پاسخ : راهنمایی راجب مشکلات سایت فیلم و سریال خارجی (با سرمایه زیاد)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
یکی از مهم ترین مواردی که دوستان بهش اشاره نکردن اینکه ، شما چطوری و از کجا میخواید لینک های فیلم و سریال رو جور کنید ؟ نکنه مثله خیلی های دیگه به فکر اینید که یه اکانت ویژه تو تاینی بخرید و آرشیوش رو دِرو بکنید ؟ شاید بتونید 5000 تا 6000 تا فیلم رو از تاینی دانلود کنید با انکودره گانول ! چون نزدیکه 6000 تای دیگش انکوده اختصاصی خوده تاینی موویز هست ، و تگ سایتشون گوشه فیلم قرار میگیره ! اکثره سایت های بزرگ و فیلم سریال که آرشیو بزرگی دارند ، انکوده اختصاصی میکنند ! مانند : تاینی موویز ، imovie ، مدیاسیتی ، ... شما تا یه حد خیلی معمول میتونید آرشیو بدونه دردسر پیدا کنید ، که اونم مثلا 6000 تا فیلم بگیر که میشه 8 ترابایت بگیم ، 400-500 تا سریال هم بگیم که بتونید جور کنید (که نمیتونید بدون تگ سایت ) اونم 7-8 ترابایت ، که سرم جمع 16 ترابایت میشه ! شما به خیلی چیزا دیگه متاسفانه باید فکر کنید ، اینکه اگه بخواید فیلم و سریال کلاسیک یا قدیمی بزارید رو سایت باید از ترکرهای خصوصی استفاده کنید و خودتون انکودش رو انجام بدید ، اگر خواستید در این زمینه میتونم بیشتر راهنمایی کنم ، با ای دی یاهوم تماس بگیرید..
خیلی کاری سایت های ایرانی ندارم اصلا
خودم سورس خاصی دارمکه متاسفانه نمیتونم اعلام کنم
دلیل اینکه دوستان اشاره نکردن اینه من نخواستم واصلا سوالم این نبود
چونکه خودم میدونستم و فقط اون مشکلاتی رو که اعلام کردم رو دارم
به هر حال از توجهتون متشکرم