد
اگر بودجه مورد نظر را مشخص بفرمایید شاید سرویسی مناسبی جهت ارائه با تخفیف مناسب وجود خواهد داشت
http://uupload.ir/files/xu1g_p8r.png
قابل توجه کاربران گرامی
از این پس فقط دو پنل Mini و Start موجود می باشد
دیگر پلن ها بزودی در سرور های جدید ارائه خواهند شد
دلیل این تغییرات نیز تکمیل ظرفیت سرور ها می باشد
فضا SSD بوده و اختصاصی ارائه خواهد شد - به همین جهت امکان Oversell وجود نداره
پیروز باشید