پاسخ : تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ
چطور میتونم تهیه کنم
من centos 6.6 میخوام
پاسخ : تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahs
چطور میتونم تهیه کنم
من centos 6.6 میخوام
درسایت سفارش بدید
http://cp.bartarhost.in/cart.php?gid=2
سلام
پلان دوم با 250 g هارد چقدر میشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mousavi.
سلام
پلان دوم با 250 g هارد چقدر میشه ؟
16000 تومان
سرورمجازی رم یک گیگابایت شما را دیروز ظهر سفارش دادیم ولی هنوز تحویل ندادید.
تا امشب میتوانید تحویل بدهید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid3963
سرورمجازی رم یک گیگابایت شما را دیروز ظهر سفارش دادیم ولی هنوز تحویل ندادید.
تا امشب میتوانید تحویل بدهید؟
بنده تموم سفارشات رو تحویل دادم چک کنید اگر نبود تیکت کنیددرسایت تا بنده بررسی کنم باتشکر
ازشون وی پی اس گرفتم.
پشتیبانی بسیار خوب و تحویل سریع (برای من کمتر از یک ساعت طول کشید).
ممنونم.
سلام داداش من برای کار انکود سرور قوی می خوام از هتزنر با هارد 300
حداقل رم 4 گیگ
مشخصات cpu دیگه حداقل این باشه
intel (R) core (tm) i7-377
چهار هسته ای
با اپتایم بالا
من الان خودم همچین سروری دارم هم از سرعت انکودش راضی ام هم پینگش برای من عالیه سرعت پینگش طوریه انگار دارم با کامپوتر خودم کار می کنم.. مشکلش فقط قطعی زیاد سررره
می خوام قطعی نداشته باشه لطفا" قیمتون را برای من بفرستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keivanpro
سلام داداش من برای کار انکود سرور قوی می خوام از هتزنر با هارد 300
حداقل رم 4 گیگ
مشخصات cpu دیگه حداقل این باشه
intel (R) core (tm) i7-377
چهار هسته ای
با اپتایم بالا
من الان خودم همچین سروری دارم هم از سرعت انکودش راضی ام هم پینگش برای من عالیه سرعت پینگش طوریه انگار دارم با کامپوتر خودم کار می کنم.. مشکلش فقط قطعی زیاد سررره
می خوام قطعی نداشته باشه لطفا" قیمتون را برای من بفرستید
قطعی نداریم ولی ابوز بیاد مشکل داره شما اگر سرور واقعا خوب میخواید باید سرور اختصاصی بخرید که با قیمت مناسب میتونم بهتون ارائه بدم
اگر که خیر سرور مجازی میتونم بهتون بدم
فعلا سرور پر شده انشالله در روز های اینده
- - - Updated - - -
با سلامی دوباره سرور سوم هم خریداری شد باتشکر
امروز سرور پنجمم هم از ایشون گرفتم، خوبیش اینه که هزینه تمدید و هزینه اولیه یکسان هستن.
برای دوستانی که ممکنه در مورد سرور ها سوال داشته باشن، سرور ها کیفیت مناسبی دارن، قطعی و کندی و ... نداشتم تو این چند روز.