پاسخ : دوریس وب - سرور مجازی ایران با رم های DDR4 2133Mhz و SSD Pro با ترافیک نا محدود - رم 1گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
سلام. ببخشید من یه تیکت در سایت زدم، میشه خودتون بررسی بفرمایید.
با تشکر
پاسخ : دوریس وب - سرور مجازی ایران با رم های DDR4 2133Mhz و SSD Pro با ترافیک نا محدود - رم 1گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
satiran
سلام
اگه تست میدید تا من خریداری کنم اینم بگم که من از ابتدای کار مشتری بودم
سلام و احترام
متاسفانه امکان ارایه تست میسر نمیباشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mp009
سلام. ببخشید من یه تیکت در سایت زدم، میشه خودتون بررسی بفرمایید.
با تشکر
سلام و احترام
تیکت شما توسط بنده پاسخ داده شد
موفق باشید
سلام
میشه ای پی تست برام پینگ گرفتن بفرستی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naeim_1990
سلام
میشه ای پی تست برام پینگ گرفتن بفرستی
185.105.239.1
خدمت شما دوست عزیز
- - - Updated - - -
فقط 10 روز دیگر تا پایان این آفر باقی مانده است :57:
این سرویس Managed هست یا Unmanaged؟ توی سایت هیچ آپشنی قرار نداره (مثلا کانفیگ اولیه برای هاستینگ وب سایت، نصب کنترل پنل و ...) که باعث میشه من فکر کنم unmanaged هست. آیا همینطوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
thedude
این سرویس Managed هست یا Unmanaged؟ توی سایت هیچ آپشنی قرار نداره (مثلا کانفیگ اولیه برای هاستینگ وب سایت، نصب کنترل پنل و ...) که باعث میشه من فکر کنم unmanaged هست. آیا همینطوره؟
سلام و احترام
سرویس Unmanaged میباشد .
و برای خدمات نرم افزاری باید هزینه جداگانه پرداخت کنید.
- - - Updated - - -
فایروال شماره 1 سخت افزاری سرور ایران نصب گردید
عکس از فایروال : http://up.vbiran.ir/uploads/22548144...front-high.jpg
عکس از پنل جهت صحت و اطمینان :
http://up.vbiran.ir/uploads/30145144...iper-doris.jpg
بزودی فایروال دوم جهت جلوگیری کامل اتک های دیداس که از مدل های سیسکو میباشد نصب میگردد.
با سلام
لطفا پینگ تایم از این آی پی را اعلام کنید
146.66.152.2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HOrSEMAN
با سلام
لطفا پینگ تایم از این آی پی را اعلام کنید
146.66.152.2
سلام و احترام
بین 120 الی 130 میباشد
درود سرور رم 8 گیگ با 80 گیگ هارد و 4 هسته سی پی یو چقدر هزینه داره ؟
درصورت ارائه قیمت مناسب و معقول مشتری ثابت و دائمی هستیم.
همچنین همین مشخصات با 6 گیگ رم رو هم قیمت بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
namesis R
درود سرور رم 8 گیگ با 80 گیگ هارد و 4 هسته سی پی یو چقدر هزینه داره ؟
درصورت ارائه قیمت مناسب و معقول مشتری ثابت و دائمی هستیم.
همچنین همین مشخصات با 6 گیگ رم رو هم قیمت بدید.
برای رم 8 گیگابایت 2 پیشنهاد داریم برای شما
1- ارتقا پلن های موجود در وب هاستینگ تالک ( هر1گیگ رم اضافه در صورت خرید 6 گیگ رم اضافه برای شما هر 1گیگ رم را 15000 تومان حساب میکنیم)
2- پلن موجود در سایت به این ادرس : http:/drsweb.ir/iran-vps.html