پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان به همراه تمام امکانات دات کام 8500 تومان [●]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irsup
آیا امکان شارژ حساب بصورت Custom وجود دارد ؟ چون قیمت شارژ هایی که زدید زیاد با قیمت ثبت دامنه (8500) نمی خونه مثلاً ما از شما پنل یک که شارژ 20 هزار تومانی هست رو شارژ کنیم تنها می توانیم دو دامنه ثبت کنیم با 3 هزار تومان مانده حساب که در نوع خود جالب نیست .
بله.کاستم هم برای شما شارژ میکنیم.
متوجه منظور شما از دو دامنه ثبت کنیم با 3 هزار تومان مانده حساب که در نوع خود جالب نیست را متوجه نشدم.شما هر میزان در حسابتان بماند میتوانید بعدا استفاده کنید
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان به همراه تمام امکانات دات کام 8500 تومان [●]
ُسلام آقا نیما،
قیمت ثبت دامنه .com تغییری که نکرده (همون 8500؟ ) ؟ منم می خواستم یه پنل Direct I بگیرم ازتون.
سلام من فقط نمایندگی directi می خوام ولی می خواستم از لینکی که شما داداید پرداخت آنلاین کنم که دو تاشو توی سبد خریدم گذاشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasha
ُسلام آقا نیما،
قیمت ثبت دامنه .com تغییری که نکرده (همون 8500؟ ) ؟ منم می خواستم یه پنل Direct I بگیرم ازتون.
سلام . فعلا همان 8500 هست.اما اگر تغییر کند احتمالا 8600 شود اما تصمیمی برای افزایش قیمت فعلا نداریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pamenary
سلام من فقط نمایندگی directi می خوام ولی می خواستم از لینکی که شما داداید پرداخت آنلاین کنم که دو تاشو توی سبد خریدم گذاشت.
سلام
یوزرتونو در سیستم کاربران رک 101 برام پیام خصوصی کنید
با تشکر
امکان ثبت دامنه co. نیز ممکن است ؟ و اگر ممکن است برای نمایندگان چه قیمتی را در نظر گرفتید.
سلام بله
فعلا قیمت ثبت irr 27,000 هست
امکان ثبت از پنل هست یا بایستی به شما هنگام ثبت تیکت زده بشه ؟
خیر نیاز به ما نیست
زمانیکه شما پنل را دریافت میکنید و شارژ میکنید به صورت کامل مستقل هستید ;)
امکان ثبت دامنه فارسی هم هست مثلاً : سایت من .com و اینکه قیمتش فرق می کنه یا نه ؟ و آیا بصورت مستقیم خودمون می تونیم از پنلی که از شما خواهیم گرفت ثبت کنیم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tmfar
امکان ثبت دامنه فارسی هم هست مثلاً : سایت من .com و اینکه قیمتش فرق می کنه یا نه ؟ و آیا بصورت مستقیم خودمون می تونیم از پنلی که از شما خواهیم گرفت ثبت کنیم ؟
دامنه فارسی.com باید در name.com ثبت کنید
شما از طریق پل ما میتوانید تمام سرویس های ریسلر کلاب را مستقل ثبت کنید بدون نیاز به تایید یا ... ما