پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه
با سلام
سرور برای کاهش پینگ ارائه میکنید ؟ اگر ارائه میکنید کدام دیتاسنتر و آیا قوانین برای استفاده از پهنای باند خاص است ؟
با تشکر
پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه
تست 1 روزه هم دارید؟ برای سرعت آپلود و دانلود باید بررسی کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeluxePC
تست 1 روزه هم دارید؟ برای سرعت آپلود و دانلود باید بررسی کنم.
سلام متاسفانه تست ارائه نمیگردد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
با سلام
سرور برای کاهش پینگ ارائه میکنید ؟ اگر ارائه میکنید کدام دیتاسنتر و آیا قوانین برای استفاده از پهنای باند خاص است ؟
با تشکر
با سلام برای کاهش پینگ هم ارائه میشه ولی خب icmp هست بعضی وقت ها بالا میره ...
هر کور پردازنده چند مگاهرتز هست ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
هر کور پردازنده چند مگاهرتز هست ؟!
باسلام 1000mhz برای هر هسته محدود میشود قربان.
سلام من یه VPS نامحدود 512 میخوام ! ویندوز میخوام برای آپلود / دانلود ! دقت کنید هم سروری که ازش دانلود میکنم ایران ( آسیاتک ) هست و هم سروری که آپلود میکنم آسیاتک هست ! خواستم ببینم با پورت 10mbps سرعت دانلود و آپلود من چقدر میشه یه لینک باید بدم تست کنید یا یه vps بدید چند دقیقه تست کنم ؟ و اینکه من حداقل ماهی 1.5 تا 2 ترابایت مصرف دارم فردا اخطار ندید ! مطمین باشیم از این لحاظ مشکلی نداره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
song-ir
سلام من یه VPS نامحدود 512 میخوام ! ویندوز میخوام برای آپلود / دانلود ! دقت کنید هم سروری که ازش دانلود میکنم ایران ( آسیاتک ) هست و هم سروری که آپلود میکنم آسیاتک هست ! خواستم ببینم با پورت 10mbps سرعت دانلود و آپلود من چقدر میشه یه لینک باید بدم تست کنید یا یه vps بدید چند دقیقه تست کنم ؟ و اینکه من حداقل ماهی 1.5 تا 2 ترابایت مصرف دارم فردا اخطار ندید ! مطمین باشیم از این لحاظ مشکلی نداره ؟
با سلام یک لینک ارسال کنید اول تست کنیم و ارسال کنیم بعد خرید کنید .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
song-ir
خدمت شما .
http://8pic.ir/images/hzftxmcc2glfm3eoyst5.png
http://8pic.ir/images/7d9c8136wuf75v338xhx.png
- - - Updated - - -
برای ارتقا کیفیت و سرعت بالا سرور ها بر روی سرور های 4/5/9 پورت اظافه فعال گردید که کیفیت بهتری و اپتایم نزدیک به 100 درصد را به کاربران ارائه بدهیم . باتشکر
لطفا قیمت سرور با مشخصات زیر رو به بنده بدید
رم 3 گیگ
سی پی یو 7000 مگاهرتز (واقعی)
هارد 100 گیگ
پورت باز تا 20 مگابایت دانلود و 10 مگاپایت اپلود ...
پورد درخواست دشه به هیچ وج دائمی پور نیست و فقط جهت رد و بدل دیتای بازی بین بازیکنان و سرور درخواست شده و دلیل درخواست بالا بودن آن هم نیاز مندی به پاسخ گویی سریع پرت به بازیکنان میباشد ...
سرور به جهت دانلود و اپلود استفاده نمیشود ...
در صورت امکان آی پی اینترانت نیز ارائه میکنید ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
لطفا قیمت سرور با مشخصات زیر رو به بنده بدید
رم 3 گیگ
سی پی یو 7000 مگاهرتز (واقعی)
هارد 100 گیگ
پورت باز تا 20 مگابایت دانلود و 10 مگاپایت اپلود ...
پورد درخواست دشه به هیچ وج دائمی پور نیست و فقط جهت رد و بدل دیتای بازی بین بازیکنان و سرور درخواست شده و دلیل درخواست بالا بودن آن هم نیاز مندی به پاسخ گویی سریع پرت به بازیکنان میباشد ...
سرور به جهت دانلود و اپلود استفاده نمیشود ...
در صورت امکان آی پی اینترانت نیز ارائه میکنید ؟!
با سلام هزینه این سرویس با توجه به پورت و پهنای باندی که میخواهید میشود 160 هزار تومان و اینکه در حال حاضر اینترانت ارائه نمیشود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
روی این حساب که ما مالک سرورهای خودمان هستیم و سخت افزار و شبکه خودمان هست
ما پهنای باند کلی رو بین همه تقسیم میکنیم همچنین نه محدودیتی ندارم اگر هم باشه قطع نمیکنیم اخطار میدیم
سلان
عزیز شما می فرمایید سرور با پهنای باند نامحدود! بعد چه اتفاقی بیافته اخطار میدین ؟ مثلا کاربر اگر ۳ ترابایت مصرف کنه اخطار میدین ؟ مگه نامحدود نیست !!!؟