پاسخ : ثبت دامين بين المللی به صورت 100 در 100 آنلاين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
packsaft
برای اینکار ستادی به نام ساماندهی وجود داره! همچنین ف یلتر ینگ کارش همینه!
بخشی در دادسرای جرائم رايانه ای وجود داره که کارش شناسايی سايت های متخلف و احضار اونها هستش. ماشالا اونجا اولين چيزی که از هر دامين بلدن چک کنن همين whois ها هستش.
نميدونم دوستانی که پيش ما يک دامين هم حتی ندارند چرا اينقدر حرص ميخورن.
مشتری های ما در زمان ثبت دامين قواين سايت ايران هويز رو مطالعه و تاييد کردند:
کد:
(1) The Registrant agrees to provide, maintain and update, current, complete and accurate information of the Whois Record and all the data elements about the Order in the OrderBox Database during the term of the Order.
ثبت دامنه بين المللی - IranWhois.com - Legal Agreements
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khudeman
ما که هر چی میگیم این آقای امیری چیز دیگه میگه. آقا من کاری به اطلاعات هویز و بقیه ماجراهاش ندارم. عرضم این بود که شما حق ندارید بخاطر محتوا دامنه ای را ساسپند کنید. حالا باز بگویید اطلاعات هویز فلان و فلان . بهتره بجای این جواب بی ربط بروید دامنه هایی را که بخاطر محتوا ساسپند کرده اید را باز کنید و از صاحبانش عذرخواهی کنید و حرف خودتان را اصلاح کنید
منم گفتم ما کاری به محتوا نداريم.
برای ما اطلاعات هويز مهم هستش.
توی قوانينمون هم توضيح داده بوديم.
در هر حال ما با مشتری های خودمون طرف هستيم انشالا. تماس بگيرند مسئوليت دامين هاشون رو برعهده بگيرند دامين رو منتقل کنن به جاییی که ميتونه بهشون سرويس بده.
ما دوست نداريم به سرنوشت هاست دی ال و امثال اونها دچار بشيم.
خود ما دوستانی داشيم به خاطر اينکه نتونستند ثابت کنن دامين مربوط به مشتريشون هستش زندان و جريمه کشيدن.
که چی ؟ يک نفر ديگه v p n بفروشه و پولشو بزاره تو جيبش ما بريم زندان يا جريمه بديم ؟
اجازه بديد ما کار خودمون رو بکنيم. ما قوانين مون مشخص بوده و مشتری های ما هم در زمان عضويت قوانين رو پذيرفتند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
من حرص نمیخورم بلکه نگرانم که چنین کار زشتی را دیگران هم باب کنند و وضعیت بی اعتبار و منزلزل ثبت دامنه و هاستینگ ایران را خرابتر از آنچه هست بکنند.
دوم اینکه اون قوانینی که بخشی از آنرا در اینجا گذاشتید ربطی به بررسی محتوای دامنه نداره و باز هم مربوط به همان اطلاعات هویز است.
سوم اینکه به فرض هم که چنین قوانینی بگذارید کار خلاف و غیر قانونی است. چون شما حق وضع قوانین مرتبط با دامنه را ندارید و باید صد در صد پیرو قوانین icann باشید.
الحمدالله که من پیش شما دامنه یا هاست یا هر خدمات دیگه ندارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khudeman
من حرص نمیخورم بلکه نگرانم که چنین کار زشتی را دیگران هم باب کنند و وضعیت بی اعتبار و منزلزل ثبت دامنه و هاستینگ ایران را خرابتر از آنچه هست بکنند.
دوم اینکه اون قوانینی که بخشی از آنرا در اینجا گذاشتید ربطی به بررسی محتوای دامنه نداره و باز هم مربوط به همان اطلاعات هویز است.
سوم اینکه به فرض هم که چنین قوانینی بگذارید کار خلاف و غیر قانونی است. چون شما حق وضع قوانین مرتبط با دامنه را ندارید و باید صد در صد پیرو قوانین icann باشید.
الحمدالله که من پیش شما دامنه یا هاست یا هر خدمات دیگه ندارم.
به نظر من بقيه فروشنده ها هم بايد با مشتريان اينچنينی که هيچ رد و نشونی از خودشون به جا نميزارن و هدفشون اين هستش که خودشون درآمد خودشون رو داشته باشن و پای ديگران رو گير بندازن برخورد کنن. و البته اگر نکنن هم يکروزی پای خودشون گير ميفته. به خاطر اينکه يکی از مشتريهاشون اطلاعات دامينش رو اشتباه وارد کرده و ردی از خودش نزاشته جز اطلاعات فروشنده.
هر فروشنده موظف هستش اطلاعات خريدار خودش رو داشته باشه و هر خريدار هم موظف هستش قبل از خريد قوانين رو مطالعه کنه.
بله ما هم تابع قوانين Ican هستيم و اتفاقا قواين ican هم تابع اطلاعات whois درست برای دامين ها هستش و تمام رجيسترر ها هم موظفن دامين هایی که whois غلط دارند رو suspend يا delete بکنن.
اين قوانين که من لينک دادم هم ما تنظيم نکرديم. default هستش و شما الان هر پنل ديگه رو هم چک کنيد تابع اين قوانين هستش.
بازم خدا رو شکر که شما پيش ما دامين نداريد :دی چون خلاف قوانينمون ميرفتيد جلو و کلاهمون ميرفت تو هم. چون شما هر چی من ميگم اينا از اول بوده حرف خودتون رو ميزنيد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
با توجه به جوابهای مکرر و خارج از موضوع شما، مطمئن شدم که شما قصد فریب مخاطب را دارین . هر شخصی که این تاپیک را بخونه براحتی میفهمه که شما بر اساس محتوای سایت، یک دامنه را ساسپند میکنید و بجای جواب دادن در این مورد، دائما مسئله بی ربط اطلاعات هویز را پیش میکشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
بخشی در دادسرای جرائم رايانه ای وجود داره که کارش شناسايی سايت های متخلف و احضار اونها هستش. ماشالا اونجا اولين چيزی که از هر دامين بلدن چک کنن همين whois ها هستش.
نميدونم دوستانی که پيش ما يک دامين هم حتی ندارند چرا اينقدر حرص ميخورن.
مشتری های ما در زمان ثبت دامين قواين سايت ايران هويز رو مطالعه و تاييد کردند:
کد:
(1) The Registrant agrees to provide, maintain and update, current, complete and accurate information of the Whois Record and all the data elements about the Order in the OrderBox Database during the term of the Order.
ثبت دامنه بين المللی - IranWhois.com - Legal Agreements
التماس دعا
با تشکر
علی امیری[COLOR="Silver"]
حرص نمیخورم اتفاقا خیلی وقتها بی خیالی پیشه می کنم گفتم یه تبادل نظری داشته باشیم
امیدوارم ناراحت نشده باشین
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khudeman
با توجه به جوابهای مکرر و خارج از موضوع شما، مطمئن شدم که شما قصد فریب مخاطب را دارین . هر شخصی که این تاپیک را بخونه براحتی میفهمه که شما بر اساس محتوای سایت، یک دامنه را ساسپند میکنید و بجای جواب دادن در این مورد، دائما مسئله بی ربط اطلاعات هویز را پیش میکشید.
بله.
شما نگران نباشيد. هر کسی تاپيک رو بخونه متوجه ميشه که اگر ميخواد کار درست انجام بده مياد تو ايران هويز دامينش رو ثبت ميکنه.
حتی اگر ميخواد v p n بفروشه يا سايت مشکل دار بزنه شهامتش رو داشته باشه اطلاعاتش رو کامل وارد ميکنه. تا اگر فردا x و y از ما اطلاعات خواستند ما همون اطلاعات رو بهش بديم.
هر کس هم شهامتش رو نداره لطفا بره جای ديگه ثبت کنه و سرويس بگيره.
چون من همون اول گفتم. ما دنبال درد سر نيستيم.
ممنون که کش داديد بحث رو و باعث تنوير افکار عمومی شديد. هدف ما هم همين بود که به دوستانی که ميخوان دامين با اطلاعات غلط ثبت کنن و بعد بندازن سرما بگيم برن جای ديگه که خوشبختانه با همکاری شما همه اون دوستان متوجه شدند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
لازمه که در مورد این کار غیر قانونی شما که خلاف مقررات icann است یک تاپیک جدا باز بشه و به همه اطلاع داده بشه که ایران هویز دامنه ها را بخاطر محتوای سایتهایشان مسدود میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khudeman
لازمه که در مورد این کار غیر قانونی شما که خلاف مقررات icann است یک تاپیک جدا باز بشه و به همه اطلاع داده بشه که ایران هویز دامنه ها را بخاطر محتوای سایتهایشان مسدود میکنه
ظاهرا شما متوجه نميشيد :دی
اونايي که بايد متوجه بشن شدند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khudeman
داداش من دیگه چجوری بگه مهندس امیری !!
کاری به محتوا ندارن که ، اصلا هاستی در کار نیست
کسانی که دومین برای مصارف غیر قانونی خرید کردند و مشخصات وارد نکردند را ساس کردند
البته به نظرم آقای امیری هم زیادی داره سخت می گیره ، فکر نکنم کسی را به خاطر این موارد دادگاه بکشند ، بالاخره یک چیزی به عنوان مشخصات وارد کرده دیگه ، شما هم در صورت مشکل همون را ارائه می دید و خلاص ،
به نظر من صحبتهای آقای امیری کاملا منطقیه و در شرایط فعلی بهترین کار ممکن رو انجام میدن .