پاسخ : Vds رم 2 گیگ فقط 10 تومان تعداد محدود با بیش از 5 سال سابقه + kvm
برای کانفیگ یه سری نرم افزار همین سرور رو بخریم انجام میدید یا آفر دیگه ای هم دارید؟چون یه جا دیدم گفتید برای کانفیگ هایی که با قانون اینجا نمیخونه از یه آفر دیگه باید خرید کرد..این ها خام تحویل داده میشه(درست فهمیدم؟)
میشه یه سرور از آمریکا خرید و یه آی پی از آلمان تا اگر یه موقع نیاز به آی پی آلمان داشته باشیم به یه روش راحت آی پی سرور رو عوض کنیم؟
من ناشی هستم برای همین میپرسم
----------------------
در ضمن من تو تا تاپیک شما رو دیدم که تیترتون یه قیمته داخل تاپیک یه قیمت دیگه و تو سایتتون یه قیمت دیگه!
مثلا اینجا تیتر 10 تومنه تو تاپیک 14 تومن تو سایت برای ویندوز میشه 18 تومن!!!
بهتر نیست قیمتتون رو درست بزنید؟ چون آدم احساس میکنه داره سو استفاده میشه این وسط!!
پاسخ : Vds رم 2 گیگ فقط 10 تومان تعداد محدود با بیش از 5 سال سابقه + kvm
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina13
برای کانفیگ یه سری نرم افزار همین سرور رو بخریم انجام میدید یا آفر دیگه ای هم دارید؟چون یه جا دیدم گفتید برای کانفیگ هایی که با قانون اینجا نمیخونه از یه آفر دیگه باید خرید کرد..این ها خام تحویل داده میشه(درست فهمیدم؟)
میشه یه سرور از آمریکا خرید و یه آی پی از آلمان تا اگر یه موقع نیاز به آی پی آلمان داشته باشیم به یه روش راحت آی پی سرور رو عوض کنیم؟
من ناشی هستم برای همین میپرسم
----------------------
در ضمن من تو تا تاپیک شما رو دیدم که تیترتون یه قیمته داخل تاپیک یه قیمت دیگه و تو سایتتون یه قیمت دیگه!
مثلا اینجا تیتر 10 تومنه تو تاپیک 14 تومن تو سایت برای ویندوز میشه 18 تومن!!!
بهتر نیست قیمتتون رو درست بزنید؟ چون آدم احساس میکنه داره سو استفاده میشه این وسط!!
با سلام و احترام
در مورد کانفیگ همین سرور برای مورد خاص کانفیگ میشود
در مورد آی پی باید عرض شود سرور از دیتاسنتر مای لوک و در آلمان است وفقط آی پی همانجا یعنی آلمان را خواهد داشت
در مورد قیمت باید عرض شود چند عدد 10 تومانی تقدیم شد و به پایان رسید و پس از ان قیمت ها به 14 تومان تغییر کردند و در پست هم قیمت 14 تومان نوشته شده اما امکان ویرایش موضوع وجود ندارد
این آفر کلا برای لینوکس است و از اوپن وی زد استفاده میشود
و برای کابرانی که نیاز به ویندوز دارند چون با کی وی ام سرور آماده میشود قیمت متفاوتی خواهد داشت