دانلود سنگین میخای بکنی وایمکس ایرانسل بهتره البته من مودم جیبی ش رو داشتم اذیت میکرد باید میزاشتی نزدیک پنجره یا ...
ولی دانلودش خوب بود و جای خوب میزاشتی سرعت کامل دانلود میکرد
نمایش نسخه قابل چاپ
دانلود سنگین میخای بکنی وایمکس ایرانسل بهتره البته من مودم جیبی ش رو داشتم اذیت میکرد باید میزاشتی نزدیک پنجره یا ...
ولی دانلودش خوب بود و جای خوب میزاشتی سرعت کامل دانلود میکرد
من کاری با شرکت های ADSL ندارم ، اما صرفا همین قسمت از خرفتون "هر چی خطت کشش داشته باشه چیه توضیح علمی بده"
سرعت قابل ارائه به یک خط بستگی به noise خط داره ، noise هم از عواملی مثل
- سیم کشی پست مخابراتی تا منزل
- لایه فیریکی ( سیم تلفن ، سوکت تلفن ( اکسید نشده باشه ))
- سیم های تلفن در کنار سیم برق کابل کشی نشده باشه
- وضعیت سیم کشی منطقه ای که در آن ساکن هستید
- تجهیزات سخت افزاری DSLAM ای سی پی که ازش استفاده می کنید
و خیلی موارد دیگه
بسته به نوع مودم می تونید nosie margin را خودتون مشاهده کنید
که اگر بالای 20 باشه شرایط بسیار عالی و پایداری خواهید داشت ( حداقل از سمت شما )
حالا منظور از کشش خط چیه ،
شما اگر تصویر زیر را نگاه کنید Attainable data rate مشاهده می کنید
که حداکثر میزان سرعت قابل تخصیص به شما هستش
فایل پیوست 28173
سلام به دوستان. من مشهد هستم.
من اول از پارس آنلاین داشتم. سرویس نامحدودش. خیلی قطعی زیاد داشت و زیاد مناسب نبود (4 سال پیش)
بعدش از شاتل گرفتم، سرعتش که خیلی خوب بود، شبانش هم اول خوب بود. بعد که این طرح مصرف منصفانه اومد، سرعت اومد پایین.
بعدش دیگه کلا 2 سال بالاجبار از مخابرات استفاده کردم. اما واقعا راضی بودم. توی 2 تا منطقه مختلف بود ولی هر 2 بار هم سرعت عالی بود. هم روزانه و هم شبانه. بود شبایی که من در عرض 1 شب (1.5 شب تا 6.5 صبح،) 7 گیگ دانلود میکردم!!!! در حالت عادی و متوسط شبی 1 گیگ دانلود می شد.
ولی الان خونه جدید خط تلفن نداره و باید p2p بگیرم. پارس آنلاین کلا مشهد p2p نداره. احتمالا از شاتل بگیرم. چون نزدیک آنتشون هستم، حدود هزینه تجهیزات اولیه 300 میشه.
دوست عزیز یک تحقیق درباره های وب انجام بدید
بسیار مناسب میباشد