پاسخ : افشاگری کسپرسکی از یک عملیات جاسوسی سایبری بزرگ علیه ایران و ۳۰ کشور دیگر
مشتاقانه منتظر واکنش این آقای به ظاهر کارشناس هستم
پست مدارک من تقریبا کاملترین بود
بعید بدونم مدرکی ایشون داشته باشه مثل مدارک من
پاسخ : افشاگری کسپرسکی از یک عملیات جاسوسی سایبری بزرگ علیه ایران و ۳۰ کشور دیگر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xphost
هنوز من منتظرم تا جواب من رو بدید
بین شرکت های قدر تولید کننده لپتاب آنتی ویروست رو نمبینم
یه مدت ایسوس پخش کرد ولی پشیمون شد
الان معمولا شرکت هایی مانندhp - lenovo - acer
که نمیشه گفت بهترینند ولی جزو برند های خوب دنیا هستند
آنتی ویروس شما رو ارائه نمیدن
پس از مدت ها
امروز یه مطلبی رو دیدم و سایت کسپر گفتم بزارم
متاسفانه این آقا میگه این شرکت کلاهبرداره پس اینقدر مدارک درخشانی که داری نمیدونم از کجا آورده
البته بگم اونجا ایران نیستش با 1 تومن ایزو9001 گرفت:-s
اونجا عزیزم خارج از کشوره الکی هم از شرکتی تقدیر و تمجید نمیکنند
یه چیزی بگم...
(پاکش کردم گفتم شاید یکی ناراحت شه)
بعد از 2 ماه جدال داشتند صدای خیلی هارو در آوردی
فکر کردی تنها فرد منم که از کسپر حمایت میکنم ولی بدون هر کی یک بار خرید باشه صد در صد راضی هستش
خب من با مدرک میخوام حرف بزنم که آقای محترم اشتباه بزرگی در کلاهبردار نامیدن کسپر میکنی
اولین مدرکمون از خود سایت کسپره که ایشون شاید بگه سایت خودشونه اشکال نداره:
میدونیم مثل ایران نیستش چون اگر دروغ بگند پیگیرد قانونی داره
Awards | Kaspersky Lab
این لیست افتخارات این شرکته بزرگ امنیتی هستش
مدرک دوم تست آنالیز تعدادی از آنتی ویروس هاست که در سال 2014 آخرین انالیز بوده
https://www.mrg-effitas.com/wp-conte...on-Q4-2014.pdf
سایت معتبری هستش دقت کنید تو این آنالیز آنتی ویروس کسپر قبول شده و آنتی ویروس این بنده خدا رد شده
:111:
بعد یه چیزی بگم کشور ژاپن نیز کسپرسکی رو تایید کرده(ژاپن از معدود کشور هایی هستش که از ورود اجناس بی کیفیت شدیدا خودداری میکنه)
ودر آخر شاید این فرد بگه چرا مرکز ارزشیابی AV-Comparatives درصد پایینی به کسپر داده
خب میتونیم بگیم متاسفانه تو یکی از این آنالیز های این مرکز هدف ساده بودی فضای مدیریت کنسول بوده که در آن میشه گفت ساده ترین آنتی ویروس آنتی ویروسی هستش که این بنده خدا میدند
بعد در مدرک دیگه میتونید یه لیستس از مرکز آنالیز virus bulletin مشاهده کنید که اصلا این آنتی ویروسی ایشون ازش دفاع میکنه وجود نداره
یعنی مدرکvb100به این آنتی ویروس تعلق نگرفته:
https://www.virusbtn.com/vb100/index
یه خلاصه ای از افتخارات مدارک ما بود آیا یه مرکز آنالیز میاد آبروی خودش رو با تایید یک شرکت شیاد(به قول آقای کارشناس خبره نظر شخصی من نیست) ببرد؟(:|
و بگم ایشون نمیاد هدف آنالیز هارو بیان کنه
مثلا تو آنالیز سادگی در مدیریت کنسول این آنتی ویروس این آقا شده اول
یه مدرک دیگم میدم دیگه تموم شه میترسم زیاد اثبات کنم این آقا کارشناس اوردوز کنه بیفته روی دستمون=P~
http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/07/avc_prot_2014a_en.pdf
مرکز آنالیز معتبری هستش و اگر زبان مسلط نیستید فقط جدول آنالیز رو ببینید متوجه میشید
انشا الله شفاف سازی بنده مفید واقع شده باشه
یادم هستش از اول در انتقادات این فرد کارشناس توهین کرده
ما هم کم نیاوردیم و جوابشون رو دادیم
انشا الله همه مطلب طولانی منو به دقت بخونند
اگر اشتباه تایپی داخلش هستش یا جمله سازی مشکل داره به بزرگواری خودتون ببخشید چون مجبور بودم سریع بنویسم دقت نکردم
با تشکر فراوان از تمامی همکارانی که در حرف بنده رو مبنی بر نمونه بودن کسپر تایید کردند
بدرود
//////////////
یه مدرک جا موند
http://www.myce.com/news/24-antivirus-products-for-windows-8-1-tested-only-two-with-perfect-score-73583/
:d
سلام .
دوست عزیز خوب مشخصه به درستی تحقیق و مطالعه نفرمودین :ولی نوع گفتارتون نشون میده علاقه مند به دونستن هستین .
شرکت ترندمیکرو در زمینه تامین امنیت در حوزه های مختلف مخصوصآ دیتا سنترها و مراکز داده فیزیکی ، مجازی و کلود از اصلی ترین شرکای فنی و تجاری شرکتهای HP , VMware , Amazon , Facebook , Cisco , DELL , IBM و .. هستش .
مسئله بعدی اینکه همه اخبار دیسنا با ارائه دلایل ، شواهد و مستندات معتبر و موثق که اکثرآ هم خارجی هست منتشر شده . تلاش برخی برای به حاشیه روندن بحث ها خودش نشان دهنده معتبر بودن مدارک دیسنا هستش .
و نکته آخر اینکه نباید فراموش کنیم صدها شرکت ( نماینده و همکار ) ارتباط با شرکت کسپرسکی رو قطع کردن و دهها مدیر ارشد و کارمندش استعفاء دادن . خوب به اونها میخوائید چه اتهاماتی بزنین .
اون 4 تا سایت مقایسه ای هم زیاد جدی نگیرین . مثال بارز ایرانیش نشریات به ظاهر معتبری مثل دنیای اقتصاد و عصر ارتباط و فناوران هستن که مطالب شرکت شیاد و کلاهبردار کسپرسکی رو منتشر میکنن و برای حمایت از اون دست به هر کاری زدن و میزنن .
این در حالی هستش که هیچ کدوم از این شرکتها در هیچ بخشی از محصولات کسپرسکی استفاده نمیکنن .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seyyed_ahmad
بنده هم به عنوان یه کاربر معمولی نت از نسخه 6 کاسپر یا به قول بعضی کسپر دارم استفاده میکنم اونم رو چندین سیستم و حتی نسخه مک ....
تا الان که ویروسی نشدیم و مشکلی هم باهاش ندیدم (جالب بود واسم که تو این پست متوجه شدم خیلی از اساتید wht کاسپر بازن !:))
خوبه اعتراف دارید ی کاربر معمولی هستین .
دوست عزیز ضد ویروسایی مثل کسپرسکی شاید برای 4 تا کاربر که فرق ضد ویروس رو از فوتوشاپ تشخیص نمیدن و یا نمیدونن امنیت چیه و سر رشته ای تو این حوزه ندارن به واسطه تبلیغاتش و خبرسازیهاش خوب به نظر برسه ولی متخصصین و غولهای فناوری هیچوقت با شرکتی که 20 روز طول میکشه آپدیت اشتباهش رو درست کنه و با انتشار اخبار دروغ دنبال تبلیغات هستش و قادر به رفع نقص های امنیتی نرم افزارهاش نیست قرارداد نمیبندن .
شما چند کلمه هست تو گوگل جستجو کن :
کسپرسکی نقص امنیتی
کسپرسکی کلاهبرداری
کسپرسکی آپدیت فاجعه بار
کسپرسکی نقره داغ
کمی مطالعه کنی خیلی خوبه و دانش بیشتری کسب میکنی .
- - - Updated - - -
بنده هیچ اصراری روی عدم استفاده از کسپرسکی ندارم .
مثل این میمونه که من که ی متخصص هستن بیام کسی رو راضی کنم که به جای پراید بیا بنز سوار شو .
این شما . اینهم اطلاعات ارزنده روی اینترنت و وب سایت معتبر دیسنا .
خوش باشید .
- - - Updated - - -
NSA : قرار نیست به یاوه گویی های هر کسی جواب دهیم .
سلام
تنها چیزی که درمورد کسپر میشه گفت
اینه که چهارتا ویروس بیشتری که ممکنه پیدا کنه
یا نکنه اصلا به میزان مصرف منابعش نمی ارزه.....
بعدشم من به روسها و چینی ها اعتمادی ندارم و ترجیح میدم
امریکایی ها یک چیزی تحویلمون بدن تا استفاده کنیم
و میشه از انتی ویروسهای سبک تری استفاده کرد
که منابع کمتری اشغال کنه .
بعدشم اشفتگی شرکت کاسپراسکای مشهود هست و مشکلاتش با کارمنداش
اینها که نیاز به درگیری و کل کل و به انحراف کشیدن تاپیک نداره حتی کیفیتش یا موارد دیگه ای که صحبت میشه!
ارادت
بنده هم طرفدار اویرا هستم:)))
به نظرم هم سبکه هم قوی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
007
سلام
تنها چیزی که درمورد کسپر میشه گفت
اینه که چهارتا ویروس بیشتری که ممکنه پیدا کنه
یا نکنه اصلا به میزان مصرف منابعش نمی ارزه.....
بعدشم من به روسها و چینی ها اعتمادی ندارم و ترجیح میدم
امریکایی ها یک چیزی تحویلمون بدن تا استفاده کنیم
و میشه از انتی ویروسهای سبک تری استفاده کرد
که منابع کمتری اشغال کنه .
بعدشم اشفتگی شرکت کاسپراسکای مشهود هست و مشکلاتش با کارمنداش
اینها که نیاز به درگیری و کل کل و به انحراف کشیدن تاپیک نداره حتی کیفیتش یا موارد دیگه ای که صحبت میشه!
ارادت
اشتباه شما اینه که فکر میکنی کسپر ویروس بیشتری پیدا میکنه .
بد نیست بدونید کسپرسکی تو شناسایی ویروسهای پیچیده و apt ها ضعیفه و برای همین تو 2 سال اخیر با تاخیر 1 ساله بعد از کمپانی های بزرگ شروع کرده حسابی داره رو این موضوع کار خبری میکنه .
این در حالی هستش که شرکتهای فناوری برای امنیت در برابر تهدیدات سایبری مخصوصآ تهدیدات پیچیده با غولهای امنیتی مثل ترندمیکرو و سایمنتک همکاری دارن و نه ی شرکت در پیت و دله *** مثل کسپرسکی .
بازم با این سایت فیکت و تحلیل های خودساختت اومدی؟ :-|
ما برای شبکه استانی بیمارستانی از مک افی استفاده می کردیم بدلیل ضعف و اختلاف در شبکه کاسپر نصب کردیم لایسنس برای 2000 سیستم تهیه شد :| بعد 2 سال تازه به نتیجه رسیدند نود استفاده شود :| کسپر سرعت شبکه را پایین می اورد :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4mir4
ما برای شبکه استانی بیمارستانی از مک افی استفاده می کردیم بدلیل ضعف و اختلاف در شبکه کاسپر نصب کردیم لایسنس برای 2000 سیستم تهیه شد :| بعد 2 سال تازه به نتیجه رسیدند نود استفاده شود :| کسپر سرعت شبکه را پایین می اورد :|
مکافی که استفاده میکردین صد در صد غیر اورجینال و fake av بوده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4mir4
دوست عزیز مکافی 5 سال هست خداقل که ایران را تحریم کرده و همه این نسخه ها فیک هستند
در مورد نود هم میتونم مشاوره بدم خدمتتون اگر خواستید
موفق باشید
برای شبکه های his اجازه استفاده از مسائل غیر مجاز نداریم :| انگاری از داشنگاههای پزشکی خبر ندارید
قضیه مک افی هم مربوط به سال 88 قبل بود بدلیل سنگینی روی سیستم های بیمارستانی منسوخ کردیم
نیاز به مشاوره نیست خودمون به حد کافی اطلاعات داریم