پاسخ : فروش سری جدید vps های ماه مهر ! داغ داغ داغ با پورت 2 گیگابیت !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام.
جناب bestvps لطفا به پی ام خصوصی پاسخ بدین.
با پوزش از مدیران و کاربران که تاپیک قدیمی رو بالا میارم من هنوز بعد از گذشت این مدت طولانی سرورم رو که هزینش رو پرداخت کردم دریافت نکردم.
سلام پیام خصوصی پاسخ داده شد. البته اینطور هم نبوده که هیچی دریافت نکرده باشید و سرور usa ما هم که داستانشو تقریبا همه میدونن که چه بلایی سرمون اومد. ضمنا کاربران از همون روز اول قطعی هم طبق درخواست خودشون , سرویس جایگزین دریافت کردند.
با تشکر
سلام.
جناب bestvps لطفا به پی ام خصوصی پاسخ بدین.
بله منم میخوام بدونم هنوز دارید؟
سلام.
جناب حمیدی هر دو میدونیم چه مشکلی بوده بنده در واقع سروری رو که سفارش داده بودم دریافت نکردم. من وقتی سرور 400 گیگ سفارش میدم سرور 20 گیگ یا 40 گیگ اصولا برای پارتیشن اولم هم کم هست!(چه برسه بخوام باهاش کار دانلود و اپلود بکنم) علاقه ایی به حاشیه ندارم به شخصه برای همین این دو ماه و اندی رو سکوت کردم و با صبر دنبال شما میگشتم.
لطفا به پی ام خصوصی جواب قانع کننده ایی بدین که مشکل هر دو طرف حل بشه.
چی ؟ :-o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام.
جناب حمیدی هر دو میدونیم چه مشکلی بوده بنده در واقع سروری رو که سفارش داده بودم دریافت نکردم. من وقتی سرور 400 گیگ سفارش میدم سرور 20 گیگ یا 40 گیگ اصولا برای پارتیشن اولم هم کم هست!(چه برسه بخوام باهاش کار دانلود و اپلود بکنم) علاقه ایی به حاشیه ندارم به شخصه برای همین این دو ماه و اندی رو سکوت کردم و با صبر دنبال شما میگشتم.
لطفا به پی ام خصوصی جواب قانع کننده ایی بدین که مشکل هر دو طرف حل بشه.
سرورهامون داون شدن دوباره
سرور منو تحویل ندادید ، اون یکی سرور هم یه ماهه داونه ، من اصلا راضی نیستم جناب ، جواب تلفن هم که نمیدی !!!!!
سرورهای من هم از دیشب داونه سایتشونم بالا نمیاد یاهو هم نیستن جواب تلفن رو هم نمیدن
بازم VPSpersia سرور ما رو دان نده فقط نیستند مشکلمون رو حل کنند متاسفانه!