بله از وردپرس و هک های که میشه معلومه مثل سایت persianscript که هک شد وقتی وردپرس استفاده کرده بود
نمایش نسخه قابل چاپ
بله از وردپرس و هک های که میشه معلومه مثل سایت persianscript که هک شد وقتی وردپرس استفاده کرده بود
دوستان يه سوال مرتبط با موضوع :
ببخشيد براي طراحي پرتال مورد نياز براي سازمان هاي دولتي نظير استانداري و .... شما كدام سيستم فارسي را پيشنهاد ميكنيد ؟
یه بحثی شد راجع به اینکه وردپرس ضعف امنیتی داره ، اینکه فلان سایت هک شده دلیل نمیشه سیستم را ببریم زیر سوال ! من سال ها هست دارم از wp استفاده میکنم و هیچ مشکل امنیتی ندارم. تو پستای قبل گفتم بازم میگم تنها راه هک شدنش از طریق سرورهای اشتراکی هست ، شما رو یه vps نصب کن از لحاظ امنیت 99.9% مطمئن باش
سلام
نبودم چون باید صبر میکردم تا همکارم بیاد و ادامه بدم.
به برت.... ایمیل زدم بعد از 3 روز پیچوندن و جواب بی ربط دادن همکارم تماس گرفت باشون منم بعدش زنگ زدم.
اول که بخشهای پشتیبانی و تمدید و فروش و .... همه یه نفر گوشی رو ور میداره !
شروع کردم باش صحبت کردن گفت بذار ما ظرف 24-48 ساعت لاگها رو بررسی کنیم اگه نتونستیم قانعتون کنیم فسخ میکنیم. (اما چیزی از شرایط نمیگفت همش میگفت باید لاگها بررسی بشه).
گفتم اگه خواستید من برای اثبات حرفم به اندازه کافی مدرک دارم. (هم شل - هم zone-h و...).
به همکارم گفته قرارداد فسخ میشه اما پولی بتون بر نمیگردونیم !!! اگرم میخواید برید شکایت کنید مشکلی نیست.
حالا میخواستم بببینم آیا راهی هست که ما به عنوان یه شرکت در شرف تاسیس بتونم اعاده حقی کنیم (اگه کار به اونجاها رسید!)