سایت های ارائه شده متاسفانه کیفیت ندارن فقط باعث میشن سایتتون اسپم بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت های ارائه شده متاسفانه کیفیت ندارن فقط باعث میشن سایتتون اسپم بشه
دوست عزیز شما که اصلا لیست ندیدید از کجا فهمیدید کیفیت ندارن ؟ :))) برادر عزیزم چرا حرف بیخود میزنید ؟ چرا جو درست میکنید ؟ شما که مولتی یوزر اکانت قبلی هستید !!! ما کیفیت بک لینکامون رو تضمین میکنیم که اسپم نباشن !!!!
- - - Updated - - -
آقای عزیز شما مبلغ فکر کنم 15 تومان بابت خرید شریکی یک لیست انجمن ها به ما پرداخت کردید و من هم بهتون گفتم چجوری انجام بدید لینک بیلدینگ در انجمن ها !!! به من ربطی داره که شما اشتباه انجام دادید ؟؟؟؟؟ من کی پشتیبانی نکردم ؟ خدارو خوش میاد این تهمت هارو میزنید ؟ براتون متاسفم
منم HiDd#N تایید میکنم
من نمیخوام مشتری های شما رو بپرونم.و اینکه بدونید من مالتی یوزر نیستم خیالتون راحت..کسایی که بعد از من حرفمو تایید کردن والله من نمیشناسم.
من فقط دیدم که سایت هاتون تعداد لینک زیادی توش هست و به نظرم باید تعداد لینک ها توی صفحات کمتر باشه و این باعث اسپم شدن میشه.قصدم خدایی نکرده پروندن مشتری شما نبود.صرفا نظر دادم.که بازم مطمئن نیستم حقیقتش چون این بحث سئو واقعا بحث پیچیده ای هستش و ممکمنم هست جواب بده.
بنده در یاهو لینک چند سایت رو از ایشون گرفتم تعداد لینک های خروجی بسیار بالا بود.
و شایان ذکر است که سایت های مورد نظر تا جایی که من بررسی کردم (ایشون بهترین لینک ها رو برای بررسی به بنده دادند) از کیفیت مطلوبی برخوردار نبودند.
اصولاً این روش زیاد جالب نیست ، انشالله اگر بشه یک تاپیک پیرامون این موضوع برای دوستان میزنم...
سلام لطفا برای بنده هم ارسال نمایید
باتشکر
سلام لیست رو با قیمت جدید برای منم ارسال کنید تشکر
دوستان اصلا ایشون تایید نمیشن من چند وقت پیش دوماه ازشون بک داشتم، ولی هیچ تاثیری نداشت جالب اینکه کلیه سایت هاشون رو یک هاست بودش، یعنی همگی یک عنوان مطلب داشتن با دامنه های مختلف، حالا نمیدونم همونطوری هست یا روالشون رو عوض کردن
لطفا اطلاعات رو برام بفرستید