قربان Soyoustart قیمت پایین هست. ولی اگر کار شما دقیقا مطلع باشم چی هست مطابق نیازشون بهترین و مناسب ترین سرور رو خدمت شما معرفی کنم.[/QUOTE]
من 3 تا vps میخوام رو سرور بسازم وفقط مهم برام پورتش هست و پینگش , هارد زیادیم لازم ندارم
نمایش نسخه قابل چاپ
قربان Soyoustart قیمت پایین هست. ولی اگر کار شما دقیقا مطلع باشم چی هست مطابق نیازشون بهترین و مناسب ترین سرور رو خدمت شما معرفی کنم.[/QUOTE]
من 3 تا vps میخوام رو سرور بسازم وفقط مهم برام پورتش هست و پینگش , هارد زیادیم لازم ندارم
من 3 تا vps میخوام رو سرور بسازم وفقط مهم برام پورتش هست و پینگش , هارد زیادیم لازم ندارم[/QUOTE]
از نظر کیفیت شبکه و پورت عالی هست.
پینگ هم به خاطر نزدیکی فرانسه به ایران نسبت به سایر خوب هست
گارانتی دیتاسنتر 250Mbps هست برای پهنای باند . ولی هر زمان سرور گرفتیم تست پورت کردم حدود 100-110mb دانلود داشتیم.
از نظر کیفیت شبکه و پورت عالی هست.
پینگ هم به خاطر نزدیکی فرانسه به ایران نسبت به سایر خوب هست
گارانتی دیتاسنتر 250Mbps هست برای پهنای باند . ولی هر زمان سرور گرفتیم تست پورت کردم حدود 100-110mb دانلود داشتیم.[/QUOTE]
جناب صادقی 16 گیگ همین سرور که میگید با 3 تا آی پی چقدر میشه ؟
جناب صادقی 16 گیگ همین سرور که میگید با 3 تا آی پی چقدر میشه ؟[/QUOTE]
این سرور میشه
http://www.soyoustart.com/fr/offres/sys-ip-1.xml
که 10 یورو ست آپ اقساطی میگیره که میشه 40 تا و 3 تا ای پی هم میشه 24 تومان
سرور میشه 175 تومان + هزینه ای پی که فقط 1 ماه هست.
سرور ازرون تر بخواین اگر دیتای روی سرور مهم نباشه یعنی اگر مشکل سخت افزاری پیش اومد مهم نباشه سرور های از مارکت هتزنر هست میشه از اونها هم خرید قیمت حدود 5 یورو تا 10 یورو کمتر میشه.
سلام
اقای صادقی من این سرور رو میخوام
http://www.soyoustart.com/ie/offers/...3.xml#hardware
40 یورو به تومن چند میشه؟
با تشکر
سلام. قیمتی که برای سرور EX40 نوشتید، با ستاپه؟ یا هزینه ستاپ جدا هم داره؟
سلام 40 یورو با کارمزد و ... حدود 180 میشه قربان
- - - Updated - - -
هزینه ست آپ جداگانه هست دوست عزیز
سرور های مارکت هم هستند که سخت افزار مشابه این سرور ها رو داریم در اونجا که ست آن ندارند اگر بخواین اونها هم هستن.
تقریبا اصلا پیش نمیاد کسی سرور ست آپ دار خریده باشد بعد کنسل کنه بلکه مشکل بدی با پشتیبان سرور پیدا کنه
- - - Updated - - -
تعداد سرور OVH با ای پی رایگان موجود می باشد.
- - - Updated - - -
یک سرور هتزنر که امروز خرید شده EX40 توسط مشتری کنسل شده و به صورت ماهیانه 220 هزار تومان به فروش می رسد.
آقای صادقی از سرورهای هلند بدون ستاپ دارید؟
بابت سرور هتزنر هم ممنون به موقع تحویل دادین
سلام و ارادت جناب آقای صادقی عزیز
طی تقریبا یک سالی که از جناب صادقی سرویس داشتیم واقعا از پشتیبانیشون راضی بودیم و به جرات می تونم
بگم جزء یکی از سه سرویس دهنده محبوب در لیست من هستن که افتخار همکاری رو با ایشون داشتم و امیدواریم این همکاری ادامه داشته باشه ...
یک سوال داشتم سرور جهت بک آپ با مناسب ترین قیمت چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید؟
با تشکر