پاسخ : فروش اسکریپت فارسی IBSmng (مدیریت اکانت های IBSng ) با قابلیت شارژ و تمدید و پرداخت آنلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
سلام
از دوستان کسی این سیستم را خریداری کرده ؟ و راضی هست؟
در تماس تلفنی که با ایشون داشتیم، گفتند که بعد از خرید لایسنس امکانات درخواستی اضافه خواهد شد.
درود
بله دوست عزیز بنده خرید کردم و راضی هستم
از ایشون تا به حال دو درخواست منطقی داشتم انجام دادند
با توجه به اینکه بنده خودم در بخش وب فعالیت می کنم ، میدونم که بابت هزینه کم درخواست های غیر منطقی نباید داشت...
البته تا به اینجا همکاریشون با ما خیلی خوب بوده
با سپاس
پاسخ : فروش اسکریپت فارسی IBSmng (مدیریت اکانت های IBSng ) با قابلیت شارژ و تمدید و پرداخت آنلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhedayati27
درود
بله دوست عزیز بنده خرید کردم و راضی هستم
از ایشون تا به حال دو درخواست منطقی داشتم انجام دادند
با توجه به اینکه بنده خودم در بخش وب فعالیت می کنم ، میدونم که بابت هزینه کم درخواست های غیر منطقی نباید داشت...
البته تا به اینجا همکاریشون با ما خیلی خوب بوده
با سپاس
سپاس از شما دوست محترم
تمام تلاش شركت ما برطرف كردن تمامي نيازهاي مشتري ست
سلام خسته نباشید میشه قیمت لایسنس ها رو برام پ.خ کنید
اگر ممکنه دمو انلاین هم بدید ممنون میشم
- - - Updated - - -
یک مشکلی هستش من میخوام برای هر نماینده قیمت خاصی تعیین کنم که برای هر اکانتی که میسازه انلاین پول رو پرداخت کنه امکانش هستش ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sami-00
سلام خسته نباشید میشه قیمت لایسنس ها رو برام پ.خ کنید
اگر ممکنه دمو انلاین هم بدید ممنون میشم
- - - Updated - - -
یک مشکلی هستش من میخوام برای هر نماینده قیمت خاصی تعیین کنم که برای هر اکانتی که میسازه انلاین پول رو پرداخت کنه امکانش هستش ؟
ايني كه شما مي فرماييد به طور كلي با طراحي سيستم متفاوت هست ولي با اين حال بازم امكان شخصي سازي سيستم به شكل در خواستي شما هست ، لطفا درخواست كامل تو نو از طريق تييكت اعلام كنيد تا توسط تيم برنامه نويسي بررسي بشود.
سوال اخر اینکه من ibsng فعال با ده نماینده و 5000 کاربر دارم بعد از تهیه این نرم افزار از شما به چه طریقی میشه این یوزراشون توی پنل های خودشون ادد بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sami-00
سوال اخر اینکه من ibsng فعال با ده نماینده و 5000 کاربر دارم بعد از تهیه این نرم افزار از شما به چه طریقی میشه این یوزراشون توی پنل های خودشون ادد بشه؟
این کار با سیستم اختصصای توسط تیم ما انجام خواهد شد
یک پیشنهاد دارم
البته نمیدونم شاید هم در اسکریپت باشه!
سیستم تیکتینگ هم اضافه کنید بهش٬ اینطوری دیگه یک پنل کامل میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
یک پیشنهاد دارم
البته نمیدونم شاید هم در اسکریپت باشه!
سیستم تیکتینگ هم اضافه کنید بهش٬ اینطوری دیگه یک پنل کامل میشه
سیستم تیکتینگ هم تو اپدیت جدید اضافه شده . به زودی بعد از تکمیل اپدیت های جدید پست اول ویرایش خواهد شد.در هر حال سپاس از شما
سلام
برای مدیریت و ارایه اینترنت adsl از این استفاده میکنن دیگه؟؟
یکی از شرکت های خصوصی شهرمون از این برای ای دی اس ال و وایرلس استفاده میکنه
بعد یک سوال دارم سرور باید حتما داخلی باشه؟؟
و اینکه سرعت اینترنت به سرعت سرور بستگی داره ؟ و همچنین ترافیک ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
سلام
برای مدیریت و ارایه اینترنت adsl از این استفاده میکنن دیگه؟؟
یکی از شرکت های خصوصی شهرمون از این برای ای دی اس ال و وایرلس استفاده میکنه
بعد یک سوال دارم سرور باید حتما داخلی باشه؟؟
و اینکه سرعت اینترنت به سرعت سرور بستگی داره ؟ و همچنین ترافیک ؟
قربان همونطوری کهتوضیح داده شد این سیستم به سیستم ibsng متصل خواهد شد .کانفیگ های سیستمی در سرور اصلی انجام خواهد شد و این سیستم مدیریت اکانت ها را به عهده میگیرد