پاسخ : ۴۰% تخفیف - آفر ویژه سرور Premium Quality از لندن Rapidswitch انگلیس - هارد SAS - مجازی KVM - تست رایگان ۲۴ ساعته
با سلام
لطفا تست یک روزه از اروپا برای من فعال نمایید و قیمت سرور مجازی اروپا با رم 1 + تخفیف را ذکر نمایید.
ایمیل : omco at ymail.com
با تشکر
پاسخ : ۴۰% تخفیف - آفر ویژه سرور Premium Quality از لندن Rapidswitch انگلیس - هارد SAS - مجازی KVM - تست رایگان ۲۴ ساعته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omco
با سلام
لطفا تست یک روزه از اروپا برای من فعال نمایید و قیمت سرور مجازی اروپا با رم 1 + تخفیف را ذکر نمایید.
ایمیل : omco at ymail.com
با تشکر
قربان بفرماييد چه سيستم عاملي تياز داريد جهت تست تا ارسال بشه ؟ قيمت سرور رم يك با تخفيف دايمي ١٤٩٠٠ تومان
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
قربان بفرماييد چه سيستم عاملي تياز داريد جهت تست تا ارسال بشه ؟ قيمت سرور رم يك با تخفيف دايمي ١٤٩٠٠ تومان
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما :
https://telegram.me/vpsgroupsinc
98210007203861870
پشتیبانی:
sales@vpsgroups.com
با سلام و تشکر
لطفا centos 6.7 final نصب شود.
لطفا همان رم 1 را درنظر بگیرید که بعد از تست همینو تمدید و خرید کنم
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omco
با سلام و تشکر
لطفا centos 6.7 final نصب شود.
لطفا همان رم 1 را درنظر بگیرید که بعد از تست همینو تمدید و خرید کنم
ممنون
سرور مجازي تست شما ارسال شده + فاكتور در صورت تمايل جهت نگهداشتن همون سرور تست و پرداختش، سوالي بود در خدمت تون هستيم.
- - - Updated - - -
دوستانی که نیاز به تست 24 ساعت رایگان دارند در همین تاپیک اعلام کنند تست ارسال خواهد شد.
درود
سرور انگلستان جهت تست 24 ساعته
ویندوز سرور 2008 r2
RAM:1GB, Hard:40GB, CPU:1vCore, BW:Unlimited
ایمیل afterudie@gmail.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ESP
اطلاعات دريافت سرور تست ٢٤ ساعته مورد درخواست به ايميل شما ارسال شد ، منتظر كامنتهاي دلگرم كننده شما هستيم
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
98210007203861870
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
لینکی که فرستادید میگه باید ایمیل وریفای بشه که هر چی ایمیل رو وارد میکنم
برمیگرده همون صفحه و اتفاقی نمیافته
لینک بازیابی کلمه عبور هم کار نمیکنه.
به هر حال ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
اطلاعات دريافت سرور تست ٢٤ ساعته مورد درخواست به ايميل شما ارسال شد ، منتظر كامنتهاي دلگرم كننده شما هستيم
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما :
https://telegram.me/vpsgroupsinc
98210007203861870
پشتیبانی:
sales@vpsgroups.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ESP
لینکی که فرستادید میگه باید ایمیل وریفای بشه که هر چی ایمیل رو وارد میکنم
برمیگرده همون صفحه و اتفاقی نمیافته
لینک بازیابی کلمه عبور هم کار نمیکنه.
به هر حال ممنون
نيازي به ورفاي كه نيست چون اكانت شما رو وري فاي كرديم لذا جهت لاگين به پنل و دريافت سرويس تست مي بايست كلمه عبور بازيابي كنيد و اين مورد قطعا بدون مشكل كار مي كنه اگر ايميل تون مشكلي نداشته باشه ، در هر حال در خدمت تون هستيم اگر سوال ديگه اي بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
نيازي به ورفاي كه نيست چون اكانت شما رو وري فاي كرديم لذا جهت لاگين به پنل و دريافت سرويس تست مي بايست كلمه عبور بازيابي كنيد و اين مورد قطعا بدون مشكل كار مي كنه اگر ايميل تون مشكلي نداشته باشه ، در هر حال در خدمت تون هستيم اگر سوال ديگه اي بود
درود و تشکر
لینک بازیابی کلمه عبور کار نمیکنه
لطفا تست بفرمایید . هیچ پیجی بعد از کلیک روی لینک در ایمیل باز نمیشه
برای بنده یک تست ارسال کنید
webdatair@gmail.com