سرور مجازی Xen هم حتما انگار ریسلر گرفته درسته ؟ :">
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور مجازی Xen هم حتما انگار ریسلر گرفته درسته ؟ :">
ببخشید من خودم فیلم آموزش دادن کنترل پنل به vmware رو توی سایت گذاشتم شما میگید نداره؟نقل قول:
معایب Vmware امکان ریبوت هست که نداره !!! و پنل مشتری !!!
ببینید شمت توی xen اگه CPU رو به اندازه خود سرور اصلی لیمیت کنید یعنی سرور اصلی رو شیر کردید با وی پی اسنقل قول:
در ضمن Xen امکان Share وجود نداره که بصرفه باشه پس Vmware خیلی بصرفه تر است
اصلا این شکلی نیست شما چرا برداشت اشتباه میکنید؟نقل قول:
خوب Vmware هم به نفع فروشنده هست چون منابع سرور مجازی بیشتر مصرف میکنه مجبوره مشتری ارتقا بده !!!!
من میگم از منابع سروراصلی زیاد میکشه نه از خود وی پی اس
پس با این حساب Xen سبک تر و بهتر است تایید میشود ؟کد:اصلا این شکلی نیست شما چرا برداشت اشتباه میکنید؟
من میگم از منابع سروراصلی زیاد میکشه نه از خود وی پی اس
سبک تر هست ولی بهتر نیستنقل قول:
پس با این حساب Xen سبک تر و بهتر است تایید میشود ؟
کیفیت vmware رو توخواب هم نمیتونه ببینه
کنترل پنلی که vmware میده هیچ کدوم نتونسته بده با اون امکانات
توی vmware هر سیستم عاملی رو میتونی نصب کنی ولی توی xen محدودی به چند تا سیستم
تا حالا شده مغازه دار بگه ماس من ترش هست ؟!!؟ :69:
خوب شماها چون همتون Vmware دارید هیچکدوم نمیگید بد هست و قضیه بالا هست.
اما اگر توی سایتهای خارجی یک گشتی بزنی شاید نظرت عوض بشه
در ضمن چون توی ایران Xen به صرفه نیست خیلی ها Xen ارایه نمیدن همانطور که توی Google یک چرخ بزنی متوجه میشید. اکثرا هم که Xen میدن بصورت نمایندگی با خارج کار میکنن !!!!!!!!!
چرا خارجی ها اکثرا با Xen کار میکنن توی گوگل تا حالا جستجو کردید توی انجمن های خارجی که چند نفر به Xen موفق بدون و دلیل اش چی بوده و چند نفر با Vmware کار میکنن و دلیل اش چیه ؟
امیدوارم دوستان یک سرچ بزنن و متوجه منظورم بشن
تو نسخه کنسول دار نمیشهنقل قول:
ببخشید من خودم فیلم آموزش دادن کنترل پنل به vmware رو توی سایت گذاشتم شما میگید نداره؟
چه نسخه ای از وی ام ور رو شما پیشنهاد میکنین؟
2.1
سلام به همه
ببخشید منظور از کیفیت wmware چیه منظور همون مجازی سازیه اگه اینطوره که xen بهتره
اگه منظور سطح دسترسیه که پلن اختصاصی برا مشتری نداره در صورتیکه شما میگی من توضیح دادم قبلا
تا اونجایی که من یادمه شما کنترل پنل wmware رو و اینکه چه جوری میشه وی پی اس ساخت رو
توضیح دادین و نه کنترل پنل دادن به مشتری درسته؟
ببینیدنقل قول:
اگه منظور سطح دسترسیه که پلن اختصاصی برا مشتری نداره در صورتیکه شما میگی من توضیح دادم قبلا
وی ام ور 2 تا نسخه داره
نسخه کنسول دار (نسخه های 1)
نسخه تحت وب(نسخه های 2)
تو نسخه کنسول دار کسنول دانلود و رو سیستم شما نصب میشه تو نسخه تحت وب با وب بهش دسترسی دارید
تو نسخه کنسول دار نیمشه پنل داد ولی در نسخه تحت وب میشه پنل داد که آموزشش رو وحید جان در سایت گذاشته
هر دو نسخه جوری مجازی ساری میکنن که هیچ کس نمی تونه بفهمه سرور مجازیه
ولی تو زن کارت شبکه مجازی
تو وی ام ور میشه کارت صوت داد تو زن نمیشه
زن پارتیشن مخصوص میخواد ولی وی ام ور نه
کلا وی ام ور بهتره