پاسخ : پی لاین ***** شد !!!!!!
کارگروه قرار شده قانون رو اجرا کنه ولی ....
دامین بنده رو هم با اینکه هیچی روش نبود ***** کردن خواستم از طریف دیوان عدالت اداری شکایت کنم رفتم رای های سابق دیوان رو خوندم دیدم طرف کارگروه و میگیرین و اختیار مطلق میدن بهش
کلا حیف وقت که برای وب ایران بگذاری الان الویتشون شده تلگرام و حمایت رسانه ای از اون ! کل چت روم های ایرانم دارن 100 تا 100 تا باهم ***** می کنند.
کلا به این نتیجه رسیدم قانون در ایران = کشک
یه مدت زده بودن به سایت آهنگ و فیلم بعد زدن به سایت های اجتماعی و چت روم حالام زدن به درگاه ها
منتظر ادامش باشید ...
آی پی سایت هاشون رو بستن
با https هم نمیشه وارد شد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
به غیر سباپال هیچ کدوم برای بنده باز نمیشه
اینترنت شاتل تهران
بعضی از دوستان فکر میکنن بخاطر چیز پی ان فروش ها این مشکل پیش اومده اتفاقا اینطور نیست ، چون ساماندهی وجود نداشت این کارو کردن ، یک سال پیش با فتای استان صحبت کردم گفتن میخوان جلوی درگاه های واسط رو بگیرن کارشون غیرقانونیه منبع پول ها مشخص نیست و ...
اتفاق خاصی نیوفتاده ، برید خودتون درگاه مستقیم بگیرید اگر کسب و کاری که دارید براتون مهمه !!!!
پس حتما درجریان نیستید دوست عزیز
تعداد زیادی متمرکز کننده کسب و کارهای اینترنتی مجوز رسمی گرفتن که هیچ کدوم از این وبسایت های درگاه واسطه که شما میشناسید توش نیست
چند مورد مجوز درگاه موبایلی ( منظور ussd نیست ) پرداخت درون برنامه ای صادر شده که مطمئن هستم دوستان بی خبر هستند
چند وقت دیگه internet.ir هم فـیلتر میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k0tkin
بازپرداخت چون مجوز نداشت با اردنگی زدن درش
دوست عزیز
درست صحبت کنید
کمی شخصیتتون رو نگه دارید
تمام درگاه ها بسته شدن فقط ما نبودیم