پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان دیتا سنتر هتزنر شروع قیمت افر های 7500 تومان ماهانه
سلام
می خواستم پلن 2 انگلیس رو سفارش بدم.
اولش صفحه خرید دامین باز میشه و بعدش هم
Error 522
میده
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان دیتا سنتر هتزنر شروع قیمت افر های 7500 تومان ماهانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anifs
سلام
می خواستم پلن 2 انگلیس رو سفارش بدم.
اولش صفحه خرید دامین باز میشه و بعدش هم
Error 522
میده
با سلام در سایت عضو بشید و تیکت ارسال کنید تا براتون فاکتور صادر بشه و پرداخت کنید تا سرور اماده بشه
- - - Updated - - -
با سلام یک گیگ رم رایگان برای سرویس های 1024 به بالا برای 3 سفارش هایی که امروز به ثبت برسه.
سوالی بود در خدمتیم
system virtualizator
دارین ؟
برای دسترسی کامل
تم های مختلف رو دارین ؟
قیمت ها تا کی ثابت هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
system virtualizator
دارین ؟
برای دسترسی کامل
تم های مختلف رو دارین ؟
قیمت ها تا کی ثابت هست ؟
با سلان پنل ریبوت موجود نیست.
قیمت ها تا تا 2 ماه ثابت میباشد از امروز
سلام. میکروتیک هم ارائه می کنید؟ پینگ کدوم لوکیشنتون به ایران بهتره؟
دوست عزیز ایشون خودشون فعلا نیستن دلیل مشکل رو بیان کنن
ولی من از ایشون زر حال حاضر ۴تا سرور دارم داون تایم نداشتم از 35 روز قبل تا الان....
بازم خودشون که بیان انجمن دلیل این مشکل رو حتما بیا میکنن.....(البته شاید به نت شما هم مربوط باشه)
ببخشید تاپیک رو اشتباهی پیدا کردم، نوشته قبلی رو پاک کردم، البته از این دوستمون هم سرور داشتم که کیفیتش هم خیلی خوب بود.
من خریدم کلا 5 روز هم کار نکرد و قطع شد . قرار بود سرور جایگزین بدن که ندادن قرار بود استرداد وجه کنن که اونم انجام ندادن . کلا راضی نبودم از خدماتشون
سیستم عامل روی سرور هاتون نصب نمی کنید ؟؟
و اگه نصب می کنید قیمتش چقدر می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarjukhe
سیستم عامل روی سرور هاتون نصب نمی کنید ؟؟
و اگه نصب می کنید قیمتش چقدر می شود.
با سلام بنده شریک ایشون هستم هرگونه سوال و ابهامی براتون موجود هستش در سایت تیکت ارسال کنید