پاسخ : ***** شدن نکس وان موزیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
اگر تنها ۲ درصد از افراد جامعه معنی این جمله رو میفهمیدن به این روز نمیافتادیم!
اگر هم تنها 2 درصد از افراد جامعه مثل شما فکر کنن جامعه به فنا میره :d مراجع چهار تا آدم نیستن عین بنده (و شما رو نمیدونم) که همین جوری یه چیزی رو هوا بگن همه جوانب رو در نظر میگیرن و در ضمن افرادی هم هستن دور و اطرافشون که مهندس و غیره باشن.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
کدوم یکی از مراجع تقلید موجود اطلاعات حتی نزدیک به کافی در زمینه تکنولوژی دارند که بتونن خوب یا بدش رو تشخیص بدن ؟
قرن 21 هست دوست عزیز و امکان نداره یک نفر بتونه تو همه زمینه ها خوب یا بد رو تشخیص بده .
همون طور که شما توی زمینه خودتون تخصص دارید مراجع هم در زمینه خودشون چند سال متمادی زحمت کشیدن، درس های سنگینی خوندن تا به اینجا رسیدن در ضمن به عقیده هم مربوط میشه نمیخوام بحث کنم و جاده رو عوض کنم اما باید دید آخرت در اولویته یا دنیا! حالا نمیدونم از نظر شما کدوم در اولویته و دین شما چیه ولی چون گفتین مراجع، (اکثر مراجع هم در کشور ما مربوط به دین اسلام و مذهب تشیع میشن) بنده پاسختون رو دادم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
اگر هم تنها 2 درصد از افراد جامعه مثل شما فکر کنن جامعه به فنا میره :d مراجع چهار تا آدم نیستن عین بنده (و شما رو نمیدونم) که همین جوری یه چیزی رو هوا بگن همه جوانب رو در نظر میگیرن و در ضمن افرادی هم هستن دور و اطرافشون که مهندس و غیره باشن.
- - - Updated - - -
همون طور که شما توی زمینه خودتون تخصص دارید مراجع هم در زمینه خودشون چند سال متمادی زحمت کشیدن، درس های سنگینی خوندن تا به اینجا رسیدن در ضمن به عقیده هم مربوط میشه نمیخوام بحث کنم و جاده رو عوض کنم اما باید دید آخرت در اولویته یا دنیا! حالا نمیدونم از نظر شما کدوم در اولویته و دین شما چیه ولی چون گفتین مراجع، (اکثر مراجع هم در کشور ما مربوط به دین اسلام و مذهب تشیع میشن) بنده پاسختون رو دادم.
من تا صبح هم با شما حرف بزنم باز هم شما متوجه نمیشید .
همونطور که دوست عزیز گفتن نیاز هست تا جزو اون 2% باشید .
و این نکته هم بگم جامعه ما همچین فاصله ای با به فنا رفتن نداره ، خیلی ها هم میگن رفته .
عملا ***** شدن یک سایت موزیک نشانه ای از این موضوع هست دوست عزیز :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
من تا صبح هم با شما حرف بزنم باز هم شما متوجه نمیشید .
همونطور که دوست عزیز گفتن نیاز هست تا جزو اون 2% باشید .
و این نکته هم بگم جامعه ما همچین فاصله ای با به فنا رفتن نداره ، خیلی ها هم میگن رفته .
عملا ***** شدن یک سایت موزیک نشانه ای از این موضوع هست دوست عزیز :)
جامعه به فنا رفته به خاطر ***** یه سایت؟!!!!!! به قول یه بنده خدایی از این سایتا زیاده نگران نباشید تا چند وقت دیگه هم که ***** هوشمند میاد وسط و فقط مواردی که مورد داره ***** میشه نه کل سایت.
بنده توضیحات لازم رو دادم موفق باشید دوست عزیز http://www.webhostingtalk.ir/images/..._IPBPRO/53.gif