پاسخ : معرفی سایت خدماتی اس ام اس ... ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
کسی مزایا و معایب ارسال اس ام اس با نرم افزار رو میدونه ؟ شنیدم بدون مودم جی پی ار اس و فقط با بلوتوث و یا کابل هم میشه از طریق گوشی به نرم افزار وصل شد ؟
ارسال پیام کوتاه با استفاده از مودم و سیم کارت اصلا توصیه نمیشه! مخصوصا جهت ارسال با تعداد بالا! خاطر نشان بکنم هر سیم کارت تاجایی که اطلاع دارم(مربوط به پارسال میشه) فقط میتونه 1500 الی 2500 پیام کوتاه در روز ارسال داشته باشه!
از جمله معایب ارسال: سرعت پایین در ارسال واگر در حین ارسال سیستمتون هنگ کنه یا نرم افزار کم بیاره!!!!وا ویلا!!!
خلاصه ارسال از طریق مودم رو بنداز دور،از من میشنوی اصلا بهش فکر نکن!!با هرنوع نرم افزار و سخت افزاری تست شده!
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
راستی در مورد پنل هم تا یادم نرفته بگم! حتما پنلی که استفاده میکنید سعی کنید از ASP.net باشه ! با php خاطرات خوبی ندارم! به نظرم برای اس ام اس ASP بهترین گزینست!
نقل قول:
راستی در مورد پنل هم تا یادم نرفته بگم! حتما پنلی که استفاده میکنید سعی کنید از ASP.net باشه ! با php خاطرات خوبی ندارم! به نظرم برای اس ام اس ASP بهترین گزینست!
با كمال احترام
با حرفتون 100 درصد مخالفم :d
نميخوام بحث هاي كلاسيك مقايسه asp و php رو پيش بكشم
ولي توي اين مورد نميتونيد بگيد asp بهتر از php هست يا حتي برعكسش
حتما كسي كه براتون كدها رو نوشته باعث شده كه از php خاطره خوبي نداشته باشيد .
پ.ن : اين نظر شخصي منه ! هر كسي ميتونه قبولش كنه يا به شدت ردش كنه :66:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skrsoft
با كمال احترام
موافقم ، پنل من هم php هست ، سرعت ، دقت و . . . = بالا
من به شما IRAN.tc را پیشنهاد می کنم . پشتیبانی بسیار خوبی در زمینه های مختلف اس ام اس داره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agent47
من به شما IRAN.tc را پیشنهاد می کنم . پشتیبانی بسیار خوبی در زمینه های مختلف اس ام اس داره .
تایید میشه ، 100%
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skrsoft
با كمال احترام
درسته به شخصه php رو قبول دارم ولی توی کار asp بهتر به من یکی جواب داده! فقط از تجربه ام گفتم! پنل php هم دارم ولی پنل asp که داریم بهتر تونستیم باهاش کنار بیایم!
خلاصه فقط نظر شخصی بود.شاید دوستان دیگه با php راحت تر بودند!
همونطور که مهران گفت پنل ASP خیلی بهتر از پنل PHP هستش شاید PHP تو همه موارد از ASP سر باشه اما به مرور زمان قدرت ASP بیشتر حس میشه تا پی اچ پی
اما خوشبختانه سرور این شرکت بالا اومد و دمو دمو بزنید ملاحظه کنید
پنل هم ASP.NET هست
(من با این شرکت هیچ رابطه ای ندارم . تبلیغ نمی کنم و ذینفعم نیستم فقط برای نمونه پنل گذاشتم )
Login
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
همونطور که مهران گفت پنل ASP خیلی بهتر از پنل PHP هستش شاید PHP تو همه موارد از ASP سر باشه اما به مرور زمان قدرت ASP بیشتر حس میشه تا پی اچ پی
اما خوشبختانه سرور این شرکت بالا اومد و دمو دمو بزنید ملاحظه کنید
پنل هم ASP.NET هست
(من با این شرکت هیچ رابطه ای ندارم . تبلیغ نمی کنم و ذینفعم نیستم فقط برای نمونه پنل گذاشتم )
Login
پنلشون رو ديدم، خيلي امكانات خاصي نداشت،پنل هاي مشابه كاملتري با php ديدم...
بحث در مورد php يا asp نيست اما حرف شما رو زماني ميشه قبول كرد كه همراه با مستندات فني و مقايسه اي باشه و گرنه ميتونيم فقط به عنوان نظر شخصي در نظرش بگيريم
اما در كل يك نكته انكار ناپذير وجود داره و اون اينكه پي اچ پي متن باز هست و همه برنامه نويس هاي جهان ميتونند در توسعه اون سهيم باشند و به همين دليل رشدي به شدت صعودي داشته و دارد.
1 فایل پیوست
منو توصیه میکنم این پنل را هم ببینید : سامانه ی ارسال پیامک
کاملترین پنلی هست که دیده اید.
البته هر روز هم امکانات جدیدی به پنل اضافه میشه.
کاتالوگ سیستم و نمونه قرار داد را در صفحه ی زیر میتونید ببینید :
سامانه پيامك آردين ديتا - دانشنامه ی سیستم های شرکت داده پردازی آردین سپاهان
برای کسانی که فقط میخواهند sms از سایت خودشون بفرستند فقط دریافت داشته باشند یک شماره ی ۱۴ رقمی غیر رند + وبسرویس برای یک سال را با قیمت ۴۰ تومن میدیم
هر نقصی در این سیستم پیدا کردید سریعا رفع میشه و هر امکان جدیدی نیاز داشتید با دریافت هزینه ی جداگانه میتونیم براتون به سیستم اضافه کنیم.
کسی هست بتونه که سورس پنل اس ام اس را داشته باشد