پاسخ : خرید شریکی پکیج همیار وردپرس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-learn
دوستان شما فرض کنید خودتون این آموزش رو درست کردین واقعا دوست دارید کسی کارتون رو اینجوری کپی کنه؟
اگر منطقتون این رو میگه کپی کنید
متاسفم برای وب هاستینگ تاک که باید بهترین و خبره ترین مدیران توش فعالیت کنند اما دقیقا شده عکس این.
بله من با کمال میل حاضرم به رایگان اموزش بدم
تا دو نفر دیگه هم یاد بگیرن
حضرت علی علیه السلام : زکات علم نشر آن است !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-sp
بله من با کمال میل حاضرم به رایگان اموزش بدم
تا دو نفر دیگه هم یاد بگیرن
حضرت علی علیه السلام : زکات علم نشر آن است !
آقا زشته این حرف ها چیه شما دارین از گفته های الگوها و امام هاتون هم سواستفاده میکنید !!!!! با اینکه خودتون حرفتون رو باور ندارین
چون شما منطقتون حالا درسته یا اشتباه باید به دیگران هم تحمیل کنید؟ یعنی باید به زور دیگران هم قبول کنند؟ اگر ایشون بخوان فروش خوب و حلالی داشته باشند باید کی رو ببینن؟ یعنی واقعا باید حتما از طریق مراجع قضایی دست زور بالا سر ما باشه تا فرهنگ کپی نکردن آثار دیگران رو یادبگیریم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-learn
آقا زشته این حرف ها چیه شما دارین از گفته های الگوها و امام هاتون هم سواستفاده میکنید !!!!! با اینکه خودتون حرفتون رو باور ندارین
چون شما منطقتون حالا درسته یا اشتباه باید به دیگران هم تحمیل کنید؟ یعنی باید به زور دیگران هم قبول کنند؟ اگر ایشون بخوان فروش خوب و حلالی داشته باشند باید کی رو ببینن؟ یعنی واقعا باید حتما از طریق مراجع قضایی دست زور بالا سر ما باشه تا فرهنگ کپی نکردن آثار دیگران رو یادبگیریم؟
اقا شما اعصابتو خورد نکن شیرت خشک میشه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-learn
اگه میخواد کپی نشه بره قفل کنه
مجبور نکردن که
ایران اگه کپی رایت بلد بود اول باید بره از ویندوزش شروع کنه
اونا که اینقدر ادعا دارن چرا از ویندوز کپی استفاده میکنن
اصلا همین خود شما؟
چقدر نرم افزار کپی داری؟
حرف زیاد در این مورد پس بهتره دیگه ادامه ندی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاشار زوم
اقا شما اعصابتو خورد نکن شیرت خشک میشه :)
من جوابی برای افرادی مثل شما ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-sp
اگه میخواد کپی نشه بره قفل کنه
مجبور نکردن که
ایران اگه کپی رایت بلد بود اول باید بره از ویندوزش شروع کنه
اونا که اینقدر ادعا دارن چرا از ویندوز کپی استفاده میکنن
اصلا همین خود شما؟
چقدر نرم افزار کپی داری؟
حرف زیاد در این مورد پس بهتره دیگه ادامه ندی
ببینید دوست عزیز اینجا یه محل تبادل نظره و من کاملا به شما احترام میزارم و فقط خواستم بگم که این کار اشتباست
طبق اون حرف شما باید معلمین واسه انتشار علمشون پول نگیرن بنظرتون میشه؟
من خودم ویندوزم اصلیه - دانلود منیجر هم اصلیه فقط نرم افزارهای شرکت ادوبی کرکه چون توی ایران امکان خرید نیست و درجا بلوک میشم. این از سوالی بود که پرسیدید
شما که مسلمانی و حدیث از امامت میگی بهتر از هر کسی میدونی هر کسی کار اشتباهی کرد شما نباید انجام بدین
من هم موافقم که دیگه بحث رو ادامه ندم و خواهش میکنم کسی بهم فوحش نده :) این هم برای افرادی که اشتباهی وارد این انجمن شدن
هرکی بود حاظرم از صفر تا صد طراحی + سئو رو بهش بدم