پاسخ : سرور مجازی پورت 10Gb/ps فقط 1000 ریال ! تحویل خودکار ! منابع اختصاصی ! کنترل پنل کامل ! تست کنید بعد خرید کنید !50% تخفیف دائم
من سال هاست که تقریبا همه وی پی اس هارو تست کردم و در حال حاضر هم از چند جای مختلف سرور و هاست دارم ، بنا به تجربه ای که تابحال کسب کردم این سریس دهنده رو تایید می کنم . کیفیت سرویس همونی که هست که خودشون میگن / نه خیلی معجزه آسا هست و نه بد
ظاهر و باطن یکیه و پشتیبانی نرمال و معقولی دارن
پاسخ : سرور مجازی پورت 10Gb/ps فقط 1000 ریال ! تحویل خودکار ! منابع اختصاصی ! کنترل پنل کامل ! تست کنید بعد خرید کنید !50% تخفیف دائم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan 261
من سال هاست که تقریبا همه وی پی اس هارو تست کردم و در حال حاضر هم از چند جای مختلف سرور و هاست دارم ، بنا به تجربه ای که تابحال کسب کردم این سریس دهنده رو تایید می کنم . کیفیت سرویس همونی که هست که خودشون میگن / نه خیلی معجزه آسا هست و نه بد
ظاهر و باطن یکیه و پشتیبانی نرمال و معقولی دارن
دوستان عزیز و کاربران گرامی یک خواهش از شما و تمامی کاربرانی که سرویس خرید می کنند دارم.
لطفا بعد از اینکه یک سرور تست یا خرید کامل انجام می دهید حتما حتما اگر در یک نقطه خاص ضعفی را در کیفیت سرویس ( هارد / پردازنده / رم / گرافیک / پورت / پنل مدیریت/هزینه/نحوه پشتیبانی ما / سیستم عامل ها/تمپلتهای آماده و...........!) هر چیزی که دیدید مشکل داره و شما راضی نمی کنه در حد عالی حتما حتما به ما تیکت بدید چون سعی من دادن یک سرویس با کیفیت عالی هست و نه نرمال و در حال هزینه کردن برای داشتن یک سرویس با کیفیت و انتخاب اول و آخر کاربر ها هستیم. پس اگر شما این کمک به ما کنید که هر جایی مشکل دیدید در قسمت پشتیبانی تیکت ارسال کنید و اعلام کنید فلان جا ضعف نشون داده به فلان علت و دسترسی به ما بدید برسی کنيم صحت این ضعف رو و آن را رفع خواهیم کرد 100% اگر ضعف از طرف ما باشد و نه منابع کمی که کاربر خرید کرده است.
کاش هارد رو Raid 10 کانفیگ میکردین.
مشکلی که من قبلا با OVH داشتم عدم تمدید سرور اصلی از طرف شرکت ارایه دهنده بوده. خیلی تجربیات تلخی بوده. برای ایرانیها خیلی این اتفاقات توی این دیتاسنتر افتاده.
کیفیت شبکه OVH واقعا عالیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uisoftware
کاش هارد رو Raid 10 کانفیگ میکردین.
مشکلی که من قبلا با OVH داشتم عدم تمدید سرور اصلی از طرف شرکت ارایه دهنده بوده. خیلی تجربیات تلخی بوده. برای ایرانیها خیلی این اتفاقات توی این دیتاسنتر افتاده.
کیفیت شبکه OVH واقعا عالیه.
با سلام
به دليل محدوديت در هارد در ديتاسنتر و گراني ريد كارت و قيمت تمام شده سرور امكان پذير نبود
از نظر كنسل شدن سرور براي ايراني بودن و ..... ١٠٠٠٪ تضمين مي دهيم و حتي امكان قيد در قرارداد شركتي و قيد سقف خسارت در صورت بسته شدن سرور ما! من فروشنده سرور اختصاصي هستم از اين ديتاسنتر و هنوز سرور هايي كه ٤ سال پيش خريد كرديم فعال هستند. مطمئن كار مي كنيم اين گزينه بسته شدن ها رو روي سرور ما فراموش كنيد.
و نيز امكان بك آپ گيري اتوماتيك هست از سرور در صورت نياز
سرویس رو چند وقته خریداری کردم هم از نظر پشتیبانی و هم از نظر سرعت سرور خیلی خوب هست، دوستان نسبت به جاهای دیگه ی که من استفاده کردم این بدون تعصب کیفیت بهتری داره ، پنلش هم خیلی خوبه راحت سیستم عامل عوض میکونی
با عرض ادب و احترام ، آیا امکان تست هست ؟ در صورت مثبت بودن جواب شما ، خواهشمندم این امکان را برای بنده فراهم کنید .
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemon
با عرض ادب و احترام ، آیا امکان تست هست ؟ در صورت مثبت بودن جواب شما ، خواهشمندم این امکان را برای بنده فراهم کنید .
با تشکر
با سلام
طبق صحبت های که با یکی از مدیران انجمن انجام شد . تصمیم جدید گرفته شد برای سرور های تست.
روزانه فقط 1 سرویس تست فعال خواهد شد. و بعد از اتمام تست سرور قبلی و حذف آن بلافاصله اتوماتیک سرور تست جدید در سایت اضافه خواهد شد.
سلام، تعداد هسته پردازنده پلن ۲ گیگ رم فرانسه بر خلاف اون چیزی که اینجا زدید، در واقع تک core هست..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redevil6990
سلام، تعداد هسته پردازنده پلن ۲ گیگ رم فرانسه بر خلاف اون چیزی که اینجا زدید، در واقع تک core هست..
سلام
به علت مصرف بالای پردازنده توسط کاربر ها تعداد هسته های آزاد کمتر شد برای پلان 1024mb فقط / و پلان 2048mb همان 2 هسته می باشد.
اگر شما رم 1 سفارش دادید و 1 هسته دارید در سایت تیکت بدید و اعلام کنید برسی می شود در صورت مصرف عادی از پردازنده در لاگ ها پردازنده شما به 2 افزایش خواهد یافت.
1 هسته یا 2 هسته تمام هسته پردازنده کاملا آزاد هستند تا زمانی که از منابع سوء استفاده نشود به محض اینکه مشاهده شود به مدت طولانی ( بیش از 3 ساعت ) پردازنده کامل توسط یک کاربر مشغول شده است ان کاربر محدود به منابع خودش خواهد شد
1 فایل پیوست
خیر، پلن ۲ گیگ هم تک هسته ایه
فایل پیوست 30616