id یعنی کارت شناسایی مثل کارت ملی و گواهینامه و پاسپورت ....
البته ظاهرا ادامه اش خواسته توضیحی هم بده در این رابطه که اون قسمت رو قرار ندادید نمیشه بیشتر راهنمایی کرد.
نمایش نسخه قابل چاپ
پاسپورت رو فرستادم
الان ایمیلی که توش پاسپورت رو فرستادم رپلای داده:
Can you send us any another ID, please.
>
> Thank you very much for your order.
>
> As a new customer, we kindly request that you provide us with a copy
> (scan/photo) of your passport or ID card for authentication purposes.
>
> This requirement is only necessary when you place your first order
> with us.
.
.
.
.
یعنی چی؟
اگر پاسپورت دارید، لطفا آن را اسکن و برایشان ارسال کنید.
اگر شناسنامه دارید میتوانید به دفاتر ترجمه رسمی مراجعه فرمایید تا آن را برای شما ترجمه کرده و آن را برایشان ارسال فرمایید.
خارج از جزیره ایران، قوانین و مقرارت و حساسیت هایی هست که همه بهش عادت دارند و صحیح است.البته بخش اعظم آن ها برای ما معنا ندارد و سختگیرانه است.
مطمینا باید خریدار را با درصد بالایی تایید کنند که اگر مشکلی پیش آمد بتوانند پاسخ گو باشند.
پس کوچکترین حرکتی که منجر به این شود که شما را تایید نکنند، انجام ندهید.
دوستان بابت آی پی نیز به شما هشدار دادند.
با سلامت کامل و قوانین آن ها ثبت نام فرمایید انشالله مشکلی پیش نخواهد آمد.
منظورم این بود که همین یک سطر رو فرستاده بودن یا توضیحی نیز در مورد درخواستشون قرار دادن؟ که اون هم بررسی کنیم. که ظاهرا فقط همین بوده/
- - - Updated - - -
یعنی میگه علاوه بر موردی که ارسال کردید یک مورد دیگر هم (از اونایی که پست قبل توضیح دادم) براشون ارسال کنید.
قربان یدونه سرور میخواید بگیرین چرا خودتون رو به دردسر میندازین از همکاران تهیه کنید هم خیالتون راحت میشه و هم بعضی از همکاران بدلیل خرید بالا و اعتباری که در هتزنر دارن تخفیف زیادی میگیرن که به شما هم با تخفیف میدن از خود هتزنر هم ارزون تر میفته.
دوستان خوب ماي که همه فيش ها به اسم پدرمونه چکار بايد بکنيم؟
دوستان من یک سرور از هتزنر گرفتم و بالافاصه بعد از ارسال تصویر پاسپورت اکانت فعال شد، فقط یک سوال اکانت من با آدرس و کشور ایران گرفتم و صرافی ها میگن برای پرداخت اگر آدرس فاکتور ایران باشه اصلاً پرداخت انجام نمیدن!!! حالا من بیام کشور تغییر بدم مشکلی بر نمی خورم؟ پس فردا دیتاسنتر آدرس وریفای نمی کنه؟ یا ایراد بگیرن چرا تغییر دادی؟